- 1 Nisan 2014
- 126
- 80
- 298
- Konu Sahibi hayallerbedavaa
-
Haklısınız dikkate almamak en makul olanı aslında fakat araç park etme konusundan bir gıcık oluyorlar bize biz kiracıyız onlar kiracı değil ev sahibi olduğu için en kötü attırırız kafasındalar malesef böyle bir şeyin olma imkanı var mı acabaO kadar piskopat olan müstakil eve çıksın. Mesajlarına cevap verip dikkate almayın. Hatta engelleyin.
Alt katım ters dubleks gelin kaynana altlı üstlüler,benim üstümde 2 daire daha var ama apartmanda tek çocuklu olan benim.Sizin ustte oturan var mi. Bana üstten gelmese bi üstten kuduran çocukların sesi gelir mesela süpürge sesi bile gelir.
Malesef. Evimi de çok severim ev sahibim bizi sever biz onu,5 senedir burdayım 3 senedir çocuğum var birkaç attır bu durum çıktı işte ortaya malesef. Girişte oturuyorlar bahçeye kimseyi sokmazlar,aracı istediğimiz yere çektirmezler vs. Maddi durumlardan dolayı da istesem de ev değiştiremiyorum malum. Gerçekten sürekli mesaj çocuğun koşuyor vs diye yıldım artıkTakmis size o zaman
İnşallah teşekkür ediyorumBizim de böyle,yan komşumuzun tüm ailevi sorunlarını biliyorum mesela ama yeni binalar ses yalıtımı konusunda gerçekten çok sıkıntılı.Ne kadar dikkat edersek edelim illa ses geliyor.Benim de iki çocuğum var ve çok şükür oturduğum hiçbir yerde sorun yaşamadım çünkü apartmanda hemen hemen herkes çocuk sahibi oluyor ve birbirimizi bu konuda idare ediyoruz.Komşunuz gerçekten kötü niyetli ve sinir bozucu biri ve size takıntılı gibi geldi bana.İnşallah başka sorunlar yaşamazsınız.
Umarım kendileri de benimle bir daha muhatap olmazlar yıldırdılar gerçektenDediğiniz gibi binaların ses yalıtımı çok kötü. Ben alt katımın yan dairesinden gelen sesleri bile bazen çok net duyabiliyorum. Komşunuzun duyduğu her sesin sizden gelmediğini çok iyi biliyor olması lazım.
Park yeri konusunda yaşadığınız problemden dolayı size kafayı takmış gibi görünüyor. Bence engelleyin ve hiçbir şekilde muhatap olmayın.
Hiç bilemiyorum nerden ne duyuyorlar gerçekten. Daha öncesinde öğlen 2de oğlumla oyun oynuyoruz diye uyardılar rahatsız oluyorlarmış.Yan daireden ya da çapraz daireden ses geliyor olabilir mi ? Diğer dairelerden geliyordur o da sizden geldiğini zannediyor olabilir mi? Bunların hiç biri değilse engelle gitsin
Ay bu kadar rahatsız oluyorlarsa müstakil eve taşınsınlar. Resmen sizi taciz ediyorlar.Hiç bilemiyorum nerden ne duyuyorlar gerçekten. Daha öncesinde öğlen 2de oğlumla oyun oynuyoruz diye uyardılar rahatsız oluyorlarmış.
Komşunuz ruh hastası galiba,çocuğu kafese koyacak haliniz yokHiç bilemiyorum nerden ne duyuyorlar gerçekten. Daha öncesinde öğlen 2de oğlumla oyun oynuyoruz diye uyardılar rahatsız oluyorlarmış.
Aynen öyle taciz ediyorlar resmen.Ay bu kadar rahatsız oluyorlarsa müstakil eve taşınsınlar. Resmen sizi taciz ediyorlar.
Sanırım ruh hastası evet. Yani bu çocuk 3 senedir var bu evde hatta 4 yaşına girecekKomşunuz ruh hastası galiba,çocuğu kafese koyacak haliniz yok.
evet malesef bugün sabrım taştı işte inip polisi arayın dedim sinirlendim söylendim söylendim,ailecek çıkıp söylendiler yalan söylediğimi çocuğumun ses yaptığını söylediler polisi arayın dedim diyorlar ki yok ayıp bu yaptığın polisi karıştırma gibisindenGerçekten bunca zaman komşuya açıklaöa yapmanıza şaşırdım
Engelleyin gitsin
Derdi varsa polisi arasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?