komşularımdan nefret ediyorum :(

botanikci_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
329
133
39
merhabalar benm oğlum 8 aylık olacak ve bu şehirde eşimden başka akrabam yok. komşularımı kendime yakın bildim. kimse olmayınca etrafta onlarla dertleştim lohusalık bebek gazı vbbbbbb bi sürü sıkıntı olunca. bi de üstüne aylarca eve kapanıp bebeğe bakınca iyice bunalmıştım. geçen gün gün yaptırlar doğru dürüst katılmıyordum gideyim dedim karşı komşum ona anlattığım bazı şeyleri espiriyle karışık ortaya döktü. bize yaptığı yardımları da şakalarına meze yaptı. acile gitmiştim bi gün ve bebeğimizi tutmuştu arabada. biz ona dua ederken o bunu orta yerde alay konusu ederek anlattı. ya insanalr neden bu kadar midesiz. neden bu kadar vefasız . komşuluk bu mudur. yaşları benden büyük en az 10 yaş. ağzımı açıp bir şey demedim. konuşmak da istemiyorum onalrla ama bu şehirde çok yanlızım. havalar da soğuk. bi nefes alım diye 1-2 saatliğine komşularıma gidiyordum. artık onalra da gitmek istemiyorum. dört duvar içinde patlayacağım.

Son düzenleme:
Bence mesafeni koru,herkes komşularla sıkı fıkı olmak istemez.1-2 saatlik ne kadar sıklıkla gidiyorsun bilmiyorum ama fazla.

Aynen senın gıbı düşünüyorum ama sen ınsanlarını karakterini çözmen gerektı hemen anlatmayacaksın heraeyını mesela benımde burda komşular var ama hıcc hosuma gıtmedı yanı ıuıler ama bırıne bı sır. Versene digerine anlatacak gıbı bı hava varr bence ılıskını kes havalar düZeliyo dışarı çık esın ıle geZ TV ızle ama komseyle sıkı olmaa

Me
Mesafe koy kimsenin sana bu şekilde davranmasina izin verme benim arkadaşlarımda hep benden büyüktü ama böyle sorun yaşamadım çünkü iyi tanımaya çalıştım buna benzer bir sorunda yaşadıysam o kişiden uzaklaşırdım herkese hemen güvenme

Iyi komsu bulmak cok zor bu devirde ..nasip meselesi...zamanla huylarini ogrenir ona gore gardini alir yasamayi ogrenirsin...
Yalnizlik cekilmez ...vesselam...

muhtemelen alindiginizin farkinda bile degillerdir.
insanlar artik nerede konusip nerede susacaklarini bilemez vaziyetteler,
benimde basima geldi buma benzer bi durum,
mesafe koydum, sukur artik ,hayatim komsularin cay sohbeti olmaktan cikti, daha dikkatli davraniyorlar

Siz çok alıngan olabilir misiniz acaba

öyle yapacağım bundan sonra inşalalh

Siz çok alıngan olabilir misiniz acaba
acile geldiğinde bana serum takıldı ve 1.5 saatte ben ve eşim 3 defa yanına gittik bir şey lazım mı diye. tahliller çıkar çıkmaz da eve geldik. hiç bi şey demedi. defalarca teşekkür ettim ikramlar götürdüm. vefa borcumu ödemek için. ama aradan 6 ay geçmiş ve 6 ay sonra benia rabada kilitli bıraktılar. camlar da kapalıydı. ben kendimden geçtim bebek çok terledi.bunlar bu pimpiriklikle bebeği sık sık hasta ederler dedim diyor. el insaf aylar sonra 15 tane kadının arasında ağzında bi ton kahkaha bu mudur yani. bir iyilik yapmışsın. kaldı ki arabanın camları açık ve kapısı da açıktı. ben kadının hareketine o kadar şaşırdım ki bunları bile diyemedim

ya mesafeni koru, yardım almamaya çalış ama yalnız olduğun için belki daha sonraları görüşürsün yine.
ya da ben olsam ben de onlar gibi davranır zayıf noktalarını söyler , ay abla ne var alınacak aramızda gülüyoruz işte derdim. anlardı ne nasıl oluyormuş.

Bana çok kötü gelmedi. Aslında burda iyilikten maraz doğmuş.

kadın antidepresan kullanıyor. eşiyle bir sürü sorunu var.onları anlatsaydım keşke onun kadar pisleşseydim

arabada beklemenın neyını alay edıp anlatabılır kı anlayamadım yanı... ne dediii ahahahbende arabada mı bekledim dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…