- 18 Mayıs 2009
- 4.481
- 1.039
kızlar apartmanda yaşamak ne kadar zor. aylardır üst kattaki komşularımın yaptığı gürültüden fenalık geldi. çocuklarının ve kendinin çıkardıkları sesler yüzünden ne doğru düzgün uyuyabiliyorum ne de sessiz bir ortamda oturabiliyorum. birkaç kez gerek kaba gerekse kibar bi şekilde uyarmamıza rağmen kendisinin gürültü yapmadığını, çocukların da yapmasının normal olduğunu apartmanda böyle şeylerin normal olabileceğini söyledi bir de üste çıkarak. ama gerçekten bu kadar rahatsız olmasak tepki göstermezdik heralde. çocuk var diye de bu kadar rahat olunur mu. insan çocuğunu uyarmalı nolursa olsun belirli saatlere dikkat etmeli..inanın müzik sesi davul sesi olsa bile razıyım ama bu ne zaman geleceği belli olmayan eşya gıcırtıları ve yürüme atlama zıplama seslerinden bıktım artık psikolojim bozuldu. nasıl bir yöntem izlesem bilemiyorum. uyarıdan da anlamıyolar. aynı şekilde karşılık verin deseniz o da olmaz diğer masum komşuların günahı ne... inanın bu konu çok can sıkıcı kimsenin başına gelmemesini diliyorum. allah herkese iyi komşu versin. insanın yaşadığı yerde mutsuz olması çok kötü.
YANİ ARKADAŞIM VARYA BİZİM ÇEKTİKLERİMİZİ YAZMIŞSIN RESMEN BEN BEKARKEN AİLEMLE BİRLİKTE BİR APARTMANDA YAŞIYORDUK ÜST KOMŞUMUZ ALLAHIN TAM Bİ CEZASIYDI BİLMEM NEYİNİN DÜĞÜNÜ OLURDU HERKESİ GECE YARISI TOPLAR EVİNE GETİRİRDİ AMA NE GÜRÜLTÜ APARTMAN YIKILIYOR SANARDIK TORUNLARINI YEMEK MASASININ ÜSTÜNDEN ATLATIRDI DÜŞÜNÜN O SESİ GÜM GÜM KENDİLERİ AĞIZLARIYLA SÖYLÜYORLARDI TOPUKLARININ ÜSTÜNE BASA BASA YÜRÜRLERMİŞ EŞŞEK KADAR EVLİ Bİ OĞLU VARDI GELİRDİ ANASININ EVİNDE AĞIRLIK ÇALIŞIRDI AĞIRLIĞI KÜTT DİYE YERE BIRAKIRDI ARTIK BİZ UTANIYORDUK KOMŞUM BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLUN DEMEKTEN CEVABIDA HAZIR AMAN CANIM NE OLCAK SANKİ NE VAR YANİ SİZDE AZ DAYANIN AAA DERDİ,ÜSTÜNE ÜSTLÜK ALT KATIMIZADA AYNI ÖYLE BİR PİSLİK TAŞINDIMI RESMEN TOST OLDUK BİZDE MECBUREN TAŞINDIK VE BABAM DAHA TAŞINDIĞIMIZ GÜN TANIMIYORUZ ETMİYORUZ ÜST KATA ÇIKTI BANA BAKIN BEN BURAYA YENİ TAŞINDIM 1 ÇIT SESİ DUYARSAM DOĞRARIM HEPİNİZİ EMEKLİYİM NEZİH BİR SEMTTEN EV ALDIM KAFAM GÜRÜLTÜ GÖTÜRMÜYOR ONA GÖRE DEDİ ANNEM FALAN BABAMA YA SEN DELİMİSİN REZİL ETTİN BİZİ DEDİ AMA BABAM YOK ŞİMDİDEN KÖTÜ OLALIMDA ESKİSİ GİBİ OLMAYALIM UYARDIĞIMIZDA ADAM YERİNE KONULALIM DEDİ.
VE BİZ ESKİ MAHALLEMİZDEN TAŞINIRKEN O 2 GÜRÜLTÜLÜ KOMŞUMUZLA VEDALAŞIP HELALLEŞMEDİK ARADA Bİ ANNEM ESKİ KOMŞULARINDAN DUYUYOR AYYY TÜLAY NE AYIP ETTİ NE NANKÖR O KADAR KOMŞULUĞUMUZ VAR Bİ KAPIMA GELİP KOMŞUM GİDİYORUM DEMEDİ BİZ NE YAPTIK SANKİ AMA BULAMAZ BİZİM GİBİ KOMŞUYU FALAN DİYORMUŞ.
AMAN ZATEN İSTEMİYORUZ SENİN GİBİ KOMŞU:jeyyar: