Komşu gürültüsü ve sürekli irkilen, bir türlü uykuya dalamayan bebeğim 😑

• Konu Sahibi Konu Sahibi JES
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beni annem uyarmıştı evde gündüzleri ikinizsiniz sessizliğe alışırsa ilerde çok zorlanır diye o yüzden ben en baştan önlemi almıştım.Sizde belki biraz zorlanırsınız ama sonrasında bebekte alışmış olur rahat edersiniz.

Zaten vaktinde yatsalar en azından hadi uyku zamanında bi kafa dinleyeyim dersin yok bunlar gulyabani gibi uyuma huyları yok. Ben ayakta uyuyan biriyim Bizim üstümüzde ki ciddi anlamda uyumazdı bunu söylediğimde mecazi anlamda söylüyorum sanıyorlar lakin 7/24 ses gelen evde kim ses yapacak başka karı koca sürekli gürültü gece 1 2 5 8 6 asla sonu gelmiyor. Yere bi şey düşürürsün anlarım yanlışlıkla olur ama bu hiç durmadan yere eşyaları döker atardı zıp zıp zıp diğer odaya koşar oradan mutfağa uçar napıyorlardı anlamış değilim Neyse ki kurtuldum yoksa sonumuz felaket olabilirdi ve dairede yaşayamazmışım bunu öğrndim hayatımda ilk defa kaldım geçen sene muhtemelen ana evindne çıkmam ben kolay kolay DD

Reactions: JES
Bende öyle düşünüyorum artık eşimle konuştuk. Zaten kiracıyız aynı sitede ev sahibinin en üst kat kiracılardan çıkan olursa boyatıp gireriz dedik. Tabi çok yalvarmak lazım.

Ama sana birşey diyim mi Merve amcan büyüyünce uğraşır artık eğitemediği oğluyla.

Gündüz çok açmamaya çalışıyordum ama rutin seslerin arasında bir anda bomba sesi gibi farklı ses olunca çocuk uyanıyor uyumuyor huysuzlanıuor ağlıyor

Uğraştı canım. Hapse bile girdi çıktı. Simdi Allah yolunda inşallah.

Valla böyle olursa büyük konuşmayayım olay çıkardı biz en azından gece 12 sabah 7 rahatız

Valla böyle olursa büyük konuşmayayım olay çıkardı biz en azından gece 12 sabah 7 rahatız
Ya işte beterlerini yaşadık hep Ki gerçekten kendimi övmek değil amacım o kadar nazik ve sessiz bir komşuyuz ki. Çocuk yok bizde zaten gelen komşular olursa da kırk yılda bir gelirler uyarırım. Bize böylesinin denk gelmesi çok üzücü. Anneme dedim zaten ben bu evden kolay kolay gitmem bana koca bulacaksan araba işten önce müstakil evin va rmı diye sor dedim asdfgh şaka bi yana her şeyin hayırlısı tabi ki ev alma komşu al diye boşa demiyorlar

Beyaz gürültü uyku boyunca açık kalabilir bir sakıncası yok ki sadece 6 aydan sonra sesleri daha doğa sesleri meditasyon sesleri ile değiştirebilirsiniz
Ses desteği bırakması kolaydır
1 yaşından sonra da açtığınız sesi her gün kısa kısa sonunda bıraktırabilirsiniz

Allahım bana böyle sessiz komşu nasip et edeceksen. Etmeyeceksen de en üst kat inşallah

Ağzını öpeyim senin vallahi gönlüm ferahladı

Allahım bana böyle sessiz komşu nasip et edeceksen. Etmeyeceksen de en üst kat inşallah
Hep diyorum zaten gerçekten de dilim yandığı için öncesinde hayırlı komşu diye dua ettim hep. Hepsi de en az 5 6 çocuklu kalabalık kişiler çıktı Sınanacakmışız demek ki. Neyse ki şu evi yaptırırken çok çile çektiğime değdi. Evet daire olsaydı eğer en üst kat alacaktık hatta yan komşun bile olmayacak

Evin tum odalarinda ses yoksa, en sessiz odaya gec Jes. Benim eski evimde yatak odamla yan dairenin mutfagi birlesikti. Yasli bir kadinla kocasi yasiyordu. Kadin gece yarisi oklavayla borek acip zeytin falan kirardi. Kafayi yedirdi bana. Ben de salonda yatiyordum bebekle

Ay bu bebek benim galiba Dün gece anca 3 4 saat uyuyabildim gürültüden. Benim beyaz gürültü aracım da küçük fanlar var ya onlar. Dün bozulmuş ben de bozuldum

Bizde villa alacak para yokta üst kata kiraya çıkarız inşallah

Ay bu bebek benim galiba Dün gece anca 3 4 saat uyuyabildim gürültüden. Benim beyaz gürültü aracım da küçük fanlar var ya onlar. Dün bozulmuş ben de bozuldum
Bizimki de sen yaşına gelince beyaz gürültüsüz uyuyamaz bence

Ağzını öpeyim senin vallahi gönlüm ferahladı
Çıt sesine uyanan bir bebeğim var ve evde 2 kedi var uyku müziği candır yani
4 aylıkken uyku eğitimi verdim müziğini açıyorum kendi kendine mışıl mışıl uyuyor.
Uyanınca bakıyor müzik devam uyumaya da devam
Başka evde uykuda da inanılmaz işe yarıyor müziğini duyunca uyku vakti çünkü
Tonunu ayarlayın sadece odayı dolduracak ses yüksekliğinde olması yeterli bangır bangır değilde tabi
Uyku arkadaşlarının bile beyaz gürültülü versiyonları var budizzz kullanıyordum bende baya memnundum 45 dk çalıyor ses sonra duruyor bebiş kıpırdayınca ya da ses çıkarınca oyuncak sensörlü olduğu için tekrar başlıyordu çalmaya.
Şimdi kuş ve dalga seslerine geçtik sleep melodi diye aratırsanız seçenek çok sonrası için

Yaşlılarda yaşlı ayağına her şeyi yapıyor
Bizde villa alacak para yokta üst kata kiraya çıkarız inşallah
Biz zaten sözde 200 bine yapacaktık öyle villa değil tabi ama zamlar sağolsun zarara uğrattı bizi bu arsaların çok ucuz olduğu zamanda aldık birde müteahhit babamdı o ayrı kan kusturdu bize üst kattaki ile babam hiç çekilmiyordu cidden Öyle uyguna yaptırabildik birde yaşadığımız şehir küçük bi şehir ama şuan fiyatlara baktım millet kafayı yemiş 3. kata 900 bin diyor arsaya 800 bin diyor ruh hastaları. Daire ile müstakil fiyatı aynı neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…