- 18 Aralık 2016
- 415
- 488
- 103
- 37
- Konu Sahibi new_yorker
-
Hayir, sadece gecen gun kucuk bir paket ev mantisi getirmis sagolsun. Benim zaten asla boyle bir beklentim yok, zaten benzin parani vereyim diyor. Ama istekleri bitmiyor.Kendisine bu şekilde açıkladınız mı? Size karşılığında bir şey veriyor mu sadece para olarak değil de hani geçen gün yemek yapmıştım o yüzden beni arabayla oraya buraya götürmesini hakettim gibi bir düşüncesi olabilir mi diye soruyorum. Eğer kendisiyle konuşunca sonuç alamazsanız yanında kalan çocuklarıyla bir gün gidip konuşun derim.
Ya taksiye kadar kizi, oglu, bekar oglu, kocasi ve kendi ehliyeti var. Iki cocuklu bir kadindan istenir mi tum bunlar dururken? Bir, iki, uc tamam da iki gun arayla bu kacinci ya?Taksi kullansın daimi işleri için.
Teyzenin fıtratı ile alakalı.Ya taksiye kadar kizi, oglu, bekar oglu, kocasi ve kendi ehliyeti var. Iki cocuklu bir kadindan istenir mi tum bunlar dururken? Bir, iki, uc tamam da iki gun arayla bu kacinci ya?
Cok garipsiyorum ya, bizim turk insaniyla bir arada yasayinca boyle durumlar cikiyormus demek ki ortaya. 7 senedir surekli amerikalilarin cogunlukta oldugu yerlerdeydim, cok sevindim turkler var, komsular var, arkadaslar diye ama teyze cok garip.
Acaba iyi niyetli de durumu farkedemiyor mu diye düşündüm sürekli yaşlı, teyze diye okuyunca 60 yaşında olduğunu şimdi gördüm. Götüremem demek istemiyorsunuz buraya gelip konu açacak duruma geldiğine göre durum. Bahane bulun her seferinde. Evde oluyorsunuz sizi boş duruyor sanıyor sanırım çocuk bakmayı işten saymıyorsa. İnternet üzerinden iş yaptığınızı söyleyin çok önemli bilgisayar başında olmam lazım filan diyin. Üç beş defa geri çevirirseniz artık gelmez diye düşünüyorum.Hayir, sadece gecen gun kucuk bir paket ev mantisi getirmis sagolsun. Benim zaten asla boyle bir beklentim yok, zaten benzin parani vereyim diyor. Ama istekleri bitmiyor.
Kolay kolay hayir diyemiyorum, elimde imkanlar varken tamam olur derim, yardim ederim ama arkasi kesilmiyor isteklerin. Ayrica anlamiyorum 3 cocugu varken, kocasi varken is neden bana dustu? Iki gun arayla iki cocuklu kadindan soforluk istenir mi? Acaba diyorum rahmetli ananem de mi boyleydi, insanlardan yardim isteyince boyle mi dusunuyorlardi?Acaba iyi niyetli de durumu farkedemiyor mu diye düşündüm sürekli yaşlı, teyze diye okuyunca 60 yaşında olduğunu şimdi gördüm. Götüremem demek istemiyorsunuz buraya gelip konu açacak duruma geldiğine göre durum. Bahane bulun her seferinde. Evde oluyorsunuz sizi boş duruyor sanıyor sanırım çocuk bakmayı işten saymıyorsa. İnternet üzerinden iş yaptığınızı söyleyin çok önemli bilgisayar başında olmam lazım filan diyin. Üç beş defa geri çevirirseniz artık gelmez diye düşünüyorum.
Siz iyi niyetli olduğunu düşünüyorsunuz. Değil ama iyi niyetli olsa böyle davranmazdı siz ona iyilik yaparken. Sizden istiyor çünkü her dediğinde şoförlüğünü yapıp para almayan birini buldu kendisine. Sizin Türklerle bir arada olmak isteğinizden faydalanıyor. Yaşlılara saygı yardımcı olma duygularınızı sömürüyor resmen. Geri çekilin bir bakın ya da çocuklarınızı alın teyzeye bir oturmaya gidin orada gözlemleyin. Ben iyi niyetli birisi olduğunu düşünmüyorum. Akşamları kocasıyla çocuklarıyla sizin hakkınızda konuşup dalga geçiyorlardır belki de. Biraz karamsar yazdım ama olaya çok iyi yönden bakıyorsunuz gerçekleri görmeniz için diğer taraftan da değerlendirmeniz gerekiyor bence.Kolay kolay hayir diyemiyorum, elimde imkanlar varken tamam olur derim, yardim ederim ama arkasi kesilmiyor isteklerin. Ayrica anlamiyorum 3 cocugu varken, kocasi varken is neden bana dustu? Iki gun arayla iki cocuklu kadindan soforluk istenir mi? Acaba diyorum rahmetli ananem de mi boyleydi, insanlardan yardim isteyince boyle mi dusunuyorlardi?
Imkanim olsa asla hayir demem ama cocuklarla -3 yasinda ve 10 aylik- teyzenin her istegine kosamam ki. Ben markete bile gitmiyorum iki cocukla. Ayrica hic de oyle cocuklarimla ilgilenmiyor, 3 yasindaki kizim teyzeye gecen gun yine soforlugunu yaptigim bir sirada konusuyor, birseyler soruyor vs cevap bile vermiyor, hi hi, evet bile demiyor 3 yasindaki cocuga, cok bozuldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?