- Konu Sahibi Kostebekkkkkk
-
Komşumuz çocuğuyla her gün geliyor demediniz mi? Ben annemi bile 1 yıldır camdan balkondan görüyorum evime almıyorum, evine gitmiyorum... komşuları gün yapıp toplamanızla tek tek gidip gelmeniz arasında virüs açısından bir fark yok ki? Amaaan bana ne...bu salgın bitmezNe alaka evde gün fln yapıyorum komşuları topluyorum yazmısımda da benim haberim yok ?
Bebeğiniz büyürken gereksiz yere böyle bir model görmesin. Mesafe koyun, yavaş yavaş uzaklaşın…Kizlar merhaba normalde çocukları cok severim ama alt kat komşumun bir cocugu var evlerden ırak. Kadınla samimiyetimiz var sık sık bize gelir hatta hergun desem az olmaz normalde gelinsin gidilsin sıcak ilişkileri severim. Ama galiba cocuk yüzünden soğudum Gerci cocuktada suç bulamıyorum annedir sorumlu. Gelir yatak odası çekmecelerim buzdolabım evimde karıştırılmadık yer birakmaz her yeri dağıtır oyle gider. Eve girdiği an buzdolabına saldirir yemek istiyorum diye haddim degil belki ama kendimce uyarmaya çalışıyorum annesini bak tamam burda yapıyor ama dışarda yaptırma alışmasın ayıp olduğunu soyle diye ama nafile oda rahat bir kadin sözünü dinletemiyor çocuğuna benimde şuanda bebegim var 10 aylık ileride o çocuğun hareketlerini görüpte oda aynı olurmu diye korkuyorum.
3 yaşındaki cocugum kimsenin evini karistirmiyor.Kizlar merhaba normalde çocukları cok severim ama alt kat komşumun bir cocugu var evlerden ırak. Kadınla samimiyetimiz var sık sık bize gelir hatta hergun desem az olmaz normalde gelinsin gidilsin sıcak ilişkileri severim. Ama galiba cocuk yüzünden soğudum Gerci cocuktada suç bulamıyorum annedir sorumlu. Gelir yatak odası çekmecelerim buzdolabım evimde karıştırılmadık yer birakmaz her yeri dağıtır oyle gider. Eve girdiği an buzdolabına saldirir yemek istiyorum diye haddim degil belki ama kendimce uyarmaya çalışıyorum annesini bak tamam burda yapıyor ama dışarda yaptırma alışmasın ayıp olduğunu soyle diye ama nafile oda rahat bir kadin sözünü dinletemiyor çocuğuna benimde şuanda bebegim var 10 aylık ileride o çocuğun hareketlerini görüpte oda aynı olurmu diye korkuyorum.
Alakası yok bende çocuğum yokken ondan endişe ediyordum ama sinir bilmezlik ve ciddiyetsizlik annenin yaptığı ki çocuğuna kendi kizmayan başkasının kızmasına razı olsun çünkü sinir bilmiyor cocuk öğretmemisler madem alınıyor o zaman evinde büyütsün çocuğunuSorun su ki sanki cocugun hareketleri normal ailesi icin. Dediginiz gibi en baştan kiyilamiyor sonra onune geçilemiyor. Hic konuşmuyor degilim yanlış olan bazı şeyleri söylediğimde senin çocuğunda aynı olur büyüdüğünde cok zor dinlemiyorlar gibi karşılık alıyorum Bu sefer ben cekiniyorum çocuğum daha küçük acaba tum çocuklar böylemi oluyor diye
Ne münasebet ve ne alaka!Buzdolabımda kendinden cocuk kilidim var ilk başlarda o acamiyordu ama istediğinde annesi acıyor dolabın icinde yiyebileceği ne var diye rahatca bakiyolardişimdilerde alisti güç uygulaması gerektiğini ve açabiliyor. Masamin üzerinde kekim kurabiyem hic eksik olmazdı ama gelip döke döke yediği icin yapmıyorum artik talan ediyor çünkü. Kapıları kilitlemez mantıklı bugun kilitleyeyim :)
Kimseye katlanmak zorunda degilsiniz çok cok yakın arkadaş degilseniz koyun gitsin mesafeyi .Evet en son geldiklerinde mod düşüklüğü yaşadım ve belli ettim bunu anladı kadında.
İste samimi olunca birden iletişim kesilmiyor en iyisi siz gitmeyin bir süre sonra oda gelmezKizlar merhaba normalde çocukları cok severim ama alt kat komşumun bir cocugu var evlerden ırak. Kadınla samimiyetimiz var sık sık bize gelir hatta hergun desem az olmaz normalde gelinsin gidilsin sıcak ilişkileri severim. Ama galiba cocuk yüzünden soğudum Gerci cocuktada suç bulamıyorum annedir sorumlu. Gelir yatak odası çekmecelerim buzdolabım evimde karıştırılmadık yer birakmaz her yeri dağıtır oyle gider. Eve girdiği an buzdolabına saldirir yemek istiyorum diye haddim degil belki ama kendimce uyarmaya çalışıyorum annesini bak tamam burda yapıyor ama dışarda yaptırma alışmasın ayıp olduğunu soyle diye ama nafile oda rahat bir kadin sözünü dinletemiyor çocuğuna benimde şuanda bebegim var 10 aylık ileride o çocuğun hareketlerini görüpte oda aynı olurmu diye korkuyorum.
Genelleme yapmak istemiyorum ama çoğu çocuk hatta şimdiki zamanın çocukları laf anlamaz arsız haylaz oluyor . Komşunuzun çocuğu bir de ,başkasının evini tarumar ettiriyor anası da . Ne hakla bir de bebeğiniz var zar zor yapıyorsunuzdur belki evinizin işlerini iş üstüne iş çıkarıp yiyip içip gidiyorsa orada dur diyeceksinizKizlar merhaba normalde çocukları cok severim ama alt kat komşumun bir cocugu var evlerden ırak. Kadınla samimiyetimiz var sık sık bize gelir hatta hergun desem az olmaz normalde gelinsin gidilsin sıcak ilişkileri severim. Ama galiba cocuk yüzünden soğudum Gerci cocuktada suç bulamıyorum annedir sorumlu. Gelir yatak odası çekmecelerim buzdolabım evimde karıştırılmadık yer birakmaz her yeri dağıtır oyle gider. Eve girdiği an buzdolabına saldirir yemek istiyorum diye haddim degil belki ama kendimce uyarmaya çalışıyorum annesini bak tamam burda yapıyor ama dışarda yaptırma alışmasın ayıp olduğunu soyle diye ama nafile oda rahat bir kadin sözünü dinletemiyor çocuğuna benimde şuanda bebegim var 10 aylık ileride o çocuğun hareketlerini görüpte oda aynı olurmu diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?