Hanımlar en baştan derdimi anlatıyım. Daire 4katli ben 3katta 4yildir oturuyorum üst katındaki bayan tam bir belalı çirkef bir tip hergun balkondan pislik atar sabah 7den gece ye kadar zıplar , canıma tak dediğinde bir kez kapısına çıktım güzel bir dille uyardım dua et tependen b.klu bebek bezi atmıyorum dedi. Alt katimdaki bayan da aynı şekilde o da hergun biseyler silkeler , bende saygısızlık olmasın diye hiç bişey silkelemiyordum. Bu arada her pazartesi semt olarak binada silkeme günü. Üst ve alt katim bu kurala uymayıp hergun silkelerken bende pazartesi paspasim vardı onu silkeledim. Kadın hemen kapımı çaldı gözlerinden ateş fiskiriyor. Bende abla bugün benim hakkım degilmi dedim üst katimdaki komşunun pisliği hergun senin balkonuna iniyor onun kapısına da çıksana dedim. Bu arada binada komşuluk yok herkes dedi kodu peşinde bende saf gibi mesafeli dursamda selam verir konuşmaya çalışırım. Bir karşı komşu yaşlı teyze dede var onlarda kapı dışarı çıksam kapımı gozlerler nereye gidiyor bu gelin diye. Herkes bir tuhaf bekarken ailemle yasadigimiz yerde samimiyet vardı komşu hattı vardı. Asıl önemli olan buginki konu, alt komşum kapıma geldi suratından ateş fiskiriyor. Tuvaletten bugün 3damla su gelmiş yaptırın dedi tamam abla dedim . Daha sonra tuvaletten çok koku geliyor gece gunduz yıkıyorum dedi kokudan duramiyorlarmis gece. E tuvalet sonuçta yıkanması gerekiyor bizimde kokuyor. Kadında temizlik hastalığı var
Birde bunu arkamdan komşulara anlatmış tuvalet kokuyor gece gunduz yıkıyorum diye , duymayım diye de yüzüme anlatıyor böyle böyle dedim diye. Neyse aradan 1saat geçti , kadın çocuğunu yollamış eve gelsin bakasin diye aşağı indim. Bana banyonun fayanlari kabarmış bune böyle yaptirin böyle olmaz dedi anlamadığım için bişey diyemedim evde kayınpeder vardı o indi. Bina 15yillik olduğu icin fayanlar yapıştırıcı ve buhardan düşmeye yön tutmuş. Bende fayansciyim bizimle bir alakası yok , sadece tuvaletten su akitiyorsa onu yapririz bu konuda haklısınız dedi. Daha sonra mutfagininin tepesi az nem olmuş vay efendim sen mutfagini suyla mi yikiyorsun sizden kaynaklı diye. Sonuç tuvalet hariç o da derzler iyice delinmiş aşağı su damlatiyor bu konuda haklı çıktı. Bu kadına çok yüz veriyorum . Benim üst katim beter bı insan bulasmiyorum alt katimdaki bayan da bulasmiyor geliyor gidiyor şikayette bulunuyor. En ufacık birşeyde . Evimde esir gibiyim resmen. Gündüz vakti müzik dinlerken sesi biraz fazla açmışım insanları rahatsız edici şekilde değil ama hemen kapıma çıktı. Bende uyarınca daha da dikkatli oluyorum. Kendisinin alt katında da kimse olmadığı için özgür bir şekilde her istediğini yapıyor bu kadın. Kısaca üst katim her istediği ni bana yaparken, alt katımda esir hayati yaşatıyor bana.
Birde bunu arkamdan komşulara anlatmış tuvalet kokuyor gece gunduz yıkıyorum diye , duymayım diye de yüzüme anlatıyor böyle böyle dedim diye. Neyse aradan 1saat geçti , kadın çocuğunu yollamış eve gelsin bakasin diye aşağı indim. Bana banyonun fayanlari kabarmış bune böyle yaptirin böyle olmaz dedi anlamadığım için bişey diyemedim evde kayınpeder vardı o indi. Bina 15yillik olduğu icin fayanlar yapıştırıcı ve buhardan düşmeye yön tutmuş. Bende fayansciyim bizimle bir alakası yok , sadece tuvaletten su akitiyorsa onu yapririz bu konuda haklısınız dedi. Daha sonra mutfagininin tepesi az nem olmuş vay efendim sen mutfagini suyla mi yikiyorsun sizden kaynaklı diye. Sonuç tuvalet hariç o da derzler iyice delinmiş aşağı su damlatiyor bu konuda haklı çıktı. Bu kadına çok yüz veriyorum . Benim üst katim beter bı insan bulasmiyorum alt katimdaki bayan da bulasmiyor geliyor gidiyor şikayette bulunuyor. En ufacık birşeyde . Evimde esir gibiyim resmen. Gündüz vakti müzik dinlerken sesi biraz fazla açmışım insanları rahatsız edici şekilde değil ama hemen kapıma çıktı. Bende uyarınca daha da dikkatli oluyorum. Kendisinin alt katında da kimse olmadığı için özgür bir şekilde her istediğini yapıyor bu kadın. Kısaca üst katim her istediği ni bana yaparken, alt katımda esir hayati yaşatıyor bana.