Komşuluk İlişkileri

Keşke o kapıyı hiç açmasaymışsın onlara
İki ara bir dere dedikleri bu olsa gerek :)

ya şu an o kadar sinirliyim ki aynen dediğini dedim içimden, eşim polis olduğu için hep adli olayda kapıda alıyo soluğu kocasının yeni eşi şikayetçi olmuş sabah 9 da tutturdu karakola benle gel diye tutturdu misafirim gelicek hzırlık yapmam lazım hem işimde var dedi ama 10 dakika dil dökünce tamam dedim elimi yüzümü yıkamaya gittim yatak odasından tokamı almış oturmuş mutfakta kahvaltı ederken buldum! npıcam bilmiyorum eşime anlattım açma kapıyı bi daha diyo ... of !

155 e döndü evim her adli olayda kapımda bi de davası olduğu için sürekli bi ekşını var hatunun elinde evrak çat kapı geliyo

senin mutfağında kahvaltı mı yapıyor ? sen kendin için filan mı hazırlamıştın yani kurulu muydu sofra? hoş bu bir şeyi değiştirmez ama... ne kadar ayıp ya başkasının evinde bu kadar rahatlık. bir an önce dur denmeli artık

ekmek ekmeklikteydi kahvaltılıkta dolapta ! iyi niyetli mi yüzsüz mü karar veremiyorum

kesinlikle yüzsüzlük bence dolabını açmak nedir yani onu geçtim izinsiz yatak odana girmek çok ayıp. bence sınırını çiz arkadaşım. birde günah almak istemem ama dikkatli ol bir şeyler ortadan kaybolmasın bu kadar rahat hareket edebiliyorsa (yatak odana girmek gibi). temkinli olmakta fayda var.

haha :) Ben sizin onceki konunuzu hatirladim. kapiyi acsaydiniz, kapi komsusu onemlidir, basiniza bise gelse ilk onlar kosar demistim, basiniza bisey gelmis :) suan fikirlerim degisti :)

ya kocasından boşandığı için nafaka yetmiyor diyodu bende acaba evinde yemeği yok mu yazık dedim ama durağa yöneldiğimde gel ben taksi çağırdım deyince "hah?" oldum

yani iyi niyetini suistimal ediyor demek ki. yetmiyorsa herkes gibi çalışabilir. tamam yardım edilebilir suistimal edilmediği takdirde. sonuçta eşinizde parayı kolay kazanmıyor

Bu kadarında yuh,sizin yatak odanıza nasıl giriyor bu kadın,hadi bir eşyan kaybolsa ne olacak,tamam zor durumda ama bu kadarı fazla bence artık iyiniyet falan değil.Yeni eş niye şikayet etmiş,kadınımı rahatsız ediyor.

eşinin çalıştığını gündüz uyuduğunu oyüzden kapıyı çalmamalarını söyle...her çağırdıklarında gitme..

bana hakaret etti diye ama aslı astarı var mı belli değil kıytırık bişi memur bey bi halt olmaz bundan dedi.

23 dairenin hepsini tanımak zorunda değilsin.Kimseyle görüşmek zorunda da değilsin benim gibi.Mesafeliyim.Gelip gitme yok.Gerekte yok.Fazla yüz bulmuşlar.Özel hayatına müdaheledir bu.Çağırırlarsa gitme.Kapıyı da bir iki eşin açsın.Kimsenin de ne dediğini umursama.Haddini ayarını bilmeyen komşu olmasa da olur.

Bu ne böyle, ben okurken daraldım.. Tamam arkadaşlık, dostluk, komşuluk güzel şey ama tadında. Eşin polis, çalışan bir insan onu rahatsız etmeye komşunun hiç hakkı yok.. Sende söyle şekerim, eşim rahatsız oluyor sabahları zile basma de.. Çat kapı gelme, eşim rahatsız oluyor de.. Ben komşunun iyi niyetli olduğunu düşünüyordum, ama senin yatak odana girdiğini söyleyene kadar.. Ben kendi öz annemin, annemden izin almadan yatak odasına girmem.. O komşu da kim oluyor, çat diye giriyor yatak odana.. Birde dolaptan kahvaltılık çıkartıp kahvaltı yapıyor. Yuhhh diyorum.. Bence araya mesafe koymanın zamanı gelmiş.. Arana çizgi çek.. Eğer söyleyemem, araya mesafe koyamam dersen,evinin zilini iptal ettir. Neden duymadığını sorarsa, eşim çok rahatsız oluyor ablacığım, zili eşim iptal etti dersin..

valla bende sinir oldum açıkçası yuvası dağılmış maddi olarak darda diye kıyamıyodum ama bilemedim yaaa... eşim işe başladı dicem yarın gelirse sende evde yokmuş gibi davran dedi allahta yüzüme baktı galiba yarım saat önce başvurduğum bi yer aradı görüşcem yarın

Ben de böyle tecrübelerden dolayı, komşulardan korkar oldum, selam vermekten öteye gidemiyorum

Bir şekilde tavır koymak lazım, inşallah bir an önce iş bulursunuz.

Evde iken kapıyı açmamak olmaz da, bahaneler üret.. Dışarı çıkacağım dersin ya da epilasyon yapacağım dersin.. Komşun da anlar herhalde.. İş görüşmesine gitmene çok sevindim.. Umarım olur işin. Rabbim gönlüne göre versin..

haklisiniz bu sekilde dusunmemistim kiskanir fesatlanir gibisinden dusunmustum. Allahim kimselere vermesin tabiki benimde basima gelebilir.

Baskalarini düşünürken kendi hayatinizi karartmayin.Sinava odaklanin.Ablacim su sinavim bitsin hele sonra sık sık görüşürüz diye gecistirin .Bir sure sonra zaten gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…