- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.020
-
- Konu Sahibi acembuselik
Sabah saatlerinde eşinin uyuduğunu söyleyip kibarca rica edebilirsin kapını çalmamalarını
Kırmak istemiyorsanız bir müddet evden ayrılın,her gün bir yerlere çıkın.Müsait değilim demeye başlayın.Zamanla o da anlar.
ooooooo cok laubali..
Guzel bir dille uyarmalisin esim uyuyor rahatsiz edilmekten hoslanmiyor uykusuzu hafif tik desen duyuyor bahane uretmelisin kimseyle cok samimi olma ben cok cektim gerçekten arkadaşlar herkesle samimi olmayin ne curret senin mutfağı na girip cay demliyor pes...
o ne öyle yaa evi kapatıp size yerleşsinler oldu olacak
Yok canım,bu bahane olmaz,sonuçta balkonda pencerede seni görürler,açık açık söyle canım eşim mesaili çalışıyor,o evdeyken zile basmayın telefon açmayın diye,ben müsait olunca sizi çağırırım diye söyleyin.Bu arada bu komşu bir ara konu açmıştınız o mu? BoşAndımı eşinden,ev ile ilgili problemi vardı ne oldu eğer oysa?iş aradığımı biliyolar, eşimde bugün işe başladığını söyle evde yokmuş gibi davran makaleni yazarsın testini çözersin rahat rahat dedi, ama doğru mu bilmiyorum
Yok canım,bu bahane olmaz,sonuçta balkonda pencerede seni görürler,açık açık söyle canım eşim mesaili çalışıyor,o evdeyken zile basmayın telefon açmayın diye,ben müsait olunca sizi çağırırım diye söyleyin.Bu arada bu komşu bir ara konu açmıştınız o mu? BoşAndımı eşinden,ev ile ilgili problemi vardı ne oldu eğer oysa?
Ben dul dedinmi aman ha konuştuklarına dikkat et tarzında şeyleri sevmiyorum Allahıma şükür dul falan değilim ama insanoğlunun ne olacağı belli olmaz kötü niyet olduktan sonra evlisi ,dulu,bekarı farkketmez namus bir insanın kimliğinde ,medeniyet halinde değil ruhundadır inanki böyle yorumlar yüzünden dul olup namusuyla edebiyle çoğu evli bayandan daha güzel yaşayan insanlara acıyorum.Demem oki büyük konuşmamak gerek sizde aynı durumda olabilirsinizBahane uret pek gorusme derim esinle ilgili hayatini ozelini sakin anlatma.