Komsu Teyzenin Istekleri

Alışkanlık edinmiş demekki. Ki 60 yaş yaşlı bile sayılmaz. Benim kayınvalidem 65 yaşında 5 saatlik mesafede oturuyor arabayla kendi gidip geliyor benim bulunduğum yere. Yaşlı denemez yani sizin komşuya. Ayrıca çocuklarınızın ağlamasına değecek kadar önemli durumlar da yokmuş zaten. Hasta olur kimsesi yoktur tabiki götürülür ama bu durumda bence götürmemeniz normal

Ne kadar ıyısınız , ben sızın gıbı ıyı olamıyorum.
1 defa yaparım ,ıkıncısı olmaz hemen olaya uyanırım

Arabanın satın alma maliyeti kullanma maliyeti , uber ve taksi maliyeti makul olan bir memlekette komşudan rica bana cimriliğin dibi gibi geldi taşıma dışında senden başka şey istediği de oluyor mu ?

Teyzeye ben herzaöan gidemiyorum ama gideceğim zaman söylerim beraber gideriz dersiniz. Hem çocuklara da bakmış olur oralarda . Tamamen ipleri koparmayın derim ben . Yanlızlık çok zor orda :)

Birbirini biktirana kadar uğraşan tek milletiz goturmeyin iki çocukla ne işiniz var.

Vicdan azabı duyacağınız bir durum kesinlikle yok. Bir sürü çocuğu varmış, biri götürsün bir şekilde. O sizin yumuşak yüzünüzden yüz bulmuş biraz.
Siz de o taraflara gidecek olursunuz tabi ki götürürsünüz, acil bir şeyi olur tabi ki götürürsünüz ama sadece işi var diye 2 bebekle, yarım saat uzaklıktaki yerlere götürüp getirmeniz hiç olacak şey değil. İnşallah anlar artık, istemez.

Kötü huyun yada duygu istismarinin yaş ile ilgisi yoktur. Bu kadinin huyu yani. Seni kullaniyor yasliligi kilif yaparak falan. Hictd vicdan azabj duyma cocuklari yaninda. Onlara gucu yetmiyo seni iki cocugunla surunduruyo. Akilli ol sakin elini verirsin kolunj alamazsin. 10 aylik bebekle ne demek halla halla.

Yahu biz
Yahu biz türkiyede zaten biktik bu tur akrabalardan falan. Yurtdisina gitsem cok uzaklarinda kalirdim. Cunku bizim insanlarda ne özel hayat nede genel yasam görgüsu var. Hic isin olmasin bir daha o kadinla. Yolda bir kaza gecirsen cocuguna bisey olsa ne yapacaksin. O yasli komsun geri getirecekmi bebegini.
Kazada o yasli kadina bisey olsa cocuklari sana dava acsa napcan. Her ayrintiyi dusunun neler var hayatta neler

Yaslı basli insanlara ben de hep uzulurum Allah elden ayaktan dusurmesin kimseyi kimseye muhtac etmesin Rabbim
ama bazi yasli teyzelerimiz dedelerimiz malesef yasliligini kullanarak yaoilan iyiligin daha da fazlasini istiyorlar.
benim teyzeye hic bi lafim yok.kadin yasli gidemiyo belli ki evkatlari da istedifi yere goturemiyo bulmus sizi surekli getirio goturen size geliyo.surekli surekli istemesi yasliligini kullanmasi.hadi acil bisey olur ihtiyaci vardir gelir utana sıkıla kizim suraya gotururmusun isim var der okey.ama surekli olunca bu sizi de sıkar haliyle.
aslinda burda asil kizilmasi gereken evlatlari yakindalarmis ustelik.
cocuklariyla bi konussaniz aslinda iyi olurdu

Kimseden bir sey istemeyi sevmem Allah muhtac etmesin. Dun kucuk bebegim ateslendi, taksiye atlayip gittik dr.a.
Paradan kacip insanlari somurmeye calisiyorlar, hic hos degil. Kimseye yuk olmak istemem...

kimsesiz olsa tamam da. evlatları yardım etsinler bizahmet.

Tek başına yaşasa yine neyse de çocukları varken vicdan yapmak size düşmez. İki evladınız var onlarla ilgilenin bırakın çocukları götürsün.

Teyzeye ben herzaöan gidemiyorum ama gideceğim zaman söylerim beraber gideriz dersiniz. Hem çocuklara da bakmış olur oralarda . Tamamen ipleri koparmayın derim ben . Yanlızlık çok zor orda :)
Cocuklara hic bakmiyor hic. Kizim konusmayi cok seviyor, teyzeye surekli birseyler anlatiyor, yavruma hi hi evet kizim, tamam vs gibi kisa kelimelerle bile karsilik vermiyor.

Cocuklara hic bakmiyor hic. Kizim konusmayi cok seviyor, teyzeye surekli birseyler anlatiyor, yavruma hi hi evet kizim, tamam vs gibi kisa kelimelerle bile karsilik vermiyor.
Aparmandaki diger komsularina sorbakalim kesin ilk zamanlar onlarada aynisjni yapmistir. Ayrica yukarida yazdim bi kaza gecirsen cocuguna bisey olsa napcan o teyze gerimi vercek cocugunu. AyrIca kazada kadina bisey olsa cocuklari seni suçlasa napacan herseyi dusun. O teyze cok kurnaz is gordurecek bi yumusak kalpli birini aramis sende dibine dusmussun. hayir iki cocugunla nasil evet dersin hayret cok cok acil bisey olmadikca asla yapmam.

Tatlım seni anlıyorum ama bebeğin var onları da düşünmek zorundasın. Bazen geldiğinde evde yok numarası yap kapıyı açma

Yurtdişinda Türkler çok garip. Sosyal baski, bu teyze gibileri çok. En basit senden önce ne yapiyordu? Hiç bir yere gidemiyormuydu? Ve 60 yaş yaşli değil ki. Desen yolda yürüyemiyor felan.

Asil o vicdan yapmali. Iki kücuk çocuklu kadina birsey rica ediyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…