- 4 Eylül 2018
- 18.766
- 72.087
- 598
- Konu Sahibi seadet-i ebediyye
-
Ben yan apartmanlardaki adamlarin da ismini öğrendim zamanla. Demek ki ben yoldan gönüllü çıktımmmm memnunum buna bennnmmApartmanda 1 seneligim üst komşumun kocası Şahin
En üst kişi Emrah.
Alttaki in oğlu Atakan.
Hepsinde gözüm var demek ki ahdhshshs
Kargo bahanesiyle isim sormuş hadsiz ,niyeti çok açık değil mi? Ayrıca Dubai prensi.Ayyy Allah'ım, İngiltere prensi mi kocan? Herkesler peşinde. Allah senin gibilerin şerrinden korusun insanları, tövbe tövbe.
Eşin Chris Evans yada Henry Cavill falan olsaydi belki sana hak verebilirdimKizlar komsu var benle yasit 2 cocugu var biz bunlar merhaba merhabayiz yani soyle o benle arkadas olmak istiyor ama ben olmak istemiyorum yani ilk gordgumden itibaren icimde bir huzursuzluk kapladi hani icim kaynamadi neyse ben kizimla disari cikarken gordu beni aaa ayni esine benziyor ben bi sok oldum tabi yani ne alaka ne samimiyet ki sen benim esime benzitiyosun demek ki esimi gormus bakmis incelemiski benzetti demek ki bunun icin icimdeki huzruszluk ben mi yanlis dusunuyorm kizlar esime benzetmesine cok sinir oldum benzese bile esine benziyor ne demek 2.olaya gelelim yine gordum bunu dedi ki iste kargocu geldi kargo adam isim sordu fatih mi esinin ismi neydi dedi bende dedim ki esim kargo vermedi geldiyse bana gelmistir dedim fatih de karsi komsunun ismi yani kisacasi aklinxa esimin ismini ogrenmeye calisti ne diyosunuz kizlar bu duruma
Mesela Ben zaten hep önce isimlere aşık olurumOfff herşey birbirine karıştı. Hayır fatih kadının karşı komşusunun kocası. Ama konu sahibi fatihin adını öğrenmiş. Diğer komşu kocasının adını öğrenecek diye korkuyor. Bize bile söylemedi baksana. Biz de öğrenip aşık olabiliriz pat diye.
Nenem olsa vay ırzı kırık derdi shshsgsBen yan apartmanlardaki adamlarin da ismini öğrendim zamanla. Demek ki ben yoldan gönüllü çıktımmmm memnunum buna bennnmm
İngiltere prensi de çok çirkin haAyyy Allah'ım, İngiltere prensi mi kocan? Herkesler peşinde. Allah senin gibilerin şerrinden korusun insanları, tövbe tövbe.
Yani şöyle ki çocuğun fiziki özelliklerini babasından almış ağız burun ayni. Bu demekbenzese bile esine benziyor ne demek
Fatih miydiİngiltere prensi de çok çirkin ha
Yine konu sahibesinin kocası daha yahusuhludur
Allah'tan kadın çocuğum aynı kocana benziyor demediBence de arkadaş olmayın kadınin selameti için önemli bu
Yani şöyle ki çocuğun fiziki özelliklerini babasından almış ağız burun ayni. Bu demek
Bu kadının kocasının adı Fatih değil mi ?
Ama zillerinde yaziyor,ben gördüm
Bu zamana kadar kocanın gerçek ismi de zilde yazmıyordur umarım. Biz fake isimler yazıyoruz zillere. Millet benim kocamın adini neden öğrensin, tövbeler tövbesi.İlk isim aşağıdaki apartman zilinden kocamın adini silip Murtaza yazmak olacak
Bu yaz ne yaptığını biliyorum filmi geldi aklıma ahshshskarşı zile bakıver.
fatihlerin zile de basıp eşine karşı komşunun karısı eşinin ismini biliyor ona göre de bir zahmet.
Allah şifa versinKizlar komsu var benle yasit 2 cocugu var biz bunlar merhaba merhabayiz yani soyle o benle arkadas olmak istiyor ama ben olmak istemiyorum yani ilk gordgumden itibaren icimde bir huzursuzluk kapladi hani icim kaynamadi neyse ben kizimla disari cikarken gordu beni aaa ayni esine benziyor ben bi sok oldum tabi yani ne alaka ne samimiyet ki sen benim esime benzitiyosun demek ki esimi gormus bakmis incelemiski benzetti demek ki bunun icin icimdeki huzruszluk ben mi yanlis dusunuyorm kizlar esime benzetmesine cok sinir oldum benzese bile esine benziyor ne demek 2.olaya gelelim yine gordum bunu dedi ki iste kargocu geldi kargo adam isim sordu fatih mi esinin ismi neydi dedi bende dedim ki esim kargo vermedi geldiyse bana gelmistir dedim fatih de karsi komsunun ismi yani kisacasi aklinxa esimin ismini ogrenmeye calisti ne diyosunuz kizlar bu duruma
Kocamı tabikisi adıyla yazmadım.Bu zamana kadar kocanın gerçek ismi de zilde yazmıyordur umarım. Biz fake isimler yazıyoruz zillere. Millet benim kocamın adini neden öğrensin, tövbeler tövbesi.
SEN NİYE KOMSUNUN ESİNİN İSMİNİ BİLİYORSUN KIZZZZZ SEN DE Mİ YELLOZSUN??????????? KOMŞUNUN KOCASINA Mİ GÖZ DİKİYORSUN ?Ya ondanmi esimin adini ogrenmek icin kargocu isim soruyor dedi esime asla kaegoda gelmez neysee ben neyin ne oldgunu anladim zaten
Bu zamana kadar kocanın gerçek ismi de zilde yazmıyordur umarım. Biz fake isimler yazıyoruz zillere. Millet benim kocamın adini neden öğrensin, tövbeler tövbesi.
Apartmandan daire bile aldırır böylesie herhalde yoksa takipçi sapıklar 11880 den numarasını bulup pazar günü arayabiliyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?