Komşu gürültüsü

Aynı sorun bende de var arkadaşlar önce yan komşudan gına geldi kadın işten çıktı sabahın yedi bucuğunda telefonla bağıra bağıra konuşmaya başladı .uyardık işi daha da abarttı kocası tam karı kılıklı zaten danışıklı dövüş yapıyorlar odayı değiştirmek zorunda kaldım o bitti üst kata kalabalık bir aile taşındı toplu yaşama kurallarından bi haber bi sorunum bitti derken diğeri başladı borcum olmasa 5 dk durmam sabır bırakmadılar

bu gidişle daha oturalı 1 sene olmayan evimi değiştirtecekler bana....
sabah 5 gene takada tukada dolşıyor evin içinde inanılmaz bir şey bir terlik nasıl böyle ses çıkarır???
bir insan nasıl yürür ki bu sesi çıkartabilir????
ne istiyorlar anlamıyorum???
dava mı açalım, polis çağırıp karakolluk mu olalım ne yani???

bu gidişle daha oturalı 1 sene olmayan evimi değiştirtecekler bana....
sabah 5 gene takada tukada dolşıyor evin içinde inanılmaz bir şey bir terlik nasıl böyle ses çıkarır???
bir insan nasıl yürür ki bu sesi çıkartabilir????
ne istiyorlar anlamıyorum???
dava mı açalım, polis çağırıp karakolluk mu olalım ne yani???

kızlar çoğunuz üst katınızdakilerden şikayetçisiniz ama ben alt kattakilerden bıktım usandım artık çıldırıcam,dayanamıyorum.kapı çarpmalarından,gece yarısı mmakina çalıştırmasından,takır tukur terlik sesinden,sanki yerleri kazıyormuş gibi ev süpürmesinden,bağırışarak konuşmalrından ve tv sesini sonuna kadar açmalarından bıktımmmmmmmmm
uyardıkça inadına daha çok gürültü yapıyorlar allahım sen yardım etttttt

Allahım korusun sırf bu yüzden en üst kattan ev tuttum

Bizim de üst katımıza tuhaf bir aile taşındı 3 ay önce gece yarısı eşya taşıdılar. 1 ay önce evin reisini polis arıyordu biz apt yöneticisi olduğumuzdan bize geliyorlardı ama aile tuhaf dedim ya aidat falan almak için dahi kapısına çıktığımızda açmıyordu hatta yakın akrabaları geldi 2 kez falan onlarada kapı açmadılar yine bize sormuşlardı evdeler mi gördünüz mü diye. Uzatmayayım dün gece 10 civarı aşırı gürültü ederek konuşuyorlar bu yetmez gibi çocuk koşuşturmaları almış başını gidiyor tavana vurdum viledayla adam kapımızda dayandı hem suçlu hem güçlü ben ders çalıştığımı onların gürültüsünü çekmek zorunda olmadığımı anlatıyorum adam halen bana saat erken misafirim var benim diyerek kendini savunuyordu neyse bidaha olursa zabıtayı arayacağımı söyledim hiç çekemem daha öncede çok kez uyardım dedim kapattım suratına kapıyı. Böyle apartmanda yaşamasını bilmeyen insanlara sinir oluyorum adam utanmasa bana el kaldıracak gibiydi görseniz gözleri dönmüştü

Keşke çaresi olsa.Hem alt hem üst kat felaket birşey.Evlerde sanki kartondan yapılmış.Kibarcası gaz çıkarsa duyulur derler ya valla duyuyorum ben.

evet o komşuyu öldürme isteği uyandırıyor malesef...evde yalnız yaşıyorum ve korkuyorum inanılmaz gürültüleri var gecenin 3ünde bile deli gibi korkutuyorlar hırrrrr

işte tek çaresi biraz dişinizi göstermek yoksa rahatsız olduğunuzu anlamıyorlar gerçekten

Keşke çaresi olsa.Hem alt hem üst kat felaket birşey.Evlerde sanki kartondan yapılmış.Kibarcası gaz çıkarsa duyulur derler ya valla duyuyorum ben.

haklısın canım ya valla, canıma tak etti altttakilerin gürültüleri
böylelerinin hepsini bir apartmana toplıycan aslında

işte tek çaresi biraz dişinizi göstermek yoksa rahatsız olduğunuzu anlamıyorlar gerçekten

bazılarına diş göstermekte yetmiyor malesef
bizimkiler uyardıkça inada gürültü yapıyorlar.hele adama gıcık oluyorum borazan gibi sesi var ne konuşuyorlarsa olduğu gibi duyuluyor

Bende acayip çektim gürültüden en çokta çocuk bu anlamıyo diyen üst komşumdan. 10 yaşında kız çocuğu gece onikilere kadar, evi sallaya salaya koşardı ve neymiş laftan anlamıyormuş. karakolluk mu olmadık, zabıtaları mı çağırmadım yönetime mi şikayet etmedim. bana mısın demediler.Ve hiçbir hukuki yaptırımı da yok ne yazık ki. bilginiz olsun.
Kapalı bir kadın iki çocuklu ve enteresan Allah korkusu yok! Bunun kul hakkı yemek olduğunun farkında değil. Birgün kocası bunları şikayet ettik diye kapımıza dayandı. Annemle benim üstümüze yürüdü. Adamı bıçaklıyodum o raddeye geldim. Gözüm döndü hem suçlu hem güçlü adi adam. Neyse bas bas bağırdım kul hakkı yiyorsunuz diye tüm apartman duydu.
Şimdi annem hala o evde yaşıyor. Çünkü kendi evi. Takmıyorum duymuyorum diyo. Ama ben hırsımı hala alamadım onlardan. İnşallah bi gün cezalarını çektiklerini görürüm.
Ben eşimi ikna ettim 2 sene önce müstakil bir eve taşındık. Gündüz sokakta çocuklar gürültü oyapıyor bazen ama en azından akşamları huzurluyum. ve bu herşeye bedel.Darısı çekenlerin başına çok zor bir durum biliyorum.
Son olarak insan gürültüden çok yapılan saygısızlığa tahammül edemiyor bu çıldırtıyor zaten.

Nasıl insan bunlar boyle?
Terbiyesizler..
Sözde kapalı kadın daha bir dininde imanında oluyor ya onlar..
Sabredilmez ki böyle şeylere gündüz gürültü olsa neyse ama akşamları insan huzur istiyor.

gerçekten hiç çekilmiyor...bizimde eltiler üst katta oturyor çokta koca sesli hep bağırarak konuşur aşağıdan bir bir duyulur konuştuğu 9 yaşında kızı hep koşar asla yürümez evde eltide ayaklarını topuklarını vura vura yürür odayı değiştirdik biişey farketmiyor gene ses gene sess..birkere dayanamadım vurdum yukarı 2 tıklattım hemen aramışlar kayınpederi ertesi gün geldi kayınpeder başladı bağırmaya hep vururmuşum duvarlara evde yürümeye korkarmış evde huzurunu bırakmamışım ahh ahhh sen böle bir insansın işte bir kere duvara vurdum suçlu oldum sen bana neler çektirdin haberin yok olsun rabbim büyük...sonra tüm herkese beni yaymış ahh hep taktak vururmuşum onun çocuğunu istemezmişim gözüm götürmezmiş eve insan gelemezmiş eve misafir kabul edemzmiş anası da gelemzmiş ablasıda gelemezmiş o da hiç biyere gidemezmiş gittiği insanlar ona gelmek isteycek diye ayy bi duysanız yaydığı lafları..asla evde durmaz zaten sabah bi çıkar akşam geç gelir ya yumurta ya makarna yapar yerler haydi gene gezmeye..ona sana gelcez diyenler beni anlatırmış kabul edemiyorum böle böle yapıyor diye millette beni kim ne sanacak kim ne kötü bilecek ama olsun herkes kötü bilsin kötülesin rabbim çok büyük..kayınpederde kaynanada bana bağırsın ona bakıp olsun..bu dünyanın ötesi de var..bu site sayesinde dimdik ayakta olmayı eltiye ve böylelerin esadece gülüp geçmyi rabbime havale etmeyi öğrendim..

ben de bir dönem çok çektim. dayanılacak şey değil valla. yaşayan anlar.
çıktım rica ettim olmadı sert söyledim olmadı bi de inkar ediyor. bizden geldiğini nerden çıkartıyorsun gürültülerin diye... ya sabır
tavanımdaki sesler karşı komşudan mı geliyor sizce dedim. sabaha kadar kapı gıcırtısı yahu durmadan kapı mı açılıp kapatılır inanın beş dakkada bir. durmdan eşya çekme kaldırma düşürme sesleri bari bu arada topuklu giyme be kadın.
offff hatırlayınca içim daraldı.
en iyisi şikayetçi ol. polis çağır. gecenin en geç saatinde çağır. gelsin polis şahit olsunlar duruma. onlar kapılarını çalınca şikayet var diye korkarlar başka yolu yok

arkadaşlar bu gürültünün ne kdr zor oldugunu ve insanın psikolojisinin nasıl bozuldugunu bu sene anladm.üniversiteyi bitirdm ve kpssye hazrlanmk için evime döndm ama dönmez olsaydm dedim üst katımızı cocuklu bir aile satın almştı tabi ders calşmam imkansz oldu ama bir cocuk nasıl olurda sürekli top oynayp zeminde araba sürüyor anlamıorm gerckten erken yatsalar hadi nyse yahu 2den önce bitmior sesleri tab,i söyledm ama karşıdakiler anlayşsz terbiyesz insanlar cıktı buda yetmezmş gibi alt katımızada 3 cocuklu bir aile taşınmaz mı kapı seslerinden beynm döndü resmen ya ders calşmayı gectm artık bari evime geldgmde rahat bir uyku uyumak hakkımız dgl mii insanlar neden bu kdr anlayışsız ben onlar cocuk diye anlayş gösteriyorumda neden onlar gösteremiyorlar? şu an günümn hpsi dersanede geciyor ve 8 ay snra atanıpda gtmenin hayalini kuruyorum sırf bu gürültüden kurtulmak için o zmn kesnlikle son kattan ses yalıtımlı bir ev alacagız ailemle allahım bu gürültüden ceken herkese yardm eder insaalh

komşu gürültüsünden bizde dertliyiz.Alt katımızda yeni evli bir çift taşındı.yaklaşık 6 aydır uyuyamıyoruz.hergün kavga,gürültü.. gece-gündüz mevfumu da yok.güvenlik görevlisini gönderiyoruz gelme lan bi daha evime diyor.en son iki gün önce tutanak tutturdum güvenliğe.polisi çağırdılar.polise bağırıyor.bide tehdit etti.çoluğuna,çocuğuna sahip çık.başına iş gelecek diye.bizim de 4 yaşında bi kızımız var.aslında şu anda da bu konuyu araştırıyodum burda çıktı karşıma.yazıp rahatlamak istedim.bu iş ne güvenlikle ne de polisle çözülmüyor.aksi gibi bide endişeleniyorum şimdi.polisin yanında açıkça bizi tehdit etti yave apartmanda başka kimse şikayetçi değil.sitedeki yönetim sadece siz söylüyorsunuz diyor.kızım olmasa bende duymamazlıktan gelicem fakat küfürle sıçrıyor yavrum.(off.
gece gece haklarımı öğrenmek için nette dolaşıyorum.hala ses var.çocuğum uyanmasın diye dua ediyorum.eskiler boşuna dememiş.ev alma komşu al diye.keşke bende çocuk gürültüsüyle yaşasam da küfürler duymasaydı kızım....

bizimde üst komşunun bir torunu var..
aman yarabbim çocuk sabah benimle sabah 6da uyanıyor başlıyor koşmaya top oynamaya..
ben işten geliyorum saat 12 oluyo ses ancak kesiliyor..
bu nasıl çocuk ya insan biraz erken yatar..
kaç defa uyardık değişen birşey yok..

Sanki bizim yaşadıklarımızı yazmışsın valla. Biz de allaha havale ettik. Karakol bişey yapmıyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…