Komşu kadın eşim bilşnmezlik offff

Başkasının hayatına meraklı bir komşu daha görüşme ...bende ikitane var bundan ......birtanesi ayni senin komşun gibi yapmıştı hamileydim ve sık sık anemlere gider esimde oraya gelir yemek yer uyku vakti eve döner ben orda kaldırdım bazen .....aynı şekilde bu komşu sizin evde çok ses geliyo alt komşu şikayetçi yok kocan hep burda evde...niye arabanız apt önünde sürekli .....eşime anlattım ben yokken eve misafirmi getiriyon komşu böyle diyo dedim ....adam delirdi tabiki slm in ötesine gitmiyorum artık ....gerekte yok zaten ...sende öyle yap uzak dur....

Bakin istediği kadar yapışkan olsun siz kararli olduktan sonra hicbir sey yapamaz ben iyi seyler hissetmiyorum uzak durun

Manyak komşu,evlilik ve mutluluk fesatlari.
Ben bile uyuz oldum .
Eşine bahsettin mi ,tepkisi ne

Evet canım çok kavga ediorduk çok üstüne gider olmuştum.
Herşeyden hır gür çıkardım hep itham ettim.
Oda patladı tabi sonra bende böyle davranmamın sebebi bu bu bu dedim.
Çok kızdı çok sinirlendi birdaha görüşme zaten gözüm hiç tutmamıştı dedi.
Hatta evi satmayı bile düşündü bu insan buğün bunu diyorsa yatın öbür gün neler diye.
Şuan da görüşmemi istemiyor .

Resmen kadin esinin seni aldattigini ima ediyo normalde kiskanc bir kadin mi ?ben olsam onu bulbul gibi sakitmadan birakmazdim kim kime neden boyle bisey ima etsin hele de hamile bir bayana nolursa olsun denmez boyle seyler kadinin bi bildigi var duman olmayan yerden ates cikmaz ben boyle dusunuyorum esinde gorusme diyerek haber alma olasiligini mi kesti acaba is yerinde sizin bilmenizi istemedigi bi durum soz konusu gibi geldi insallah yaniliyorum ama

Resmen kadin esinin seni aldattigini ima ediyo normalde kiskanc bir kadin mi ?ben olsam onu bulbul gibi sakitmadan birakmazdim kim kime neden boyle bisey ima etsin hele de hamile bir bayana nolursa olsun denmez boyle seyler kadinin bi bildigi var duman olmayan yerden ates cikmaz ben boyle dusunuyorum esinde gorusme diyerek haber alma olasiligini mi kesti acaba is yerinde sizin bilmenizi istemedigi bi durum soz konusu gibi geldi insallah yaniliyorum ama

İnş yanılıyorsunuzdur arkadaşım inş.
Bilmiorum her şey olabilir .offf.
Evet kadın normalde kıskanç bi tip yani değişik kendi yeğenlerinin hayatına bile hep özenir anlatır yok işte bu yaşa geldim evim yok arabam yok.
Elime doğan yeğenlerim büyüdü de hepsinin arabası evi var.
Yok kocası avukatvyok kocası iyi kazanıyor.
Bi hayat benim yüzüme gülmedi diye konuşan bi tip.
Mesela bir ara kızına ünv li birini bul demişti kızıda kimse bakmıyır fikan demişti.
Kadın da ben bu halimle çıksam istediğim herkesi tavlarım tüh senin gençliğine gbi bişeyler demişti.
Bir kerede aynı apt başka bi komşunun eşi ne ne kadar yakışıklıı.
Kadın ona hiç yakışmıyor gbi bişi demişti.
İş yerindeki durumlardan nasıl haberdar olabilirm ki sizce.
İş grubu watsap var şuana kadar rahatsız eden bişeye şahit olmadım ama

İnş yanılıyorsunuzdur arkadaşım inş.
Bilmiorum her şey olabilir .offf.
Evet kadın normalde kıskanç bi tip yani değişik kendi yeğenlerinin hayatına bile hep özenir anlatır yok işte bu yaşa geldim evim yok arabam yok.
Elime doğan yeğenlerim büyüdü de hepsinin arabası evi var.
Yok kocası avukatvyok kocası iyi kazanıyor.
Bi hayat benim yüzüme gülmedi diye konuşan bi tip.
Mesela bir ara kızına ünv li birini bul demişti kızıda kimse bakmıyır fikan demişti.
Kadın da ben bu halimle çıksam istediğim herkesi tavlarım tüh senin gençliğine gbi bişeyler demişti.
Bir kerede aynı apt başka bi komşunun eşi ne ne kadar yakışıklıı.
Kadın ona hiç yakışmıyor gbi bişi demişti.
İş yerindeki durumlardan nasıl haberdar olabilirm ki sizce.
İş grubu watsap var şuana kadar rahatsız eden bişeye şahit olmadım ama
Bence sen ne yap et kadini konustur kardesim bana onun bildigi biseyler var gibi geldi ya insan ne kadar kotu olursa olsun hamile bi kadina bunlari durup dururken soyleyemez gibi geldi bilmiyorum Allahim insallah bunlarin hepsi o kadinin sacmaligidir:dua:

Valla KKda bi tuhaf he.
Buraya daha önce konu açılmıştı karşı komşum aldatılıyor kadın memlekette adam eve kadın getirdi diye, yorumlarda akıl verilmişti "ara erken gelmişsin sesini duydum evinizden de" gibi öneriler verilmişti. Böyle bir ihtimal de var. Şimdi de diğer kadın suçlu oldu pes yani.
Ben de yorumları okurken aynı şeyi düşündüm. Hani aldatılan kadına ima et söyleyemiyorsan direkt diye fikirleri yine KK hatunları vermiyor muydu? Neyse kadın sizi kıskanıyor da olabilir(nedense bu bana saçma geldi), dediklerinde haklılık payı da olabilir(tabi eşinle ilişkinde bir sorun yoksa ve başka birşeylerden şüphelenmiyorsanız bu da saçma olabilir) ya da sadece boşboğaz hani hiçbir elle tutulan bir durum da olmayabilir.

Belli ki kadın fesat ve kendi hayatına bakmak yerine diğer insanlarla uğraşıyor. Sizin hayatınızın olağan akışına o dışarıdan fesatça bakıyor ve sizi de zehirlemeye çalışıyor. Muhatab olup fırsat vermeyin. Olduğu ortama girmeyin. Söylediği her şey uydurmasyon bence, hayal aleminde yaşıyor komşunuz ama kara bulutlu bir alem.

Bence sen ne yap et kadini konustur kardesim bana onun bildigi biseyler var gibi geldi ya insan ne kadar kotu olursa olsun hamile bi kadina bunlari durup dururken soyleyemez gibi geldi bilmiyorum Allahim insallah bunlarin hepsi o kadinin sacmaligidir:dua:

Söyledim bir kere abla aramandan rahatsız oldum.
Neden aradın ben evdeyken eşimin bi ters davranışınımı gördün çok aklım bulandı falan demiştim.

Dalga gcer gibi eşine güvenmiyormusun demişti.
Birşey görmüş bilsem vallahi söylerdim dedi.

ben olsam eşime durumu anlatır , bilmem gereken bişeymi var derim . eşimi salarım o kadıının üstüne , milletin arkasından atıp tutmak kolay , bakalım bide kocanın karşısında neler diyecek !

Ya bazıları böyle bol beleş esprilerden hoşlanıyor, neresi komikse bunun. Bişey görüp ettiğini düşünmüyorum ama sizi kıskanıyor çekemiyor eşinle arana fitne fesat sokmaya çalışıyor olabilir. Ciddiye alma ve bir daha böyle bir şekilde seni rahatsız ederse dümdüz say ağzına geleni. Haddini bilsin herkes.

Söyledim bir kere abla aramandan rahatsız oldum.
Neden aradın ben evdeyken eşimin bi ters davranışınımı gördün çok aklım bulandı falan demiştim.

Dalga gcer gibi eşine güvenmiyormusun demişti.
Birşey görmüş bilsem vallahi söylerdim dedi.
O zaman insanin aklini bulandirma niye boyle seyler soyluyosun demi...ben olsam esimin aldattigini yakalamis gibi zarf atardim misal evde sari sac buldum abla sende bana bayan sesi geldi demistin esim beni aldatiyo bosancam derdim varsa oyle bisey dokulurdu... bazende bilmemek daha iyi ama suphe insanin icini yer bitirir

O zaman insanin aklini bulandirma niye boyle seyler soyluyosun demi...ben olsam esimin aldattigini yakalamis gibi zarf atardim misal evde sari sac buldum abla sende bana bayan sesi geldi demistin esim beni aldatiyo bosancam derdim varsa oyle bisey dokulurdu... bazende bilmemek daha iyi ama suphe insanin icini yer bitirir
kız senden korkulur cin gibisin , çok iyi fikir :KK66:

Sen ne ezik kadinsin ben olsam o kafina bagirir cagirir rezil ederdim

Ezik likle ne alakası varr.
Sadece tarzım değil.
Kadın birde kabul etmiyor ki
Bana tlf de evden ses geliyor hralde tv dir dedi.
Yüzyüze sorduğmda ben öle bişi demedim diyor .
Ama dedi .
Bir çok şey işte

Valla o kadının ağzına yüzüne okurum.
Nedemek öle laf çarpmalar dengesiz konuşmalar.
Ya usturuplu olacak yada konuşmayı kesecek.
Kocana gelince ,eğer şüphe uyandırcak bişe görmediysen boşuna kendini yorma.
Ama hissiyatın bişeyler sölüyorsa,takipte kal.

Tam da bu durumu yaratmak içine şüphe düşürüp bişey biliyormuş ta soyleyemiyormus gibi yapıp huzurunuzu kaçırma peşinde. Giz koydugunu sanmıyorum ama iki seçenek var; ya gerçekten bişeyler gördü kocana söyleyeceğini bile bile seni uyandirmaya çalışıyor açık açık soykeyemiyor kanıtı yoktur. Yada kendince seni huzursuz edip kendi mutlu olmadığından seninle oyun oynuyor. BenCe hangi anlamda olursa olsun kadın arızalı. Sen aldatsa bile affederim seviyirum moduna gir bakalım ne yapacak. Bu konuda Hassas olduğunu belli etme. Eğlence bulmuş kendine ruh hastası işte.

Kadın sizi fena halde kıskanıyor. Bence tek açıklaması bu.boşuna esinizi suçlamayın.
Kadının eşi cezaevinde demişsiniz. Herşey ortada değilmi?
Mümkün olduğu kadar o kadınla görüşmeyin.
Hatta görüştüğünuzde açıkça yüzüne şunu söyleyin.
Birşey biliyorsan konuş yoksa sus.ikide bir yaptığın saçma sapan imalardan bıktım. Derdin ne senin?diye sorun.
Yok filan derse "o zaman birdaha ben ve eşim hakkında tek kelime etme yada görüşmeyelim canımı sıkıyorsun"deyin.

Evliliğinize ve ikinize dair annen, baban dahi olsa dışarıdan kimsenin söylediğine fazla kulak asma... Şüpheleniyorsan takip et, teyit et söylenilenlerin doğruluğunu. Ne insanlar gördüm komşu diye, eşi tarafından aldatılmış şizofren bir komşum vardı karşı komşum... Evi satmak zorunda kaldım sırf onun yüzünden, kadın iki dakika önce ne yaptığını unutuyordu olmayan şeyi olmuş gibi davranıyordu... Kapıdan kovuyordum bacadan giriyordu, kadınla kavga ettik ertesi gün kahve içmeye geliyordu, gelme diyordum başkası gelirken kapıyı açıp ben de geleyim mi diyordu. Sürekli evi dinliyordu, daha neler neler...

X