- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
-
- Konu Sahibi acembuselik
"Dur kekin tarifini vereyim yap sen çocuklara çok sevdilerse, bana da getirirsin" de.of onu hiç sorma bi çikolatalı kek yaptım olay oldu allahın keki :) iki üç güne bi soruyo kek yapmadın mı çocuklar çok sevmişti yapınca mutlaka gönder bi yapsana diye
Sinir olup eski konunu hortlatmıştım bilmeden. :) Ne oldu o arkadaşınla hala görüşüyor musun, sınır koyabildin mi araya?Bende sinava hazirlaniyodum gecen sene bir de calisiyordum hergun arkadasim gelmeden caninin ne çektiğini soylerdi hergun abartisiz en sonunda kurstan ckmadim gelmesin diye ve inanirmisin hergun arayip soruyordu hergun isim var diyodum
Bence bir an önce engelle ararlarsa disarda isim var de ertele yoksa insanlar hic anlamiyolar
Artik bu tip insanlar yüzsüzluge vuruyorlar. Birde karsisnda yumuşak yüzlü biri olunca herşeyi istiyorlar
Arkadaşlık komşuluk iyidir ama birazcik anlaysli olmaları gerekiyor ben evli bir arkadasimin esi evdeyken eve gitmem ben oradayken geldiyse de kalkarim insanları rahatsız etmek istemem karsmdaki kişide bunu dusunsun isterim
gelmeden tel. çaldırın yada arayın diyin eşim uyuyo geçen uyandı diye laf söyledi bana çok yorgun oluyor diyin tel. irtibat kurunki bahane eder istemediğinizde söylersiniz gelmezler.arada sizde çıkıp çıkıp gidinki onlarda zırt zırt gelmezler.Daha önce komşularıma kapı açmadığım hakkında dedikoduları için konu açmıştım. Bu olayın üzerine hepsini davet ettim. Tanıştık aile apartmanı hepsi birinin bi şeyi nerdeyse 23 daireyiz 16 dairesiyle tanıştım ben. Kapı komşumu da eşi aldatmış boşanmışlar köylü ilkokul mezunu çok cahil bi abla hep ben destek oluyorum elimden geldiğince eksiğini gediğini gideriyorum çalışması için heveslendirmeye çalışıyorum. İlk başlarda iyiydi akşamüstü beş çayı içiyoduk dertleşiyoduk ama bu sıra sürekli bende!
benim eşim polis bi gün evde bi gün işte bunu da söyledim. o evde olduğunda hiç çalmazdı kapıyı ama bi aydır her gün sabah 11 de kapıda açana kadar ısrarlı ısrarlı hatta parmağını çekmeden çalıyo eşim istirahatte olduğu için rahatsız oluyo uyumak istiyorum diyo. akşamı 9 unda oturmaya çağırıyo canım sıkılıyo diye kızı var üni sınavına hazırlanıyo bende çalışıyorum, bir de makale yazmaya çalıştım burda tanıştığım bi abla vasıtasıyla ama bu kapı trafiği yüzünden oturak göremiyrum ki...
geldiğinde gitmek bilmiyo kızı da bende oturuyoruz ben farkettirmek için onlar geldiğinde ders çalışmaya devam ettim ama bu seferde sen çalış biz rahatsız etmeyelim diye mutfağa girip çay demliyolar içiyolar bi de eee anlat bengü ne var ne ok diye konuşturmaya çalışıyo.
bugün sabah 11 de gene dayandılar kapıya eşim açtı bengü bize gelsin demişler o da uyuyo demiş kapatmış
napıcam bayanlar çok sevdiğim biri ama sürekli bende olmaları rahatsız ediyo kırmak istemiyorum
Sinir olup eski konunu hortlatmıştım bilmeden. :) Ne oldu o arkadaşınla hala görüşüyor musun, sınır koyabildin mi araya?
Canm sinava son 1 ay kala artık evde durmadim dershanediyim calisiyorum dedim ama inatla hergun aradi resmen ve şunu farkettm arayip davet ettirmeye calisiyodu. Sonra israrla disari cagirmaya başladı bende calismam gerekiyor dedim neyse sinav gecti bu yine gelmek istedi artik bahanemde kalmadi en son havanın çok kotu oolduğu birgün bize geldi erkek kardeşim bu havada nasil geldin bence erken git evine ulasim bulamazsın dedi sonrasında 2 hafta gelmedi ama hala değişti sayilmaz gecen gün yine geldi sabah 9 da eve gidrken saat 10 du yaSinir olup eski konunu hortlatmıştım bilmeden. :) Ne oldu o arkadaşınla hala görüşüyor musun, sınır koyabildin mi araya?
Daha önce komşularıma kapı açmadığım hakkında dedikoduları için konu açmıştım. Bu olayın üzerine hepsini davet ettim. Tanıştık aile apartmanı hepsi birinin bi şeyi nerdeyse 23 daireyiz 16 dairesiyle tanıştım ben. Kapı komşumu da eşi aldatmış boşanmışlar köylü ilkokul mezunu çok cahil bi abla hep ben destek oluyorum elimden geldiğince eksiğini gediğini gideriyorum çalışması için heveslendirmeye çalışıyorum. İlk başlarda iyiydi akşamüstü beş çayı içiyoduk dertleşiyoduk ama bu sıra sürekli bende!
benim eşim polis bi gün evde bi gün işte bunu da söyledim. o evde olduğunda hiç çalmazdı kapıyı ama bi aydır her gün sabah 11 de kapıda açana kadar ısrarlı ısrarlı hatta parmağını çekmeden çalıyo eşim istirahatte olduğu için rahatsız oluyo uyumak istiyorum diyo. akşamı 9 unda oturmaya çağırıyo canım sıkılıyo diye kızı var üni sınavına hazırlanıyo bende çalışıyorum, bir de makale yazmaya çalıştım burda tanıştığım bi abla vasıtasıyla ama bu kapı trafiği yüzünden oturak göremiyrum ki...
geldiğinde gitmek bilmiyo kızı da bende oturuyoruz ben farkettirmek için onlar geldiğinde ders çalışmaya devam ettim ama bu seferde sen çalış biz rahatsız etmeyelim diye mutfağa girip çay demliyolar içiyolar bi de eee anlat bengü ne var ne ok diye konuşturmaya çalışıyo.
bugün sabah 11 de gene dayandılar kapıya eşim açtı bengü bize gelsin demişler o da uyuyo demiş kapatmış
napıcam bayanlar çok sevdiğim biri ama sürekli bende olmaları rahatsız ediyo kırmak istemiyorum
Daha önce komşularıma kapı açmadığım hakkında dedikoduları için konu açmıştım. Bu olayın üzerine hepsini davet ettim. Tanıştık aile apartmanı hepsi birinin bi şeyi nerdeyse 23 daireyiz 16 dairesiyle tanıştım ben. Kapı komşumu da eşi aldatmış boşanmışlar köylü ilkokul mezunu çok cahil bi abla hep ben destek oluyorum elimden geldiğince eksiğini gediğini gideriyorum çalışması için heveslendirmeye çalışıyorum. İlk başlarda iyiydi akşamüstü beş çayı içiyoduk dertleşiyoduk ama bu sıra sürekli bende!
İyi bari oda bir şey. :) Yumuşatıcıyı verdin mi?biraz anladı gibi canım 2 günde bir çalıyo artık kapımı :)
İyi bari oda bir şey. :) Yumuşatıcıyı verdin mi?
Hahahahaha, surat ifadeni anlatma tarzın çok hoş.okurken cinnet geçirdimsinirim bozuldu yaa
anacım sen ver anahtarı ona girsin öyle madem zil sesi rahatsızlık veriyor
geçen gün (pazar günü) tabi tatil uyuyacağım arkadaş evde de tekim.. neyse sabah 7.52 arkadaşlar yalan söylemiyorum çünkü bu saatte kimdir diye telefona baktım neyse..
kalktım kapıya yaklaştım kim o dedim. ben dedi bir ses tabi bizim huyumuz kim olduğunu asla söylemeyiz büyüsü bozulur
açtım baktım bizim üst katta ki 60 küsür yaşındaki teyze.. teyzelerimiz...
neyse içeri buyur ettim ama o an gaffurdan bir farkım yok üşüdüğüm için evde ne varsa üstüme geçiriyorum uyurken e onu mu çıkartacaktım iki saat...
neyse aldım içeri konuşuyoruz teyzem sağolsun 15 dk ya oturdu ya oturmadı kalktı şimdi ölüyorum meraktan acaba bişey mi oldu anneme bişey mi dicekti neyse utana sıkıla sordum ne oldu x teyze diye ve işte o muhteşem cevap:
- hiiiç kızım canım sıkıldı evde
yüzümde aynen şöyle bi ifade olduğuna eminim
yani eşinin ve senin hislerini anlıyorum ama çözüm lütfen bende istiyorum bu teyzemin ilk vakası değil çünkü
Hey Allahım, hatun seni gafil avlıyor şoka sokuyor sonrada istediğini yaptırıyor o şokla. Üsturupluca, hayır demeyi öğren canım, önünü almazsın yoksa.tek kullanımlık verdim isteyince yok diyemedim ki
Çok güzel bir yöntem, beğendim.bizde bebeği olanlar zillerin üstüne zile basma yazarlar hatta birileri mallık yapıp bakmadan basabilir diye de kapılarına da daha büyük puntolarla yazıyorlar...anlamıyorsa kapıya büyük harflerle zile basma yazabilirsin.
Kardeşini öp, sev bence. Arkadaşının her beklentisini karşılama (sipariş verir gibi canının istediği yemekleri yapmak gibi), görüşmek istiyorsa sen ona daha çok git sen de istiyorsan tabi. Sen verdikçe o isteyecektir sürekli. Ya da bitirdiyse yol ver gitsin. Bu arada sınav sonucun ne oldu, hatuna rağmen? :)Canm sinava son 1 ay kala artık evde durmadim dershanediyim calisiyorum dedim ama inatla hergun aradi resmen ve şunu farkettm arayip davet ettirmeye calisiyodu. Sonra israrla disari cagirmaya başladı bende calismam gerekiyor dedim neyse sinav gecti bu yine gelmek istedi artik bahanemde kalmadi en son havanın çok kotu oolduğu birgün bize geldi erkek kardeşim bu havada nasil geldin bence erken git evine ulasim bulamazsın dedi sonrasında 2 hafta gelmedi ama hala değişti sayilmaz gecen gün yine geldi sabah 9 da eve gidrken saat 10 du ya
Bide bütün gün yemek yaptim ona erkek kardeşim bu neya kilo aldin sende dedi istersen bidahakine ben uyariym gelmesin dedi tabi sen karizma dedim muhabbetini seviyorum ama bitirdi artik ya anlatsam roman olur daha bi suru şey yarama dokundun:) soğuttu kendinden