How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Komşu sorunu?

Haklısınız dikkate almamak en makul olanı aslında fakat araç park etme konusundan bir gıcık oluyorlar bize biz kiracıyız onlar kiracı değil ev sahibi olduğu için en kötü attırırız kafasındalar malesef böyle bir şeyin olma imkanı var mı acaba
Merak etmeyin böyle birşeyin olması için desibel ölçüm cihazları getirir zabıta .. ses ölçülür bir müddet sizin evinizden çıkan.
Snra gerçekten sizden yasal sınırda bı ses kaydedilirse anca çıkarabilirler evinizden

Komşuna ya sen polisi ara derdini anlat beni taciz edip durma, ya da ben polisi arayıp sürekli beni taciz ettiğini söyleyeceğim de, çocuklu evde istesen de istemesen de bir şekilde ses oluyor, bunu anlamayacak kadar sığ olmamaları gerek.

evet malesef bugün sabrım taştı işte inip polisi arayın dedim sinirlendim söylendim söylendim,ailecek çıkıp söylendiler yalan söylediğimi çocuğumun ses yaptığını söylediler polisi arayın dedim diyorlar ki yok ayıp bu yaptığın polisi karıştırma gibisinden 😂
Valla bana göre yaptıkları taciz
İnsan kendi evinde niye diken üstünde otursun
Kalkın tepelerinde tepinin demiyorum tabi ki
Ama ortalama bi gürültüye apartmanda yaşayan insanlar açık olmalı
Gerçekten engelleyin alt komşunuzu
Selamı sabahı da kesin

Bizim alt komşumuz da ruh hastasıydı
Gıda zehirlenmesi yaşadığımız bi günün ertesinde dün çok kustunuz noldu demişliği var
Resmen evde mahremiyet sıfır
Konuşmamak huzue veriyor insana 😬

Engelleyin bence bizde üst komşunun ve üst çaprazın köpeklerinin koşmalarını havlamalarını ve belli olmayan saatlerde ulumalarını duyuyoruz ama kimseye mesaj atmıyoruz olabilir böyle

Hepinize ayrı ayrı canı gönülden teşekkür ediyorum çokça ❤️ Gerçekten çok fazla sinirli ve üzgündüm sağolun her biriniz ❤️❤️ Tavsiyelerinize uyup engelliyorum. Rahatsız oluyor ise polisi arayabilir en kötü gelirse polis iki çay ikram ederim 😅

Komşu sorunları ile ilgili çok konu var biliyorum arkadaşlar ben bu sefer ses yapan üst komşu değil sürekli yalan yere ses yapıyorsunuz diye mesaj atıp rahatsız eden alt komşu benim sorunum🤦‍♀️ Şöyle özet geçeyim evet çocuğum var ama evimizin kuralıdır 9 dan sonra ses yapılmaması. Aracımızı evin önüne çekme konusunda sürekli sorun çıkartıp bilmediğimiz sebepten bilendiler bize. Bugün son damla oldu sinirlerimi taşıran. Oturuyorduk yine akşam saati 11 civarları ailecek çayımızı içiyoruz pat mesaj: çok ses geliyor uyuyamıyoruz baba çocuğunuz koşuyor. Ki biz o çay sofrasında 1 saatten fazladır oturuyorduk. Dedim abla çocuğum oturuyor koşmuyor,şakaya almak maksadıyla da çocuğumun fotoğrafınınattım dedim abla bak biz 1 saatten fazladır oturuyoruz,çocuğum tuvalete gidiyor geliyor yürüme sesi geliyorsa da bilemicem dedim. Yok koşuyor ses geliyor uyuyamıyoruz vs abarttı da abarttı çok sinirlendim indim aşağıya dedim abla 3 yaşında çocuğun günahını alıyorsunuz 1 saatten fazladır oturuyoruz ayıptır vs , yok işte hep ses geliyor yalan mı söylüyoruz ayıptır bu saatte kapıya geliyorsun,sen sitede oturucam diyorsun ama oturamazsın vs. Dedim bi dahakine polisi arayın ya dedim arayın gelsin beni sürekli rahatsız edip durmayın yalan yere vs evime çıktım. Sorumun sonuna geleyim. Bu şekilde sürekli çocuğum uyuduğu zaman bile ses geliyor diye mesaj atıp rahatsız eden komşuyu şikayet edebileceğim bir yer var mı? (Apartmanda da tek çocuk bende olduğu için bütün sesler benden deniliyor fakat yalıtım sıfır olduğu bir gerçek üst dairemin lambasını açıp kapama sesini,hangi odadan hangi odaya yürüdüğü sesini vs bende duyuyorum)
Bende de böyle bir mal var . Hatta benim çocuğum bile yok yeni evliyim. Afedersiniz banyo sesini bile söylüyor. Gece cam kırılmış evde ( duşa kabinij cami patladı )o benden önce duymuş aradı hemen haber verdi . Gece şu saatte ses geldi acaba kanallarda kuş mü kaldı bahanesi de bu. Ama sizinki psikopat her saniye mesaj nedir 😓

3 yaşındaki çocuk iyi oturuyor 1 saat benim kız 10 dk yerinde durmaz😅😅

Hiç bilemiyorum nerden ne duyuyorlar gerçekten. Daha öncesinde öğlen 2de oğlumla oyun oynuyoruz diye uyardılar rahatsız oluyorlarmış. 🤦‍♀️
Komşunuz park yeri nedeniyle size takmış bence maalesef var böyle psikolojik manyaklar. Sizi binadan attırmaları için bütün binadaki dairelerden imza toplanması lazım. Polise şikayet ederse de ses geldiğini kanıtlaması lazım.( ben sizin yerinizde olsam çocuğumu engellemezdim ses nasıl geliyormuş duysun)

Back