- 7 Kasım 2008
- 1.527
- 3
- 36
aysen_34 geçen hafta üst kattakiyle kavga ettim (komşu demek komşulara hakaret olur )
bir insan her gün ne sirkeler bu kaar anlama veremiyorum halılar yorganlar kilimler çarşaflar yani herşey silkeleniyo
bir senedir sürekli
balkonda çamaşırmı var cammı açık umurlarında değil
ve bunları çoğunluklar mutfagın canımda yapıyo..bizimde mutfagın camı sürekli açık kalmak zorunda çünkü orda eşim sigara içiyo kışın..
geçen baktım benim cam açık başlandı çarşaf silkelenmeye mutfakdan yine
baktım göremedim artık boğazıma kadar geldi çıktım üste kapıyı vurdum
ev sahibi yok evde orda kalan akrabalarıymış dedim sizmi sirkeliyosunuz sürekli
evet ben burdayım dedi..lütfen dedim mutfak camından camım açıkken sürekli sirkelemeyin artık..
kadın bana demesinmi sende heo kızıyosun seninde sürekli camın açık sürekli çamaşırın var..heee sen misin öyle diyen bende saymaya başladım
altta dedim hayvan mı yaşıyo sanıyosunuz..bu kadar olmaz sizin iğrenç kıllarınızı ben evimde görmeye mecbur değilim
kadın baktı ben susmuyorum yüzüme kapattı kapıyı terbiyesizz deidm indim aşağı
ertesi gün ev sahibesi hanım geldi bir tonda onunla kavga ettik
onlar her bişey sirkelediğinde artık allaha havale ediyorum hakkımı helal etmiyorum diyorum
bi insan nasıl bu kadar düşüncesiz anlayışsız olabilir aklım ermiyo
resmen beyinciği alınmış bunların..
benim alt katımdaki bana gelicek ona verdiğim rahatsızlıktan dolayı ve ben hala üste çıkmaya çalışıcam ezilir büzülürüm utanırım yaaa
İnsanda yok ise 'Edep' neylesin medrese, mektep! Okusa Alim olsa yine merkep, yine merkep..!
cnm aynı sorunları yasadık aynen ole
kıl tuy ıyyyy hala sınırlıyım yaa !
kendını begenmıs dengesız kadın !