- 27 Kasım 2022
- 136
- 45
- 39
- Konu Sahibi denizsu1041
Teşekkür ederim ama bunların hiçbir hükmü yok maalesef ..Anlayis bekliyorum diye bile burda söyle yapın böyle yapın siz abartıyorsunuz yazmış arkadaşlar.. Sanki ben başkalarını rahatsız ediyorum..Ben kanser hastasiyim eğer karşımdaki insanlar anlayışlı olsa bir çözüm elbet bulunur ..Ama o kişiler kendilerinden başkasını düşünmeyen ..Insan birazcık kendini de sorgulamalı başkasını rahatsız ediyor muyum diye ..Onun sorunu onun hastalığı o çözüm bulsun demiş olsa herkes ortalık kaos alanı olur ..Herkes yaptığı terbiyesizlige kılıf uydurma derdinde ..Herseyi gectim Dinen bile içtiği sigara bana zarar veriyorsa kokusu evimin icine geliyor beni rahatsız ediyorsa benden helallik istemek zorunda.Alkol alsin mesela onun yerine sadece kendi hakkina girmis olurTürk Medeni Kanununda konuya ilişkin düzenlemeler şu şekilde;
MK 737: III. Komşu hakkı 1. Kullanma biçimi
Madde 737- Herkes, taşınmaz mülkiyetinden doğan yetkileri kullanırken ve özellikle işletme faaliyetini sürdürürken, komşularını olumsuz şekilde etkileyecek taşkınlıktan kaçınmakla yükümlüdür.
Özellikle, taşınmazın durumuna, niteliğine ve yerel âdete göre komşular arasında hoş görülebilecek dereceyi aşan duman, buğu, kurum, toz, koku çıkartarak, gürültü veya sarsıntı yaparak rahatsızlık vermek yasaktır.
Yerel âdete uygun ve kaçınılmaz taşkınlıklardan
Medeni Kanununda konuya ilişkin düzenlemeler şu şekilde;
Teşekkür ederim desteğin icin ama bunların hiçbir hükmü yok maalesef ..Anlayis bekliyorum diye bile burda söyle yapın böyle yapın siz abartıyorsunuz yazmış arkadaşlar.. Sanki ben başkalarını rahatsız ediyorum..Ben kanser hastasiyim eğer karşımdaki insanlar anlayışlı olsa bir çözüm elbet bulunur ..Ama o kişiler kendilerinden başkasını düşünmeyen bencil kisilikler ..Insan birazcık kendini de sorgulamalı başkasını rahatsız ediyor muyum diye ..Onun sorunu onun hastalığı o çözüm bulsun demiş olsa herkes ortalık kaos alanı olur ..Herkes yaptığı terbiyesizlige kılıf uydurma derdinde ..Herseyi gectim Dinen bile içtiği sigara bana zarar veriyorsa kokusu evimin icine geliyor beni rahatsız ediyorsa benden helallik istemek zorunda.Alkol alsin mesela onun yerine sadece kendi hakkina girmis olur ederim desteğin için ..YalniMK 737: III. Komşu hakkı 1. Kullanma biçimi
Madde 737- Herkes, taşınmaz mülkiyetinden doğan yetkileri kullanırken ve özellikle işletme faaliyetini sürdürürken, komşularını olumsuz şekilde etkileyecek taşkınlıktan kaçınmakla yükümlüdür.
Özellikle, taşınmazın durumuna, niteliğine ve yerel âdete göre komşular arasında hoş görülebilecek dereceyi aşan duman, buğu, kurum, toz, koku çıkartarak, gürültü veya sarsıntı yaparak rahatsızlık vermek yasaktır.
Yerel âdete uygun ve kaçınılmaz taşkınlıklardan