Komşuluk İlişkileri

Hahahahaha, surat ifadeni anlatma tarzın çok hoş. :KK48: Ben de çok üşürüm ve lahana bebek gibi kat kat giyinirim bazen. Boynumda atkı bile olabilir yani. Bizimde apartman yıkama görevlisi hatun
hep o halime denk gelir. Özellikle hatun bir kere de normal halimi görsün diye çabalıyorum, yine allem kallem nasıl oluyorsa oluyor o halimi görüyor. Kadın diyordur içinden, kıza bak kutuplarda yaşıyor herhalde. :KK70:

ay hiç sorma yaa eve misafir geliyor bayanlarla kucaklaşıyorum sağolsun ban mı denk gelir nedir hepte vantuz gibi teyzeler gelir bana öpmeyi sarmayı ince belime dolanmayı severler :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

hiç unutmam bi tanesi gözlerini kocaman açtı beni öptükten sonra bi de 5-6 sn arası ayağıma bastı dedi ki:
-kız ne oldu seni morgdan mı çaldılar ölü gibisin kesin kan emiyosundur falan aynı yukarıdakine yakın bir ifade olmuştu yüzümde :KK70::KK70::KK70::KK70:

soyle de esim evdeyken misafir sevmiyor o konularda titiz hatta gecengun ben evdeyken kimse seni aramasin dedi tartistik de yadaaaaa
sabah geldiklerinde esin kaoida sana kziyormus gibi bagirsin yeter ya hergun hergun ben dinlenemiycekmiyim uyutmuyorsun deyip sana kizsin kamsunun duyacagi sekilde sende sonra ugra abla kusura bakma esim pek sevmez uyurken misafir olmasini de gitsin

="derindenizlerden, post: 39306599, member: 398094"]Kardeşini öp, sev bence. Arkadaşının her beklentisini karşılama (sipariş verir gibi canının istediği yemekleri yapmak gibi), görüşmek istiyorsa sen ona daha çok git sen de istiyorsan tabi. Sen verdikçe o isteyecektir sürekli. Ya da bitirdiyse yol ver gitsin. Bu arada sınav sonucun ne oldu, hatuna rağmen? :)
Sinav sonucum arkasadima rağmen çok iyi 87 ye yakin bir puan aldim kpss den.demmeki taciz etmesiydissürekli90 alirdim:)[/QUOTE]
Hayırlısı olsun hakkında.

ay hiç sorma yaa eve misafir geliyor bayanlarla kucaklaşıyorum sağolsun ban mı denk gelir nedir hepte vantuz gibi teyzeler gelir bana öpmeyi sarmayı ince belime dolanmayı severler :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

hiç unutmam bi tanesi gözlerini kocaman açtı beni öptükten sonra bi de 5-6 sn arası ayağıma bastı dedi ki:
-kız ne oldu seni morgdan mı çaldılar ölü gibisin kesin kan emiyosundur falan aynı yukarıdakine yakın bir ifade olmuştu yüzümde :KK70::KK70::KK70::KK70:
Teyzeler beni de öpmeyi pek sever.:-)

Kırmadan açık açık söyleyin bence. Komşuluk iyi bir şeydir bence. Bizim de 3-4 komşumuz var.Baya samimiyiz. Ama annemler varken başka bana başka davranırlar. Benim tepkilerim nettir çünkü. Annem çok iyi niyetli olduğu için bir şey diyemez.Mutfak filan neyse de yatak odasına girmek nasıl bir şuursuzluk ki?? :KK57::KK57:o_O

X