- 12 Kasım 2008
- 862
- 682
üst kat komşumun bütün kış bebeğinini beşik sesini çektim .Allahım bir beşik bu kadar ses çıkarabilirmi ya.sabaha kadar güm güm.bide sabah 7 de işe gidiyorum ben.Bebeğin ağlamasına bişey diyemem ama beşiği söyledim kaç kez haklısın diyo.Ama beşik bozuk diyo.Arkadaşım bide bu.Cemaatçiler arkadaşlar.Gece bir şey için toplanıyorlarmış oraya gidiyorlarmış..Adam merdivenleri gece üçte bir iniyo bir gün kalpten gidicem.balkonları yıkamamla arkasından balkona sofra bezi dökülüyo.Yumurta domates ne ararsan.Saati gece yarısı kuruyorlar.3 gibi titreşimde hemde bir yandan son ses bi şey özellikle almışlar uyanamıyorlarmış,yere koyuyolar teli anlıyorum yarım saat çalıyo kapıyıp bida yatıyolar o seste uyumaya devam ediyolar.biz kalkıp sabah olmasını bekliyoruz ve bütün gün kan çanağı gözlerle dolaşıyorum.Her hafta blendırımı alıyor.Kırdı sonunda laf arasında söledim aaa servisi öğrende benimkide bozuk ikisini verirsiniz.biz vakit bulamıyoruz dediler..Arkadaş sohbetler veren bir komşumuz 2 üniversite bitirmiş eşi okul müdürü kul hakkından bahsederler her gelişinde ama ben onlara helal etmiyorum.Kulak tıkacı kullanmaktan kulağım mantar oldu hastane hastane gezdim.