- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.705
- 78
Benimde çocuklarım var. Hemde çok hareketli malesef alt komşu rahatsız olmasın diye televizyon ve telefon veriyorum. Ona rağmen sürekli koşuyolar. Kavgalıyız.Merhaba arkadaşlar bugün gerçekten canımı çok sıkan bir olay yaşadım. Erkek kardeşim evinde tek başına yaşıyor. Anne ve babam da merkeze 1 saat uzaklıkta köyde yaşıyorlar. Hastane işleri vs oldukça geliyorlar sadece merkeze. Bu sene ramazan ayında geldiler ve iftarı annem kardeşimin evinde hazırladı bizi de davet etti. O gün iftara 1 saat kala kardeşimin evine gittim. İftardan yapılıp sofrayı topladıktan sonra da çaya dahi kalmayıp evime gidecektim (çocukların okulu vs için) 3 tane oğlum var. Biri 10, biri 5, diğeri 2 yaşında. Kapıdan çıkarken 2 yaşındaki oğlum ağlamaya başladı. Kardeşimin alt komşusu kapıya çıkmış bana ters ters baktı önce iyi akşamlar dedim daha sonra ters ters bakmaya devam edince birşey mi oldu abla dedim. Buraya siz mi taşındınız dedi hayır kardeşim oturuyor annemler geldi bende onların yanına geldim dedim. Bu çocuk niye ağlıyor rahatsız oluyoruz bu da kafa beyin kalmadı deyince ben de çocuk daha şimdi ağlamaya başladı 2 yaşında ki çocuğa beyninizin olduğunu nasıl anlatabilirim küçük daha dedim ama kadın saydırmaya devam edince çıkıp evime gittim. Bugün de annemler doktor işi için tekrar merkeze geldiler. Dışarıda buluşup alışveriş yapıp kardeşimin evine geçtik. Yemek hazırlayıp yedik bu arada 2 yaşındaki oğlum ev de koşuyordu. Yemek vs en fazla 1 saat sürdü gideceğim derken aşağıdan küt küt küt diye yukarıya vurdular odunla. Bende ayağımla aşağıya vurdum. 1 dk sonra kapı çaldı kadın geldi bu çocuğun koşmasından kafamız şişti çocuğunuza dur demiyorsunuz gibi şeyler söyleyince hanımefendi ben bu eve 1 saatliğine misafir olarak geldim 2 yaşındaki çocuk anlamıyor 1 saat komşunuzu idare edemiyor musunuz benim bu ev de kardeşim tek başına yaşıyor annemle babam ayda yılda bir kere geliyor bende onları ziyarete geliyorum dedim. Beni ilgilendirmez ses yapamazsın anlatacaksınız polis çağırırım diyince bende git çağır dedim. Polisi çağırmış polise kadın üstüme yürüdü vs demiş ifade için karakola götürdüler orada ifademi verdim. Bende kendisinden şikayetçi oldum. Böyle bir durumda siz nasıl karşılardınız. 2 yaşındaki çocuk koşuyor diye böyle saçmalık olabilir mi. Ayrıca 2 kere anca gittim. Kardeşim 1.5 senedir o evde oturuyor ben annemler gelmeden bir kere bile gitmedim evine