• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komsum benimle konusmuyor sizce ben mi haksizim

Bir tanidigimiz interneti ortak kullandığı adam fetocu olduğundan ve o internet üzerinden çeşitli işlemler yapıldığından şuan işinden olmuş durumda.

Ne cesaret sizdeki.

Bu devirde şu fetö illeti yüzünden kimse kimseye şifreyi vermemeli. Bir de asker falan sakın. Hatta bence onlar da bu sebeple vermemiştir. Adam memur ve asker. İnsan bilemiyor kim nedir necidir. Size verse size nasıl güvensin. İnternet dediğin aylık 50 tl falan en fazla. Tv dahil hatta. İnsan bir şekilde karşılar. Risk almayın asla.

Kurtulmussun..buna benzer bende de vardı. Yemesi içmesi hatta çocuğuna banyoyu bile bende yaptırmak istiyordu.Her hafta sonu cocugunu bize yollamak için türlü bahane bulur arkasından kendi de gelirdi.Daha hiç bir ortamda sigara aldığı görülmemiştir. İçenlerin paketine uzanirdi...Hayır kelimesini siralayinca bir kaç kere dostum küsüverdi biz de çoluk çocuk kurtulduk
Ben daha dertliymisim konu sahibi kusura bakma

İnternet ortaklığından kurtulmuşsunuz farkında olmadan. İnternetten yasadışı programlar, videolar indirseler sizin başınız yanar. Siz kendinizi anlatana kadar geçmiş ola.

Komşunuzun eşi üniforma giyiyor sürekli ütüye ihtiyacı var zaten, bir zahmet gitsin alsın. Benden size tavsiye elektronik eşyalarınızı emanet vermeyin. kırılır, bozulur sahip çıkmazlar üstüne birde aldığımda bozuktu zaten derler.

Komşunuz çok gözü açık bence, sizden menfaati olmayacağını anlamış o yüzden araya mesafe koymuş.

Valla ütüm bozulsa komşumdan bir kere isterim en fazla iki kere üçüncüyü kesinlikle istemem. Gider kendime yeni ütü alırım. Birde ütü sürekli yapılan bişey. Hergün sizden ütümü isteyecek. Boşverin hiç üzülmeyin. Bu komşunuzu kaybettiğinizde hiçbirşeyiniz eksilmez. Baştan rengini belli etmiş. Sonra burda neler okuyoruz. Komşum evimden çıkmıyor diye. Sen bence kendini kurtardığına şükret.

Arkadaşlar ortak internet kullanmak ne ki? Adam olmadık bir siteye girer birşey yapar suç senin üzerine kalır
Ayrıcane münasebet neden ütümü vereyim?
Benim de karşı komşum bana küstü bemzer bir sebeple. Ki boşanma olayı yaşadım yeni ve bunu bildiği halde eşyaların fazla var mı diye diye eşya istedi.
Küsmek istiyorsa küssün hiç dersim değil

Merhaba arkadaslar 7-8 ay once karsi daireme komsum tasindi onceleri gidis gelis yapmadim pek biraz cekingenim o konuda rahatsiz olur mu olmaz mi diye sadece kapida gordugum zaman merhaba naslsin vs konusurdum bu kadardi sonra birgun kahveye cagirdi beni peki dedim gittim oylece gidis gelis basladi iyiydik bir sorun yoktu aramizda sonra birgun kahveye cagirdim komsumu yine konusuyorduk oyle havadan sudan bna dediki internet almayi dusunur musun evine .. bnde dusunurum ama odemelerimiz de cok o yuzden alamadik dedim beraber ortak alalim bnim esim basvurmuyor ( esi astsubay dewamli tasinma sorunlari oluyormus o yuzden esi ugrasamam onun adres degisikligi vs oluyor demis ) senin esinle knussan alsa beraber kullansak ortak odesek dedi bnimde aklima yatti tamam konusurum dedim konustum esimle olur dedi telefonla aramis basvuru yapmis gelecegiz demisler anlattim oylece internt beklemeye basladik ama surekli komsum hergun soruyor internt ne zamn geleck nedn gelmedi esine sor esine sor bunaldim iyice esime soyledim surekli soruyor bir arayip sor diye aradik telfnla basvuru oldgu icn donus uzun zamn aliyor dediler esimnde isini birakip gidip basvurmasi zor o yuzden elden basvuru yapip form dolduramadi komsuma anlattim bu durumi esini yollamis bir degil iki degil adam surekli dukkana gidip soruyorms internt ne oldu gidp basvuruyu elden yapsan diye sonra yine birgun komsum delirtti bni yanimda arayip sor dedi bnde ayip olmasin diye aradim esimi bagrdi bna bu ne yaa bir haftadr surekli soruyorsunz esi de geliyor surekli gelecegz dediler ne acelenz var is gucum var benim ugrasamm yeter deyip kapadi telfnu bnde bsey demedim isi varms su an dedim komsuya sonra gidip komsum basvurmus esini ikna edip neyse bn bsey demedim biz kendi basvurumuzu iptal ettik sifre istedim ortak kullanicagz diye knusuldu cnku vermedi ve bi esime sormam lazim dedi bn tmm dedim ve bir dha o knuyu hc acmadim o da kullanin yada kullanmayin demedi zaten .. bu olaydan bir hafta sonra bir aksam zil caldi utunu kullanmaya verebilir misin benimkini oglum dusurmus almayacagm ütu annem tatile gelirken getirecek bir utu bna ( annesinin ne zamn gelecegi de belli degil belki yaza gelir) o zamana kdar komsumdan kullanirim dedim anneme dedi bnde kasimi kaldrdim kullanmalik al simdi dedim 4 5 gun sonra yine istedi utuyu verdim sonra utuyu vermeye gelince aldim msj attim bir saat sonra abla kusura bakma bu benim ikinci ütum ( ilk utum kirildi ) bunu da annem verdi annemin elektronik esya ne olur ne olmaz kirilma dedim cvp atmadi normalde knusurduk msjla o gunden bu gune de yuzume bakmiyor bn kendimi bir garip hissediyorum acaba ayip mi ettim szce

Yani bn suratima bile bakmayinca kendimi cok tuhaf hissediyorum sanki cok ayip etmisim gbi geliyor ne bilim .. mesela biyere giderken sesimizi duysa o anda muzigi son ses acip bagira bagira sarki soyluyor garip garip davraniyor

Bence senin komsunun kafada var biraz:deli:

Komşuluk cidden cesaret işi. Kimseyle gel git yapmadım, yapmam ben şahsen. Belli bir yaştan sonra arkadaşlık, dostluk pek kurulmuyor, olsada nadir çok. Bu saatten sonra hiç tanımadıgım insanla arkadaşlık yapamam. Olmuyor çünkü çok örneği var böyle.

Ben de pek komşularimla samimiyeti seven bir insan değilim aile olarak yeterince çevrem var belkide ondandir, aslinda tuhaf miyim diye düşünüyordum ama burda ki komşu konularından sonra normal olduğuma karar verdim :confused:

Merhaba arkadaslar 7-8 ay once karsi daireme komsum tasindi onceleri gidis gelis yapmadim pek biraz cekingenim o konuda rahatsiz olur mu olmaz mi diye sadece kapida gordugum zaman merhaba naslsin vs konusurdum bu kadardi sonra birgun kahveye cagirdi beni peki dedim gittim oylece gidis gelis basladi iyiydik bir sorun yoktu aramizda sonra birgun kahveye cagirdim komsumu yine konusuyorduk oyle havadan sudan bna dediki internet almayi dusunur musun evine .. bnde dusunurum ama odemelerimiz de cok o yuzden alamadik dedim beraber ortak alalim bnim esim basvurmuyor ( esi astsubay dewamli tasinma sorunlari oluyormus o yuzden esi ugrasamam onun adres degisikligi vs oluyor demis ) senin esinle knussan alsa beraber kullansak ortak odesek dedi bnimde aklima yatti tamam konusurum dedim konustum esimle olur dedi telefonla aramis basvuru yapmis gelecegiz demisler anlattim oylece internt beklemeye basladik ama surekli komsum hergun soruyor internt ne zamn geleck nedn gelmedi esine sor esine sor bunaldim iyice esime soyledim surekli soruyor bir arayip sor diye aradik telfnla basvuru oldgu icn donus uzun zamn aliyor dediler esimnde isini birakip gidip basvurmasi zor o yuzden elden basvuru yapip form dolduramadi komsuma anlattim bu durumi esini yollamis bir degil iki degil adam surekli dukkana gidip soruyorms internt ne oldu gidp basvuruyu elden yapsan diye sonra yine birgun komsum delirtti bni yanimda arayip sor dedi bnde ayip olmasin diye aradim esimi bagrdi bna bu ne yaa bir haftadr surekli soruyorsunz esi de geliyor surekli gelecegz dediler ne acelenz var is gucum var benim ugrasamm yeter deyip kapadi telfnu bnde bsey demedim isi varms su an dedim komsuya sonra gidip komsum basvurmus esini ikna edip neyse bn bsey demedim biz kendi basvurumuzu iptal ettik sifre istedim ortak kullanicagz diye knusuldu cnku vermedi ve bi esime sormam lazim dedi bn tmm dedim ve bir dha o knuyu hc acmadim o da kullanin yada kullanmayin demedi zaten .. bu olaydan bir hafta sonra bir aksam zil caldi utunu kullanmaya verebilir misin benimkini oglum dusurmus almayacagm ütu annem tatile gelirken getirecek bir utu bna ( annesinin ne zamn gelecegi de belli degil belki yaza gelir) o zamana kdar komsumdan kullanirim dedim anneme dedi bnde kasimi kaldrdim kullanmalik al simdi dedim 4 5 gun sonra yine istedi utuyu verdim sonra utuyu vermeye gelince aldim msj attim bir saat sonra abla kusura bakma bu benim ikinci ütum ( ilk utum kirildi ) bunu da annem verdi annemin elektronik esya ne olur ne olmaz kirilma dedim cvp atmadi normalde knusurduk msjla o gunden bu gune de yuzume bakmiyor bn kendimi bir garip hissediyorum acaba ayip mi ettim szce

Yakinda "biz eve artik alisveris yapmicaz belki tayinimiz cikar gideriz yemekleri artik sizde yiyelim" derse sasirma :işsiz:

O bayanin size danismadan annesine komsumdan alirim demesi ilginc sonucta elektrikli alet. Sizinde oyle mesaj atmaniz hos olmamis. Artik yapacak bisi yok. Interneti aldiklari gibi kendilerine bir utu alsinlar.

O bayanin size danismadan annesine komsumdan alirim demesi ilginc sonucta elektrikli alet. Sizinde oyle mesaj atmaniz hos olmamis. Artik yapacak bisi yok. Interneti aldiklari gibi kendilerine bir utu alsinlar.
Msj atmayip yuzune knusmaktan cekindim msjla knusuyordk ona guvenerek msj attim

He bir de bir arkadasim kendi adina olan neti komsusuyla ortak kullaniyordu. Komsusunun girdigi siteler ve indirdigi programlar yuzunden gorevinden ihrac edildi. Dikkat etmek lazim oyle seylere

Bir ütü kaç para ya. Ucuz markaların 50 liraya bile var utusu. Ütü istemek çok saçma bence. Ayrıca ben tiksinirdim ütü istemeye. Belki temiz olmayan kıyafet utulediler. Ben olsam vermek istemezdim utumu. Bizim internet sorunumuz olmuştu. Biz de haklıydık ama baya mağdur olmuştuk. Oluyor böyle tuhaf komşular. Çok takılmayın, iyi komşu bulmak zor zaten. Konusmazsa konuşmasın napalim

Bir ütü kaç para ya. Ucuz markaların 50 liraya bile var utusu. Ütü istemek çok saçma bence. Ayrıca ben tiksinirdim ütü istemeye. Belki temiz olmayan kıyafet utulediler. Ben olsam vermek istemezdim utumu. Bizim internet sorunumuz olmuştu. Biz de haklıydık ama baya mağdur olmuştuk. Oluyor böyle tuhaf komşular. Çok takılmayın, iyi komşu bulmak zor zaten. Konusmazsa konuşmasın napalim
Ev alma komsu al demis atalarimiz gercekten hc komsuluk kalmadi .. evet o olaydan sonra hic knusmuyor ve hatta yuzume bile bakmiyor bnde knusmuyorm zaten

Ev alma komsu al demis atalarimiz gercekten hc komsuluk kalmadi .. evet o olaydan sonra hic knusmuyor ve hatta yuzume bile bakmiyor bnde knusmuyorm zaten
Bizimkiler başımıza çarptılar gibi oldu. Biz yine de konuştuk sonra halloldu mesele . Yani öyle görünüyor ama yakın falan değiliz. Bu zaman çıkar zamanı , çıkarı kalmayınca insanlar bazen Selami sabahı kesiyor. O bakmiyorsa siz de bakmayın. Madem böyle bir durum yaşamak istemiyordu ütü alsaydı. Bu ürün az kullanılan bir şey olsa belki anlarım ama ütü yani. Üstelik bazen bim a101 gibi yerlerde 30,40 liraya bile bulunabiliyor. Astsubay mis zaten eşi alabilirlerdi gayet rahat.

Back
X