Komsu Teyzenin Istekleri

Teyze sizi kullanıyor, sırtınızdan atmazsanız gittiği yere kadar kullanacak aklı sıra, nefret ediyorum kendini bu kadar zeki sanan, aptal insanlardan.. Heee teyze heee, bir tek senin beynin var, kullanmayı biliyorsun, en akıllı sensin..

Ben de ABD de yasiyorum, az cok ortaminizi anlayabiliyorum, turklerin oldugu yere tasinmakla hata etmissiniz bence, Teyze de uber, lyft kullansin yani cok pahali degil ki, bence ilerde istediginde bahane bulun bi kac kez sonra uber tavsiye edin daha da sarmaz size

O da sizin cocuklarınıza vicdan yapsın. Yazık kucucuk bebek hıc alakası bıle olmayan bırı için yollarda derbeder oluyor

canım vicdan yapacak bir şey yok.hemşeri hemşeriyi gurbette bulmuş öpüyor işte anladın sen.gerekirse kapıyı açma geç.orda hiçbir amerikalı yapmaz bunu seni bulmuş kullanıyor.NY'un ulaşım ağı çok geniş, hiçbir şey olmasa taksi var.bırak gitsin.amerikan ol azıcık.

Baska ulasim sansi yok mu cok sacma yaptigi.bemce vicdan yapmana gerek yok bebekle cikamiyorum arabada durmuyor,hasta oluyor falan de.

Benzin ucuz olsa da Abd de, kadin bildiginiz benzin tasarrufu yapiyor.

Ay acaba aklimdaki kadin mi eger oysa bilemiycem :) turkiye de de evi olup surekli geliyor mu ki :)

Yaşlılar acaip insan kullanmayı iyi biliyorlar bencil oluyorlar birde duygu sömürüsü iyi oynuyorlar kaynanamdan biliyorum hastalık olmadığı sürece Red et

Benzin ucuz olsa da Abd de, kadin bildiginiz benzin tasarrufu yapiyor.
Inanin benzin zerre umrumda degil, gercekten ucuz ve cok yakmiyor. Benim burada zoruma giden surekli bir yerlere goturmemi istemesi, beni zor durumda birakmasi, bir yere gotursem iki gun sonra baska yer istemesi ve isteklerinin kesilmemesi. Gercekten rahatsiz oluyorum goturmesem bile birinin surekli kapima gelip bana sofor muamelesi yapmasina. Ayrica cok cirkin bir davranis bicimi bu, bilmiyorum, uzun zamandir boyle insanlar gormeyince garip karsiladim.

Götürmeyin. Sizin ki iyi niyet ama karşıdaki insanın yaptığı tamamen iyi niyeti suistimal

Abd'de 60 yaşında kadınlar yaşlı teyze kategorisine girmiyor. Türkiye'ye has o 40ı doldurdun mu herkesin teyzesi olmak...

Amerikada 80 yaşında insanlar Mcdonaldsta, walmartta çalışıyor. O yüzden yaşlı teyze, muhtaç teyze vs diye durumu dramatikleştirip vicdan yapmaya gerek yok. Bir işe girip araba almak işine gelmiyordur onun. Durum bundan ibarettir bence.

Allah aşkına 60 yaşında yaşlı teyze deyip durmayın.Tıpta yaşlılık 65'te başlar.Babam 62 yaşında,aktif avukatlık

yapar,haftasonu da meyve bahçesiyle ilgilenir köydeki.Ayrıca yaşlı bile olsa o insanı otomatik olarak iyi insan

yapmaz.Yaşlılar zaten manipülasyona yatkın olurlar.Elinin altında özel şöfor bulmuş,neden bıraksın ki seni?Hayır demeyi

öğrenmelisiniz

Siz taşınmadan önce işlerini nasıl yapıyorsa yine aynı şekilde devam etsin. Siz ananenizden dolayı empati yapmaya çalışıyorsunuz ama karşınızdaki insanla kan bağınız yok. Sahipsiz, düşkün, kimsesiz biri değil. Evlatları sizin kadar vicdan azabı çekmiyordur eminim.

73 yaşında emekli öğretmen çalışıyor bizim kurumda adam hergun 2 vasıta değiştirip bir de yokuş çıkıp işyerine gelir.
Üstelik tek böbreği yok dalağini da almışlar bir sürü hastalığı var.

60 yaşında biri gayet de toplu taşıma kullanabilir taksi çağırabilir alternatif çok yani.
80 yaşında olur engelli olur vs.anlarim ama bu düpedüz adam kullanmaktır.
Kendinizi kullandirtmayin gereksiz vicdan yapmayın.

Ben de bunu cok merak ediyorum. Buraya ben tasinmadan once ne yapiyordu acaba? 20 senedir abd de yasiyorum diyor, dedim ya 3 cocugu var, bir suru de esi dostu vardir eminim, 2 gunde bir iki kucuk cocuklu kadinin kapisi calinmaz ki. Ben reddederken zorlaniyorum, teyze ertesi gun yine geliyor. Cok garipsiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…