• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu gürültüsü ve sürekli irkilen, bir türlü uykuya dalamayan bebeğim 😑

• Konu Sahibi Konu Sahibi JES
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tavsiyem yok arkadasim Allah yardımcımız olsun. Üst komsum günlük 3kere falan beddua ettigim kisidir. Gürültüsü,cocuklara iskence ederek dövmesi tam bir bas belasi. 2,3,7 yaşlarında 3tane erkek çocuğu var. guzel uyardik,kavga ettik,sovduk,duvarlari yumrukladik. Anlamiyor Allahin belasi kadın. Esimin başı belaya girecek diye korktum, bir gece felaket bir sekilde yuz yuze geldik davalik olduk oyle bir belaki kimse sahit olmak istemedigi icin takipsizlik cikti. Cocuklari dövdüğü icin şikayet ettik. Hic bir sey cikmadi. Ben artik yoruldum. Allahtan tek dilegim yaza iyi bir ev olup butcemi toparlayip burdan gitmek. 1.sinifa giden oğlum uyuyamiyor geceleri. 5aylik bebegim var zaten zor bir bebek birde üstün sesiyle yasadigimiz korkunc gunleri atlatmak istiyorum hayirlisiyla.
Allah ıslah etsin. Insan olanlara denk getirsin bizi. Vallahi şok oldum

Daha beteri başlarına gelir umarım. Çocuk bu yapar mantığında olan herkesin evinin tavanı tepelerine yıkılacak kadar gürültü ile imtihan olup sesleri çıkamadan içten içe delirirler umarım..
Yada bizden sonra gelecek kiracilar bunlarin canina okusun amin 😒

• Beğen
Reactions: JES
Amin amiiin. Ama böyle amipler korkak olur. Hot hot olana da sesleri çıkmaz hiç.
Evet biz cok anlayisli davrandik. 8 sene sonra ilk kez gecenlerde guzellikle soyledi esim sonuc evi basimiza yiktiklari saniyede ses bizim evden gelmiyor dediler 😧 yanda bina yok ustumuzde baska kimsede yok tepemize yikilacak ev 😑 ikimizede hatta bunu yasayan tum annelere sabirlar diliyorum 😑

• Üzgünüm
Evet biz cok anlayisli davrandik. 8 sene sonra ilk kez gecenlerde guzellikle soyledi esim sonuc evi basimiza yiktiklari saniyede ses bizim evden gelmiyor dediler 😧 yanda bina yok ustumuzde baska kimsede yok tepemize yikilacak ev 😑 ikimizede hatta bunu yasayan tum annelere sabirlar diliyorum 😑
Ben sana açık ve net birşey diyeyim mi. Yemin ederim o çocukların bir suçu yok. Kimi kocaya kimi kaynanaya kimi yaşadığı hayata kızıyor tepkiyi böyle ortaya koyuyor, çocukların psikolojisini bozmuşlar. Aslında bir analiz etsek ne anneliği adam akıllı ne eşliği ne komşuluğu. Bu insanlar genel anlamda memnun değiller. Olmadıkları için hayatla insanlarla kavgaları hiç bitmeyecek. Sadece korktukları insanlara karşı kuyruğunu kıstırıp kacar o kadar. Biz gibi insanlar baş edemez bunlarla

Kızlar selam olsun hepinize 👋

Benim bebe 4 aylik oldu. Şimdi günlük rutin sabah uyan, salona geç orda takıl, gündüz uyumaları da orda yaptık hep beyaz gürültüye alıştığı için duyacagi kadar sesi açıyordum dış sesleri de duymuyor uyuyordu kucağımda.

Neyse sonra biraz araştırdım gündüz de gece rutiniyle uyutmak lazımmış. Yatak odasına geçip orda uyuttum ve yine beyaz gürültü ile. Obur türlü geçmiyor çünkü uykuya. Uykuya geçince kapattığım an üst kattan sürekli güm güm sesler yatak odasında birşeyler pat pat düşüyor. Kadin mütemadiyen misafir de alıyor. Duvar kağıt gibi olunca da bebeğim korkup uyanıyor. Sarılıyor uyutuyorum tekrar aynı şey. O sebeple bıraktığım an çırpınıyor mecbur kucaktan da indiremiyorum.

Komşumun çocukları 7 ve 12 yaşlarda sanırım. Daha önce bir defa mutfaktan sürekli kıl atıyor supurgenin içindeki pisligi ordan atiyor diye uyardım. Bebegimin suyunu yemegi tatliyi keki mutfak balkonumda sogutuyorum ben cünkü. Tamam dedi çocuk atti dedi devam etti. Bende bu sebeple muhatap olmadım bir daha.

Kadın geldiği günden beri sessizlik namına birşey yok gece 12 ye kadar böyle. Basta depresyondaydim anlayamadım ne denli etkilendigimizi. Bebeği ne yapayım nasıl uyutayim bilmiyorum. Şimdi uyarsam oda bebek sesi (dişleri kasiniyor artik ve aşı haftaları agliyor) geliyor sustur derse mevzu büyür. Inadina sesi de arttıracak tipler. Gerçekten bilmiyorum modum düşük artık.

Ben 4 aylık bebeği nasıl uyutayım ya. 😑 Ara katta oturanlar: Sizler nasıl büyüttünüz bu yavruları ? Sürekli koşturma sürekli tepinme. Beyaz gürültü daimi olunca da sağlıklı değil diyor araştırmalar. Oyy oy 🤧
Evet 3 aydan sonra beyaz gürültü önerilmiyor,benimki 3,5 yaşında gece pis pis uyku müziği ile uyuyor,o beyaz gürültüye girmiyor bence öyle mi deneseniz.Ustten gelen ses ile uyanması cok can sıkıcı gerçekten.Uyku saatleri belli mi o saatlerde dikkatli olmalarını söyleseniz

• Beğen
2 yasina kadar hep muzikle uyuttum. Sabaha kadar caldi o muzik hep. Bir yerden sonra kizim muzigi kapatmak istedi kapatti. Normal devam etti duzen.

• Muhteşem
Evet 3 aydan sonra beyaz gürültü önerilmiyor,benimki 3,5 yaşında gece pis pis uyku müziği ile uyuyor,o beyaz gürültüye girmiyor bence öyle mi deneseniz.Ustten gelen ses ile uyanması cok can sıkıcı gerçekten.Uyku saatleri belli mi o saatlerde dikkatli olmalarını söyleseniz
Ya bebek daha 4 aylik günün çoğu uykuyla yatak odasında geçiyor. Ama bu gürültüler yüzünden 5 dk en fazla gün içinde uyuyor. Gece de 12 de üst katın sesi kesilince uyutabiliyorum. Allah kahretsin böyle insanları. Gece 2 de tapınıyordu yine kızı. Şimdi ben bunun için uyarmama mi gerek var. Insan müsveddesi bilmiyor mu susması gerektiğini.

Ya bebek daha 4 aylik günün çoğu uykuyla yatak odasında geçiyor. Ama bu gürültüler yüzünden 5 dk en fazla gün içinde uyuyor. Gece de 12 de üst katın sesi kesilince uyutabiliyorum. Allah kahretsin böyle insanları. Gece 2 de tapınıyordu yine kızı. Şimdi ben bunun için uyarmama mi gerek var. Insan müsveddesi bilmiyor mu susması gerektiğini.
Akşam 19.00-sabah 07.00 arası bir kere gürültü yönetmeliğine aykırı bu yaptıkları.Ben de tam uyusa da bayram etsem diye düşünürken üstte bir süpürge sesi başlıyordu sıçrayarak uyanıyordu oğlum,çok zor.Hic konuştunuz mu onlarla kendileri de çocuk büyüttü anlamalari lazım anlamıyorlarsa da yasal hakkınızı arayacağınızi söyleseniz diyeceğim öyle de olmuyor

• Beğen
Akşam 19.00-sabah 07.00 arası bir kere gürültü yönetmeliğine aykırı bu yaptıkları.Ben de tam uyusa da bayram etsem diye düşünürken üstte bir süpürge sesi başlıyordu sıçrayarak uyanıyordu oğlum,çok zor.Hic konuştunuz mu onlarla kendileri de çocuk büyüttü anlamalari lazım anlamıyorlar da yasal hakkınızı arayacağınızi söyleseniz diyeceğim öyle de olmuyor
Söylemedim duvara vurduk kac defa. Onda da saat gece ya da sabahın erken saatiydi.

Back