Komşu değil dert

Valla ben şuan oturma odasindan, yan komsunun oglu banyoda tras oluyor, buna kadar duyuyorum. Yalitim o kadar kotu yani. Elden gelen bir sey yok.

Valla o konuda şanslıyım ben ikinci evimizdeyiz daha öyle bir sorunla karşılaşmadık. Komşulardan ses gelir ancak çocuk sesi yapıcak bişey yok der dert etmeyiz.

Anladım ben borularını filanda vuruyorsun sandım yönetici varmış onlarda gürültü yapınca siz de şikayet edin.

Evet bende vurayım bari kapıya gelsin insan gibi. Çıldırıyorum duvara vurulmasina. Bana aşırı görgüsüzlük olarak geliyor. Her seferinde vurulmasida cinnet sebebi. Bide benimde esiminde sakin bi yapısı var diyorum ya aksam 7 buçuktan sonra yerimizden kalkmayiz . Yoneticiye sikayet etmis surekli birseyler çekiyorlar diye. Yönetici esime söylemiş. Eşimde vqlla ben 11 dedin mi uyuyorum esimde benimle birlikte yatiyor. Birsey cekme sesine bizde geceleri uyaniyoruz bizde yukardan geliyor saniyorduk demiş.

Yapılacak pek bir şey yoka araya eşler de girince durum daha da kızışır. İmkanınız varsa taşının o daireden veyahut iyi ya da kötü hiç muhattab olmayın.

eşin seni ne diye tutmuş ki daha çok vurur o arsız duvara...biz apartman olarak çocuk kaynadığımız için daha öyle bir şey olmadı. ya bir de yan apartman da bu tarz bir kavga olmuştu. ilgisi olmayan biri dedi ki bizzler apartmanlara daha yeni alışan insanlarız gecekondudan gelmeyiz birlikte yaşamaya alışmamız lazım. demişti ben sorunun kökünü çok iyi çözdüğünü düşünüyorum.

Yapılacak pek bir şey yoka araya eşler de girince durum daha da kızışır. İmkanınız varsa taşının o daireden veyahut iyi ya da kötü hiç muhattab olmayın.
Ev kendimizin yoksa düşündük taşınmayı. Çocuğu bir iki yaşında olsa zaten idare edilir. Eşlere de yansıtmak doğru değil evet. Benim hatam onu insan gibi uyarmak oldu. Dırekt site yönetimine şikayet etmek gerekiyormus. Yasak çünkü silkelemek.
Okuyanlara ders olsun hiç muhatap almayın resim çekin. Sitedeyseniz site yönetimini değilseniz zabıtayı arayın. Böyleleri düşünceli olsa zaten yapmaz o işi. Gürültü olayında da gece geç vakit olunca doğrudan polisi aramak lazim. Başka yolu yok. Konuşulmaz böyleleriyle.
Konu sahibinin ki de ayrı muamma. Yapmadığı şeyi yaptı diyor. Allahtan evimiz öyle geçirgen değil. Allah uzak etsin böylelerinden.

Bizim üst komşumuz da aynı görgüsüzlüğü, düstursuzluğu sergiliyerek, sofra örtüsünü aşağıya silkeliyor ve haliyle bizim camın mermerine ekmek kırıntıları düşüyor. Yüzeysel insanlar böyle umarsız hareketler sergiler.

Eski evimde asagidan ses gelince kocam evde zıplıyodu 110 kiloluk bi adam yani herifcigim de onlar vuruyodu,kocam zıplıyodu oyle gecinip gittik 5 sene o vurdukca sizde vurun.

Simdi yeni evimde alt katta 2 küçük cocuk+1 sn susmayan babanneleri var. Butun sesleri evimde. Benm bebekte cok yaramaz,once dur sus diyordum artık saldim. Onlarin gürültüsünü bastiriyo evladim

Edepsizle uğraşılmaz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…