Komşuluk İlişkileri

Guzel bir dille uyarmalisin esim uyuyor rahatsiz edilmekten hoslanmiyor uykusuzu hafif tik desen duyuyor bahane uretmelisin kimseyle cok samimi olma ben cok cektim gerçekten arkadaşlar herkesle samimi olmayin ne curret senin mutfağı na girip cay demliyor pes...

aynen katılıyorum.. komşu iyi birşeydir ama fazla samimiyet sıkıntı verir. ben genelde mesafeliyim rahatım... hergün çat kapı gelen olmuyor en azından... hayır yani hergün hergün bu neymiş..
zaten habersiz gelene sinir olurum.. ev hali dağınıktır, müsait değilimdir yatıcamdır hastayımdır keyfim yoktur.. vs vs.. zırt bırt gelene dayanamam yani...

evinizde mutfağınıza girip çayın şekerin bardakların yerini bile biliyorsa ve kafasına göre dalıyorsa yani işi fazla abartmış eğer kırmadan uygun bi tavır sergilemezseniz daha çok başına bağlanır yani bir bakmışsınız bilmediğiniz bir komşu toplantısı çat kapı sizde oluvermiş :KK20:

Bendede vardi bu tip komsudan.Kurtulmanin yolu beniim icin boyleydi bak esim rahatsiz oluyor uyumak dinlenmek istiyor ben musait oldugum zamanlar seni ararim demistim ve konu kapandi.Hersey normale dondu ne kirilan oldu nede kusen sende deneyebilirsin

Benimde boyle bi arkadasim var gicik oluyorum artik böyle tiplere biraz insanlara empati yapmayı ogretebilseydik keşke.
Ben artık sürekli bi bahane uydurarak haftada 1 e düşürdüm hayati zindana ceviriyorlar

Benimde boyle bi arkadasim var gicik oluyorum artik böyle tiplere biraz insanlara empati yapmayı ogretebilseydik keşke.
Ben artık sürekli bi bahane uydurarak haftada 1 e düşürdüm hayati zindana ceviriyorlar

ya komşuluk iyidir de bu kadarı da fazla. ben öğlen kalmayı severim zaten 4 e kadar ders çalışıyorum yazıyorum bilmem ne yapıyorum sabah 10 da kalkıyorum kapıya basacaklar diye

ya komşuluk iyidir de bu kadarı da fazla. ben öğlen kalmayı severim zaten 4 e kadar ders çalışıyorum yazıyorum bilmem ne yapıyorum sabah 10 da kalkıyorum kapıya basacaklar diye
Bende sinava hazirlaniyodum gecen sene bir de calisiyordum hergun arkadasim gelmeden caninin ne çektiğini soylerdi hergun abartisiz en sonunda kurstan ckmadim gelmesin diye ve inanirmisin hergun arayip soruyordu hergun isim var diyodum
Bence bir an önce engelle ararlarsa disarda isim var de ertele yoksa insanlar hic anlamiyolar

Bende sinava hazirlaniyodum gecen sene bir de calisiyordum hergun arkadasim gelmeden caninin ne çektiğini soylerdi hergun abartisiz en sonunda kurstan ckmadim gelmesin diye ve inanirmisin hergun arayip soruyordu hergun isim var diyodum
Bence bir an önce engelle ararlarsa disarda isim var de ertele yoksa insanlar hic anlamiyolar

of onu hiç sorma bi çikolatalı kek yaptım olay oldu allahın keki :) iki üç güne bi soruyo kek yapmadın mı çocuklar çok sevmişti yapınca mutlaka gönder bi yapsana diye

E="bengubadem, post: 39215228, member: 638437"]of onu hiç sorma bi çikolatalı kek yaptım olay oldu allahın keki :) iki üç güne bi soruyo kek yapmadın mı çocuklar çok sevmişti yapınca mutlaka gönder bi yapsana diye[/QUOTE]
Artik bu tip insanlar yüzsüzluge vuruyorlar. Birde karsisnda yumuşak yüzlü biri olunca herşeyi istiyorlar
Arkadaşlık komşuluk iyidir ama birazcik anlaysli olmaları gerekiyor ben evli bir arkadasimin esi evdeyken eve gitmem ben oradayken geldiyse de kalkarim insanları rahatsız etmek istemem karsmdaki kişide bunu dusunsun isterim

E="bengubadem, post: 39215228, member: 638437"]of onu hiç sorma bi çikolatalı kek yaptım olay oldu allahın keki :) iki üç güne bi soruyo kek yapmadın mı çocuklar çok sevmişti yapınca mutlaka gönder bi yapsana diye
Artik bu tip insanlar yüzsüzluge vuruyorlar. Birde karsisnda yumuşak yüzlü biri olunca herşeyi istiyorlar
Arkadaşlık komşuluk iyidir ama birazcik anlaysli olmaları gerekiyor ben evli bir arkadasimin esi evdeyken eve gitmem ben oradayken geldiyse de kalkarim insanları rahatsız etmek istemem karsmdaki kişide bunu dusunsun isterim[/QUOTE]

bende aynı şekilde dün akşam geldi bengü senin yumuşatıcın daha güzel kokuyo versen biraz dedi dumur oldum resmen

Daha önce komşularıma kapı açmadığım hakkında dedikoduları için konu açmıştım. Bu olayın üzerine hepsini davet ettim. Tanıştık aile apartmanı hepsi birinin bi şeyi nerdeyse 23 daireyiz 16 dairesiyle tanıştım ben. Kapı komşumu da eşi aldatmış boşanmışlar köylü ilkokul mezunu çok cahil bi abla hep ben destek oluyorum elimden geldiğince eksiğini gediğini gideriyorum çalışması için heveslendirmeye çalışıyorum. İlk başlarda iyiydi akşamüstü beş çayı içiyoduk dertleşiyoduk ama bu sıra sürekli bende!

benim eşim polis bi gün evde bi gün işte bunu da söyledim. o evde olduğunda hiç çalmazdı kapıyı ama bi aydır her gün sabah 11 de kapıda açana kadar ısrarlı ısrarlı hatta parmağını çekmeden çalıyo eşim istirahatte olduğu için rahatsız oluyo uyumak istiyorum diyo. akşamı 9 unda oturmaya çağırıyo canım sıkılıyo diye kızı var üni sınavına hazırlanıyo bende çalışıyorum, bir de makale yazmaya çalıştım burda tanıştığım bi abla vasıtasıyla ama bu kapı trafiği yüzünden oturak göremiyrum ki...

geldiğinde gitmek bilmiyo kızı da bende oturuyoruz ben farkettirmek için onlar geldiğinde ders çalışmaya devam ettim ama bu seferde sen çalış biz rahatsız etmeyelim diye mutfağa girip çay demliyolar içiyolar bi de eee anlat bengü ne var ne ok diye konuşturmaya çalışıyo.

bugün sabah 11 de gene dayandılar kapıya eşim açtı bengü bize gelsin demişler o da uyuyo demiş kapatmış

napıcam bayanlar çok sevdiğim biri ama sürekli bende olmaları rahatsız ediyo kırmak istemiyorum
eşiniz evdeyken ararlarsa banyoya gircem, banyodaydım vs diyin. yada rahatsızım yatıyorum üşütmüşüm filan diyin , zamanla anlarlar

Benim cevremde çok var boyle insanlar
Hele bir.alt komşumuz var ayyy.
Sürekli gelir yer içer az öteye gidip dedikodumu yapardi.
Benim babAnnem var diye geliyordu.
Babam izne ayrildi 1 hafta o zaman bile ger gün geldi...
Ben artik hic umursamiyorum.
Kime yüz versen tepene cikiyor 2 gün sonra pişman olacaksin eminim ki yüz verdim diye.
Sert ol basim agriyor uyuyacagim sonra görüşelim de kapat kapiyi

Arkadaşlık komşuluk iyidir ama birazcik anlaysli olmaları gerekiyor ben evli bir arkadasimin esi evdeyken eve gitmem ben oradayken geldiyse de kalkarim insanları rahatsız etmek istemem karsmdaki kişide bunu dusunsun isterim

bende aynı şekilde dün akşam geldi bengü senin yumuşatıcın daha güzel kokuyo versen biraz dedi dumur oldum resmen[/QUOTE]
oooo iyi yere tezgah açmış, zili boun, tel i kapatın bence

Iste bu yuzden komsulara gitmem. Bizimkiler de hep dipdipe. Bana da sana gelecegiz diyorlar da hic cagirmadim valla.
Bi kere alistilar mi cikmak bilmezler. Sevmiyorum boyle seyleri.
Bi de mutfagima girip cay demleyecek yuh yani yuhhhh..

Daha önce komşularıma kapı açmadığım hakkında dedikoduları için konu açmıştım. Bu olayın üzerine hepsini davet ettim. Tanıştık aile apartmanı hepsi birinin bi şeyi nerdeyse 23 daireyiz 16 dairesiyle tanıştım ben. Kapı komşumu da eşi aldatmış boşanmışlar köylü ilkokul mezunu çok cahil bi abla hep ben destek oluyorum elimden geldiğince eksiğini gediğini gideriyorum çalışması için heveslendirmeye çalışıyorum. İlk başlarda iyiydi akşamüstü beş çayı içiyoduk dertleşiyoduk ama bu sıra sürekli bende!

benim eşim polis bi gün evde bi gün işte bunu da söyledim. o evde olduğunda hiç çalmazdı kapıyı ama bi aydır her gün sabah 11 de kapıda açana kadar ısrarlı ısrarlı hatta parmağını çekmeden çalıyo eşim istirahatte olduğu için rahatsız oluyo uyumak istiyorum diyo. akşamı 9 unda oturmaya çağırıyo canım sıkılıyo diye kızı var üni sınavına hazırlanıyo bende çalışıyorum, bir de makale yazmaya çalıştım burda tanıştığım bi abla vasıtasıyla ama bu kapı trafiği yüzünden oturak göremiyrum ki...

geldiğinde gitmek bilmiyo kızı da bende oturuyoruz ben farkettirmek için onlar geldiğinde ders çalışmaya devam ettim ama bu seferde sen çalış biz rahatsız etmeyelim diye mutfağa girip çay demliyolar içiyolar bi de eee anlat bengü ne var ne ok diye konuşturmaya çalışıyo.

bugün sabah 11 de gene dayandılar kapıya eşim açtı bengü bize gelsin demişler o da uyuyo demiş kapatmış

napıcam bayanlar çok sevdiğim biri ama sürekli bende olmaları rahatsız ediyo kırmak istemiyorum

ama olmaz ki böyle, kibarca uyarın eşim evdeyken misafir ağırlayamıyorum uyuyor sonuçta diye, birde eşiniz polis yani onun uykusunu alması lazım, laubali insanlarmış uyarın bence

Keşke o kapıyı hiç açmasaymışsın onlara :KK70:
İki ara bir dere dedikleri bu olsa gerek :)

Fazla muhabbet her ilişkiyi laçkalaştırıyor. İnsan sıkılır ya hergün hergün... Eskiye çok özeniyorum, önceden evin erkeği evdeyse komşu rahatsızlık vermezdi, evin erkeği gelecekse misafirlik kısa sürerdi... Hele ki komşunun eşi polisse az çok insan tahmin eder, bu adam evdedir diye, eskilerden zile bile basılmazdı...

X