Komşu sorunu?

Merak etmeyin böyle birşeyin olması için desibel ölçüm cihazları getirir zabıta .. ses ölçülür bir müddet sizin evinizden çıkan.
Snra gerçekten sizden yasal sınırda bı ses kaydedilirse anca çıkarabilirler evinizden

Komşuna ya sen polisi ara derdini anlat beni taciz edip durma, ya da ben polisi arayıp sürekli beni taciz ettiğini söyleyeceğim de, çocuklu evde istesen de istemesen de bir şekilde ses oluyor, bunu anlamayacak kadar sığ olmamaları gerek.

Valla bana göre yaptıkları taciz
İnsan kendi evinde niye diken üstünde otursun
Kalkın tepelerinde tepinin demiyorum tabi ki
Ama ortalama bi gürültüye apartmanda yaşayan insanlar açık olmalı
Gerçekten engelleyin alt komşunuzu
Selamı sabahı da kesin

Bizim alt komşumuz da ruh hastasıydı
Gıda zehirlenmesi yaşadığımız bi günün ertesinde dün çok kustunuz noldu demişliği var
Resmen evde mahremiyet sıfır
Konuşmamak huzue veriyor insana

Engelleyin bence bizde üst komşunun ve üst çaprazın köpeklerinin koşmalarını havlamalarını ve belli olmayan saatlerde ulumalarını duyuyoruz ama kimseye mesaj atmıyoruz olabilir böyle

Hepinize ayrı ayrı canı gönülden teşekkür ediyorum çokça Gerçekten çok fazla sinirli ve üzgündüm sağolun her biriniz Tavsiyelerinize uyup engelliyorum. Rahatsız oluyor ise polisi arayabilir en kötü gelirse polis iki çay ikram ederim

Bende de böyle bir mal var . Hatta benim çocuğum bile yok yeni evliyim. Afedersiniz banyo sesini bile söylüyor. Gece cam kırılmış evde ( duşa kabinij cami patladı )o benden önce duymuş aradı hemen haber verdi . Gece şu saatte ses geldi acaba kanallarda kuş mü kaldı bahanesi de bu. Ama sizinki psikopat her saniye mesaj nedir

3 yaşındaki çocuk iyi oturuyor 1 saat benim kız 10 dk yerinde durmaz

Hiç bilemiyorum nerden ne duyuyorlar gerçekten. Daha öncesinde öğlen 2de oğlumla oyun oynuyoruz diye uyardılar rahatsız oluyorlarmış.
Komşunuz park yeri nedeniyle size takmış bence maalesef var böyle psikolojik manyaklar. Sizi binadan attırmaları için bütün binadaki dairelerden imza toplanması lazım. Polise şikayet ederse de ses geldiğini kanıtlaması lazım.( ben sizin yerinizde olsam çocuğumu engellemezdim ses nasıl geliyormuş duysun)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…