• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu sıkıntısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mevsim hep bahar

Popüler Üye
Pro Üye
8 Mart 2020
6.981
15.848
198
Yeni gelen komşunun bana takmış olması ... Kızlar merhaba yaklaşık 1.5 yıldır evliyim ve evlendiğim zaman ki apartmanda dairemde oturuyorum degismedim evimi ,bulunduğumuz yer bir site ve apartman 15 katlı her katta 6 daire var . Gelin görün ki bundan 1 hafta önce esim evden çıkarken alt komşu eşimi ugurladigimi görünce direkt gelip kapımı çaldı ve bilseydim açmadım , hayatımda ilkkez gördüğüm bir kadın 30.yaslarinda ,benimle tanışmak ve komşuluk yapmamı istedi adımı telefon numaramı istedi ben biraz tuhaf oldum şaşırdım ,çalışan bir kadınım ve ne okuduğum okullarda ne çalıştığım şirkette 10 senedir çalışıyorum böyle yılışık bir insan görmedim . Ayak üstü numaramı.kaydet birbirimize gelip gidelim yasitim olduğunuz için çok sevindim vs dedi ama ben böyle şeyleri sevmem daha doğrusu inanın kadın cok tuhaf absürt geldi bende salak gibi safligima verdim numaramı o gün bugündür benimle görüşmek istediğini ikide bir mesaj atıyor vs .. hep bahane buluyorum ama inanın bu kadında sanırım bir rahatsızlık var hiç normal değil ,durumu bir arkadaşıma anlattım o dedi hiç mesaj yazma mesajı okuduğunu görsün ama cevap vermediğini bilsin ,dedi . Bu apartmanda asla böyle biri de görmedim dengesiz inanin . Lütfen bana akıl verin bu deli kadını kendimden nasıl uzak tutayım direkt mesaj mi atayım yoksa cevap vermesem bir daha geri iletişim kurmaz demi alt katımda oturuyor

Deli kadın demenizi gerektirecek kadar ne yaptı size anlamadim ?
Görüşmek istemiş sizinle, siz istemeyebilirsiniz bu çok normal, peki zorla evinize girip oturduğu falan mi oldu neden deli dediniz ?

Yeni gelen komşunun bana takmış olması ... Kızlar merhaba yaklaşık 1.5 yıldır evliyim ve evlendiğim zaman ki apartmanda dairemde oturuyorum degismedim evimi ,bulunduğumuz yer bir site ve apartman 15 katlı her katta 6 daire var . Gelin görün ki bundan 1 hafta önce esim evden çıkarken alt komşu eşimi ugurladigimi görünce direkt gelip kapımı çaldı ve bilseydim açmadım , hayatımda ilkkez gördüğüm bir kadın 30.yaslarinda ,benimle tanışmak ve komşuluk yapmamı istedi adımı telefon numaramı istedi ben biraz tuhaf oldum şaşırdım ,çalışan bir kadınım ve ne okuduğum okullarda ne çalıştığım şirkette 10 senedir çalışıyorum böyle yılışık bir insan görmedim . Ayak üstü numaramı.kaydet birbirimize gelip gidelim yasitim olduğunuz için çok sevindim vs dedi ama ben böyle şeyleri sevmem daha doğrusu inanın kadın cok tuhaf absürt geldi bende salak gibi safligima verdim numaramı o gün bugündür benimle görüşmek istediğini ikide bir mesaj atıyor vs .. hep bahane buluyorum ama inanın bu kadında sanırım bir rahatsızlık var hiç normal değil ,durumu bir arkadaşıma anlattım o dedi hiç mesaj yazma mesajı okuduğunu görsün ama cevap vermediğini bilsin ,dedi . Bu apartmanda asla böyle biri de görmedim dengesiz inanin . Lütfen bana akıl verin bu deli kadını kendimden nasıl uzak tutayım direkt mesaj mi atayım yoksa cevap vermesem bir daha geri iletişim kurmaz demi alt katımda oturuyor
Belki çok yalnızdır ve birilerini tanımak istiyordur ama rahatsızlık verecek derece arayıp soruyorsa ve siz kalp kırmak istemiyorsanız pandemiyi öne sürebilirsiniz. Yok artık kalp kırmaktan geçti derseniz de açık açık söyleyin, ben bu kadar samimi olmayı sevmiyorum filan deyin.

Karakteri size ters gelmiş olabilir, ki bende sevmem öyle ısrarcı, mesafeme saygi duymayan kişileri, ama bunu ona söyleyebilirsiniz çekinmenize gerek yok, belki zaten her gördüğü komşuya bu şekil yaklaşıyordur, üzülmeyecektir görüşmek istememenize

Deli kadın demenizi gerektirecek kadar ne yaptı size anlamadim ?
Görüşmek istemiş sizinle, siz istemeyebilirsiniz bu çok normal, peki zorla evinize girip oturduğu falan mi oldu neden deli dediniz ?
İnanın normal.degil 4 günde hergun sürekli ben belirttiğim halde sırf kırmamak için esim.musade etmiyor vs vs başka bahaneler söylediğim halde sürekli yazıyor görüşelim vs diye ama ben belirtiyorum ben çalışanım kendi aileme kendime zamanım olmuyor esim şöyle sınırlı vs sevmez böyle şeyleri diye diye tüy bitti buna rağmen bana yazdığı aklında olayım yeter görüşelim diye mesaj attı Allah aşkına size böyle davranan ve garip resmen tuhaf bişey var hissettiğim siz ne dersiniz

Kızlar,arkadaşlar inanın o kadar belli ettim ki burada paylasacam yazdıklarımı resmen . Yani niye böyle usteliyor vallahi billahi çok garip , hiç normal değil yani daha denedigim şey kalmadı bana diyor esin de alışır , insan ev içinde eşinden başka insanları da görmek ister vs . Yaaa inanin bir gariplik var . Ya herşeyden şüphe ettirdi beni ben hayatımda böyle birini hiç görmedim

İnanın normal.degil 4 günde hergun sürekli ben belirttiğim halde sırf kırmamak için esim.musade etmiyor vs vs başka bahaneler söylediğim halde sürekli yazıyor görüşelim vs diye ama ben belirtiyorum ben çalışanım kendi aileme kendime zamanım olmuyor esim şöyle sınırlı vs sevmez böyle şeyleri diye diye tüy bitti buna rağmen bana yazdığı aklında olayım yeter görüşelim diye mesaj attı Allah aşkına size böyle davranan ve garip resmen tuhaf bişey var hissettiğim siz ne dersiniz
Görüşmek istemiyorum dediniz mi hiç?
Bana bu da işe yarayabilir gibi geldi 🙄

Israrcı bir kişilik derim, deli demem 🙂🙂
Hiç kendinizi üzmeye değmez 3 günlük dünya, o ısrarla görüşelim yazarken bahaneler uydurmakla yormayin kendinizi direk ben görüşmek istemiyorum, ısrarcı olmayin artık deyin. En fazla küser size, ki bu da işinize gelir

Belki çok yalnızdır ve birilerini tanımak istiyordur ama rahatsızlık verecek derece arayıp soruyorsa ve siz kalp kırmak istemiyorsanız pandemiyi öne sürebilirsiniz. Yok artık kalp kırmaktan geçti derseniz de açık açık söyleyin, ben bu kadar samimi olmayı sevmiyorum filan deyin.
Dedim dedim inanın dedim herşeyi ama bugün yine yazmış ben şok oldum dedim tamam anladi daha yazmaz iletişim kurmak istemez ama.yine gorusemiyoruz bari mesaj atayım yazmış

Resmen sinirlerim bozuldu ... Ben hiç böyle bişey görmedim inanın , eşime de diyemiyorum durup durup iskillendirmek istemiyorum . Ama eşimin peşini izleyerek gelip kapımı alttaki konusunun çalması normal mi , ben mi tuhaf düşündüm kadın niye eşimin yolunu bekliyor vs ne bilim sinir oldim yemin ederim

Kızlar,arkadaşlar inanın o kadar belli ettim ki burada paylasacam yazdıklarımı resmen . Yani niye böyle usteliyor vallahi billahi çok garip , hiç normal değil yani daha denedigim şey kalmadı bana diyor esin de alışır , insan ev içinde eşinden başka insanları da görmek ister vs . Yaaa inanin bir gariplik var . Ya herşeyden şüphe ettirdi beni ben hayatımda böyle birini hiç görmedim
Eşinizi öne surmeyin. Hatta bahane öne sürmemelisiniz bence çünkü bahanelerinizi her zaman yoksayabilir. Görüşmek istemiyorum pandemide, vaktim yok diyin bence.

Ben sizi anladim can sıkıcı bir durum

Bana yazdığınız kadarına bakarak tepkiniz abartı geldi.

Gel gör ki bazı şeyler anlatılınca yeterli gelmiyor yaşamak farklı. Yani siz kadından bizim bilemediğmiiz kötü bir elektrik alıyorsanız, ifade tarzından mesajlarından falan delilik seviyesinde bir şey sezdiyseniz bilemem, haklı olabilirsiniz.

Dedim dedim inanın dedim herşeyi ama bugün yine yazmış ben şok oldum dedim tamam anladi daha yazmaz iletişim kurmak istemez ama.yine gorusemiyoruz bari mesaj atayım yazmış
O zaman söyleyin açıkça. Ben insanlarla çok samimi olmayı sevmiyorum, seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli deyin :KK53:

Bence bahane bulmayın. Direkt açık açık ben çalışıyorum böyle gidip gelmelere sürekli mesajlaşmaya vaktim olmuyo. Vaktim olduğunda da eşimle ailemle vakit geçirneyi tercih ediyorum deyin. Şimdi cevap yazmasanız görünce de diyecek ki niye cevap yazmadın. Bu sefer müsait değildim diye kırmamak için yine bahane uydurmak gerekecek. O da belki şimdi işi yoktur diye yine mesaja devam edicek gibi geliyo bana.

Tanimadigi birinin kapisini calip telefonunu istemek nedir yani?? Bana komsunuz cok tuhaf geldi.Acaba küçük bir sehirden mi taşındı oraya? Hani kasaba insanlari buyuksehirde de icli disli olmayi sever komsularla diye düşündüm.Hic bana gore seyler degil zaten size de garip gelmis..Cabuk samimi olmaya calisan insanlardan korkarim ben açıkçası..Mesaj veya aramasina cevap vermeyin, israr ederse de musait olamıyorum cok yogunum dersiniz..Daha da israr ederse kacik bir deli ile karsi karsiyasiniz demektir!!

İnsan mizacıyla alakalı bir durum, bazı insanlar öyledir, mesafe bilmezler, siz dili kullanmazlar;fazla samimiyet sevmediğinizi, zamanınız olmadığını ve rahatsız edilmek istemediğinizi söyleyin. Bunu da anlayacaktır herhâlde.

IMG_20201221_172739.jpg

Eklentiler

• IMG_20201221_172725.jpg
    IMG_20201221_172725.jpg
    150 KB · Görüntüleme: 176
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back