Komşu gürültüsü

ayyy yarama bastınız ust katımda yaslı teyze benı delı edıyo su saat oldu hala ayaklarını yere vura vura yurumelr gece 2 de kut dıye bı ses saat sasmaz cekyatını acıyomus teyze hele bı hapsurması var yuhhh dıyorum sankı yanımda hapsuruyo bıde cok kılolu yururkrn tepemde ustume dusecek sanıyorum kılolu bayanlarımız yanlıs anlamayın bu teyze ayagında takunyalar sankı hamada gıbı kosturuyo sanırım sabahın 8 ınde supurgeyı acar kut pat nasıl supurmeyse cocugum uyuyamıyo valla ben kendımden gectım cıkıp uyarıyorum demezmı senın cocugunda aglıyo yaa valla yasından dolayı saygım var yoksa ben bılırdım ona yapacagımı bıraz karısık yazdım cunku cok sınırlıyım daha cok sey varda neyseee

:roflol: Allah sabır versin

aynı sorunlar bende de var kızlar..geçen sene ev alalım dedik ve aldık ta..bayılarak ta aldım yani bu evi..bankadan kredi çektik vs..ama geçen sene karşı dairemde öğrenci kızlar..allahım gürültülerini anlayamıyorum gidenleri gelenleri bitmez..o kapı 5 dakkada bir açılıp küüüütttttt diye kapatılır..kapı önünde muhabbet etmeler kahkahalar ve gece gündüz yani..kızım geçen sene 2 yaşındaydı onların kapı sesine uykudan benirlerdi yavrum..gittim güzelce sorunu konuştum ama anlayan nerdeeee..daha sonra bunlarla kapıda tartıştık..sinir oldum ve polisi çağırdım..bunlar polisten bir hafta sonra daha fazla gürültüye başladılar polis işi de bi hafta dayandı yani..kapıda bunlarla bi kavga daha..bana neler söylüyolar neler..ben onlara kapıyı açıp kapıyı yavaş kapatın diyemezmişim inadına sert kapatıyolarmış..bende bari allahtan korkun dedim..ay üzerime çullandılar ben allahı ne bilirmişim..ben açığım yani onlarca kafirim ama onlar başörtülü müslüman..burdan kimse alınmasın ama çok sinirlenmiştim..bide bunlar üniversitede okuyo..neyse yazın bunlar taşındı allahtan..hihoyyyt
bu sene de üstümdeki komşum azdı..fisfisfis sürekli gece gündüz takır tukur sesler..sabahın köründe uyanıp halı silmeler hatır hatır..ceviz fındık kırmalar küt küt saatlerce..söyledim mutfakta masasının altında halısı yokmuş o ses yapıyormuş..neyse biraz hafifledi sesler bakalım..
karşı dairem o kızlardan sonra boştu yine kız öğrenciler tuttu..başörtülü kızlar..ama inşallah onlar gibi çıkmazlar..ama 2 yıl borcumuz kaldı bankaya biter bitmez çıkacam burdan..müstakil eve yoksa ya katil ya deli edecekler insanı..sempatiksalakcinni

şükür bir derdim bu tarz yok müstakil aşağıda limon,portakal,nar,zeytin,greyfurtağaçlarım
maydonozum,nanem
var bundan yana şanslıyım 100mt ileridede denizim darısı dertli olanların başına
müstakil ev nesip etsin tez vakit!!!
kaydirigubbakcemile2

ohhh özendim sana valla.....Allah saadetinizi arttırsın....:nazar:

polisede şikayet etsen zabıtaya da karşındaki insanlrda anlayış yoksa yapacak birşey yok
benim üst kat komşum içkiye gece hayatına düşkündür sabah kadar yüksek ses müzik
açar sabah karşı sızar müzikle beraber çöpünüde aprt kapı girişine atar dağılır oralarda
sevgilisiyle evde koşturular çığlık çığlığa ... uzar gider vukatları .. uyarsakta fayda etmedi evlenip aprt gitmesi için dua ediyoruz

2 sene önce müstakilde oturuyordum
üstte ev sahibim oturuyordu
onların bana gürültüsü çok geliyordu benimde onlara müzik sesim gidiyordu
birbirimizden hiç şikayet etmiyorduk

sonra apartmana taşındım
altımdaki komşumuda üstümdeki komşumuda rahatsız etmemeye özen gösteriyoruz
1 çocuğum var o bile dikkat ediyor rahatsızlık vermemek için

2-3 aya kadar kendi evime taşınacam Allah kısmet ederse
üst komşum 6 çocuklu benim yaşlarımda biriymiş
daha ben gitmeden bütün apartmanı canından bezdirmişler
yukardan halı kilim silkmeler
çekirdek cips kabukları atmalar falan :KK43:(

eşimde çok titiz bu konuda kesin papaz olacaz
Allahım inşallah korktuğuma uğratmasın
kiracı bile değil ev sahibi olacam istesem çekip gidemem bile
ben onun çocuklarının büyümesinimi bekliycem :KK43:(
inşallah korktuğum gibi olmaz

bu saatte çivi cakan ve elektirik süpürgesi çalıştıran bir apartman da oturuyorum!kafayı yemek uzereyim!!!!bu saatte çivi çakılır mı ya?Allah askına!!!!!yuh yani yuuuh!!!
ooof komşu önemliymiş gercekten..biz yeni ev tuttuk erkek arkadaşımla,Allah'tan ikimizde erken yatan tipler değiliz yoksa öldürürdum şimdiye coktaaaan :))))

Apartman yöneticinize konuyu açarsanız , belki bir faydası olabilir .

Offf offf bende boyle bir konu acacaktim. Bizimde ust komsumuzla kanli bicakli olduk maalesef.
Kucucuk bir kizlari var birde emekleyen bebekleri var ama o kucuk kizdan oylemi ses cikar
balonmu oynamaz tepemde ziplamazmi bisikletmi surmez kadin desen gum gum gum yurur
esya sesleri derken cildirdim oturup agladigim zamanlar oldu
uykumdan kalktigim zamanlar oldu
uc kere guzelce soyledim
guler yuzle kibarca
ve ayni sekilde cevabimi aldim
"senin cocugun yokda ondan bilmiyorsun seninde olsun gorurum seni ne yapiyim cocuk durmuyo dovuyorum devam ediyor"
sonunda patladim
bagirdim cagirdim ertesi gun sabah esim esiyle kavga etti
kufur ettiler
ve en son artik dayanilmaz oldu esim tekrar uyarmaya gittiginde agza alinmayacak kufurler edildi
esimde aldi eline dograyacakti adami
tehtitler kufurler ettiler ama sustular simdi cok az yapiyorlar aksamlarida ses yok
cok korkuyorum bir sorun cikacak diye

yandakilerde beni deli ediyo!!!!!!!!!! kaç kez uyardım banamısın diyen yok ! yolucam sonunda o olucak ...gıcıklığına yapıyo sabah 8 de süpürgeyi çalıştırıyo ..tv son ses zaten maşallah offfff yolucam bigün o olucak zor tutuyorum kendimi saygısız ,görgüsüz işte uymim diyorum valla !

bizim kaldigimiz apartmandada bi catlak vardi..irakli bir aile3.katta oturuyorlari...okadar gürültülülerdiki gece bazen uyuyamiyorduk..2.kattan geliyo saniyorduk..birgün esim sinirlendi pijamasiylen falan cikti 2.kattaki komsulara...sikayet etti bu gece yarisi bu gürültü ne dedi...onlarda dedi bizden deyil bu gürültü..inamiyorsaniz eve girin bakin..bizde uyuyamiyoruz bazen sabahin saat 3.4.kadar gürültü oluyor diye..cocuklari paldir küldür zipliyorlardi sabahlara kadar bagris cagris..kari koca kavgasi baznde sesin sonuna kadar müzik dinlerdi kadin.bunlarin yanisira merdivenlere sanki bilerek cöp atardi..gazos falan dökerdi..havasindanda gecilmiyordu..cocuklari dondurma artiklarini merdivenlere atarlardi..duvarlari yazarlardi..daha neler neler..anlatmakla bitmez..cok sorunlu bi kadindi..ev sahibine sikayet ettim onuda dinlemedi....2.kattaki komsular sonunda dayanamadi cikti evden...bizde cikacaktik ev aramaya baslamistikki kocam birgün müjdeli haberlen geldi...3.kattakiler tasiniyormus diye...cooook mutlu olmustum..hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance::hooray:

üstteki komşunun agresif eşinin çenesi kapanmaz durmadan bağırır kavga eder.alsanaalsanasmile

yandaki komşunun bebeği 7/24 ağlama modundadır.senağlama

kardeşim sabaha kadar pc başında müzik dinler çatur çutur yazışır.:mymeka:

bende artık yapacak bişey yok insan evinde bağırmayacak ağlamayacak müzik dinlemeyecekte nerde yapacak bunları diyerek kendimi avutuyorum:eek:klava:

sizinkisi yine gürültü yapıyomuş bizim alttaki hem sarhoş hem silah taşıyo
bırakın gürültüyü sabaha kadar megafon yutmuş gibi bağırıyo sabahlara kadar onu dinliyoruz
ama başka birinden ses duysa silahla kapıya çıkıyor
bende imza toplayıp savcılığa vericem

sizinkisi yine gürültü yapıyomuş bizim alttaki hem sarhoş hem silah taşıyo
bırakın gürültüyü sabaha kadar megafon yutmuş gibi bağırıyo sabahlara kadar onu dinliyoruz
ama başka birinden ses duysa silahla kapıya çıkıyor
bende imza toplayıp savcılığa vericem

aman dikkat et ..:1ninca:
savciliga verdin diye elinde silahiyla kapiniza dayanmasin

Ya offf ıÇım sıstı kıslar benımde yan komŞumun Çocukları zırlar dururlar ben deıl tÜm apartman Öyle sıkayetÇıı benım bebeĞım aksam21 de yatar bunların Çocukları gece bıre kadar baĞırır ÇaĞrır ya ınsaf be kadın bırde alt komsum bır baĞrır cocuklara benım bebeĞım durduĞu yerde korkar aĞlar uyarsak kı ne aynı tas aynı hamam hatta ınada daha Çok ses Çıkarıyorlar ne yapcan ıste bırde sÖyledım mı surat asarlar hem suÇlu hem gÜÇlÜler yaa

su an üzerimizde oturanlar öyle bir gürültü yapiyorki sanki ev yikilacak..misafirleri gelmis sanirim..ama bukadarda insan cocuklarini basibos birakmazki..resmen saygisizlik...:eek:lmaz:

bizim binadaki hemen hemen bütün komşular gürültücü kaç kere annemle aha kavga çıktı girdiler birbirlerine diye binaya çıktık bi de bakıyoruz ki sohbet ediyolar

Bizim üsttekilerde inanılmaz gürültücü kaç defa uyardım düzgünce cocuk işte diyorlar çocuk dedikleride lise talebesi yani... Öğrencimle çalışırken bir başlıyorlar inanın başka odaya geçiyorum sanki hususi arkadan tam üstümüze geliyorlar öğrencilerim bile öğretmenim yukarda ne besliyorsunuz diyorlar düşünün...ohaoldumsmile

bizim evin her tarafı inşaat.gece yarılarına kadar çimento dökülüyor.kafayı yiyorum valla bende.

insanlarda hiç saygı kalmamış ki üstümüzdeki gecenin 1-2 sinde çamaşır yıkar , alttaki yine gecenin bir yarısı balkonun demir kapısını kapatır ama nasıl kapatma bütün apartman sallanır yataktan fırlarsın çocuk gürültülerini artık saymıyorum bile evde bisiklet oyuncak araba sürer artık o gıcık sesi dinler durursun :eek:lmaz:

X