bu konu çok önemli ve dikkat edilmesi gereken bi husus.kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok en azından gece belli saatlerde.
bu apartman hayatını bende hiç sevemedim çok sorunları var hele bazı umursamaz insanların adapte olamaması da ayrı bi dert.
halı silkelemek(ki günümüzde artık elektrikli süpürgeler bu işi çok kolay hale getirdi eskiden olsa neyse)sofra bezi silkelemek,çöp sigara izmariti atmak
çiçek sulamak suları çamaşırları ıslatması vs vs daha bir sürü şey.
bizim apartmanda da bu tür sorunlar mevcut ama yinede şükrediyorum
kiradayken ev sahibinin kızı üst katta oturuyordu bekardı annesiyle yaşıyordu
kız koşu bandı almıştı her akşma güm güm güm duvarlar titriyordu valla ço ksinir oluyorduk
birde yeni doğum yapmıştım dayanılmazdı
çok şükür ordan kurtuldum.
benim de küçük çocuklarım var gece bende çook dikkat etmeye çalışıyorum ilk önce eşimi rahatsız etmek istemiyorum sabah erken kalkıcak çünkü
kızıma söylüyorum 3 yaşında kızım sessiz ol baba uyuyor diyorum oda anlıyor çoğu zaman susyor canım benim.
benim mutfak yan komşumun yatak odasına denk geliyor ve tam musluğun arkası yatak
onlar karı koca çalışıyor erken yatıp erken kalkıyorlar gece ses yapmamaya özen gösteriyorum
hafta içi mutfak işimi erkenden bitirmeye çalışıyorum herkes böle duyarlı olsa birbirinin hayatına saygı gösterse insanlar daha mutlu olur
en azından dikkat etmeli ben böyle düşünüyorum .
birde komşunu tanıyınca onun hassas durumlarına dikkat ediyorsun ben birinin rahatsız olduğu bir şeyi asla yapmam.
ama çoğunluk ta bu ince düşünce yok çok zor apartman hayatı.
imkanım olsa kızlarımı kendi büyüdüğüm gibi müstakil bahçeli bi evde büyütürdüm ama malesef günümüz şartları ve şehir hayatı bunu imkansız kılıyor