Komşu meselem lütfen akıl verin

Yok sayın.Yok yok o yok..

Bende 5 ay once dogum yaptim.. 2 tane devlet hastanesi var 1 tane ozel hastane evime 10 dakikalik mesafede.. ben gidip 2 saat uzaklikta baska bir sehirdeki hastanede dogum yaptim.. neden çünkü canim öyle istedi.. bu tamamen benim sorunum.. bana da soyleyen oldu neden burdakine gitmedin diye ama aldiris etmedim.. kimse icin kendimi uzemem.. insanlar nerede durmasi gerektigini bilmiyor..
Kendinizi uzmeyin.. cevabını vermissiniz zaten.. bir daha yapmaz..

Ben ortada mesele göremedim aslında.
Kadın haddini aşmış,sizde gereken cevabı vermişsiniz.
Mesaj yazmaya,kapıya gitmeye falan ne gerek var ki?
Zaten memlekete gideceksin görmeyeceksin kadını,dönüncede konuşmazsın olur biter.

Samimiyeti kesin bu kadar hayatınıza müdahale edemez, üzülmeyin siz doğru olanı yapıyorsunuz aonuçta eşinizle ortak kararınız

Bence artık görüşmek istemediğinizi söyleyin devam ettirirse de ona göre davranırsınız insanların hayatına karışmak ne ayıp

Niye kadini ikna etmek icin detayli izah etmeye calistiniz ki?

Cunku canim keyfim, cunku canim kendim.

Ya o degil de, bakisimla dahi ikinci cumleyi kurdurtmazdim ben.

Sırf komşusunuz diye insanların hayatlarına karışma hakkını nerden buluyor acaba?? Keşke fazla samimi olmasaymışsınız ama çok samimi olsanız bile kimse sizin kararınıza karışamaz yani bildiğin psikolojik baskı yapıyor! Siz hiç kendinizi suçlu hissetmeyin bence, kayda değer olmayan birinin lafına da itimat etmeyin. Uzaklaşmak size iyi gelecektir, döndüğünüzde de mümkün mertebe uzak durmaya, takmamaya çalışın.

Benim doğum vaktim eşimin işinde proje değişikliğine denk geliyordu. Ülkeler arası taşınma olacaktı, hamile halimle o strese giremem deyip doğumu annemlerin yanında yapmaya karar verdim. Benim doktorda 28 haftadan sonra biyere gidemezsin deyince ayrı kaldık. Doğumdan 3-4 gün önce geldi eşim. Normal doğum olduğu için tesadüfen geldi, izni bitince dönmek zorunda kalacaktı, doğumda yanımda olmayabilirdi de. Yani dünyanın sonu değil, ilk defa sizin başınıza gelen bir durumda değil. Bebeğinizin sağlığı ve kendi sağlığınız için bunun mantıklı olduğuna karar vermişsiniz. Komşunuz abuk sabuk konuştu diye strese girmeyin. Sizi sizden çok kimse düşünmez. Eve döndüğünüzde de korona yüzünden misafir kabul etmiyoruz dersiniz oldu bitti. Hayatınızın bir döneminde yanınızdaki evde oturdu diye hayatınız hakkınızda konuşma hakkını kendinde bulması onun öküzlüğü, siz yoksayın onu.

Komşunuz fazla meraklı . Herkes kendi bilir işini bukadar karışmak hadsizlik. Fakat sizinde eşinizi iki ay bırakıp gitmek içinize sinmiyor anladığım kadarıyla. Anneniz yanınıza gelemezmi.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…