Komşu çocuğu kapımıza yapıyor :/

yorum yapacam türk milliyetçisi diye aforoz edecekler. bende polis çocuğuyum. aynen biliyorum anlıyorum seni. o taraflarda normal bunlar. sert tavır takınacaksın.başka yol yok. çünkü alışmışlar herşeyi bi yerden beklemeye. verdikçe ver verdikçe verdikçe ver diyolarr

Benim memleketim güneydoğu. Ama ilk defa böyle bir şey görüyorum. İlçelerde mi böyle acaba. Eşim köydeydi diyor pırlanta gibi insanlardı. İlçeye geçtik aman allahım :KK57:

canım ALLAH öncelikle yardımcın olsun ve seni iyi komşularla karşılaştısın.İNAN anne ve çocuğa çok ey söylerdim ama bende anne olacam rabbim nasip ederse kınadığım başıma gelmesin diye sadece sana sabır diliyorum .tez vakitte güzel eve ve komşuya kavuş inşallah

hanımefendi dil çıkarmakla korkutmak bir mi? yanı uzatmak da ıstemıyorum ama bunun yapıyla nasıl bır ılgısı var, her hareketın her zaman bır kılıfı olmaz
Benim kimseye kılıf uydurma gibi bir amacım yok ki. Kimseye kendimi ispatlamama da gerek yok. Kimseye düşüncelerimden dolayı da hesap vermek zorunda değilim. Ben böyle düşünüyorum. Böyle yapıyorum. Bana göre doğru olan budur. Altını çizerek söylüyorum ama... Yani siz bişey söylediniz ya da size aykırı diye düşüncemi yahut kendimi değiştirecek değilim. Benim bundan zevk alan bir yapım var. Ne yapayım yani böyleyim diye kendimi mi asayım??? Sana göre anlamsızdır, yapılmaması gerekir, bana göre de böylesi uygundur. Ben herkese hak ettiği gibi davranırım. Yanlışım varsa o da yaratıcıyla benim aramda. Başkasını bağlamaz yani.

Benim kimseye kılıf uydurma gibi bir amacım yok ki. Kimseye kendimi ispatlamama da gerek yok. Kimseye düşüncelerimden dolayı da hesap vermek zorunda değilim. Ben böyle düşünüyorum. Böyle yapıyorum. Bana göre doğru olan budur. Altını çizerek söylüyorum ama... Yani siz bişey söylediniz ya da size aykırı diye düşüncemi yahut kendimi değiştirecek değilim. Benim bundan zevk alan bir yapım var. Ne yapayım yani böyleyim diye kendimi mi asayım??? Sana göre anlamsızdır, yapılmaması gerekir, bana göre de böylesi uygundur. Ben herkese hak ettiği gibi davranırım. Yanlışım varsa o da yaratıcıyla benim aramda. Başkasını bağlamaz yani.
bellı kı uzlaşamayacağız uzatmıyayım :KK14:

düşüncelerinizden hesap vermeyebilirsiniz ama düşüncelerinizi eyleme dökerseniz orda hak doğar hanımefendi.
ne demek 6 yaşındaki çocuğa yaptıklarınızı haklı gösterme çabası siz yazdınız ben utandım ya nasıl bir insasınız siz , çocuklara saçma sapan hareketler yapacağınıza binip BMW arabanıza beğenmediğiniz o yeri terkediniz lütfen.
umarım siz öğretmen değilsinizidir eğer öyleyse üzülürüm bu ülke adına.
#sutlukawe haklısın uğraşılmaz.

Bu çocuğun ailesini eğitmeden bir şey olmaz. Her sene bu arsızlığı artarak devam eder. Siz istediğiniz yaklaşımı deneyin, ailede iş yoksa 2 gün iyi 5 gün kötü eklinde haftayı tamamlar en fazla.

düşüncelerinizden hesap vermeyebilirsiniz ama düşüncelerinizi eyleme dökerseniz orda hak doğar hanımefendi.
ne demek 6 yaşındaki çocuğa yaptıklarınızı haklı gösterme çabası siz yazdınız ben utandım ya nasıl bir insasınız siz , çocuklara saçma sapan hareketler yapacağınıza binip BMW arabanıza beğenmediğiniz o yeri terkediniz lütfen.
umarım siz öğretmen değilsinizidir eğer öyleyse üzülürüm bu ülke adına.
#sutlukawe haklısın uğraşılmaz.
Valla hakkı doğuran ben değilim. Hak sahibi de annesidir. O da kör mü gelip çocuğuna sahip çıksın. Ben mi büyütcem onun çocuğunu, ben mi avutcam? Kimseye de kendimi haklı gösterme çabasında değilim. Ben sadece nedenini söylerim. İster hak verirsiniz ister vermezsiniz. Beni bağlayan bir durum yok. Bildiğimi de okurum yani. Şikayeti olan varsa gider dava eder. Ya da çocuğuna sahip çıkar. Başkasının çocuğu şımarık diye ben neden bulunduğum yeri terk ediyormuşum onu da anlayamadım. Zaten öğretmen de değilim. Lakin buradaki öğretmenlerden duyduğum şu: özellikle de belirteyim buranın yerlisi olan bir öğretmenden duydum bunu. Bir çocuğu ne kadar uyarabilirsin? Ayrıca çocuğu da dövmedim yani. Zaten bunu yapmam. Uygun şekilde korkuturum. Bu da kendimce benim hakkım. Herkes yerini bilsin. Biz de çocuk olduk.

çocuğu rüşvetle kandıramaz mısınız? meyve, şeker, çikolata gibi. bi daha odunla kapıya vurmassan sana ödül var deyin mesela, gün şartı koyun 7 gün uslu durursan sana şunu verecem diyerek her haftayı bi şekilde atlatsanız. sayılı gün geçer mayıs sonu da kurtulursunuz inşallah

çocuğu rüşvetle kandıramaz mısınız? meyve, şeker, çikolata gibi. bi daha odunla kapıya vurmassan sana ödül var deyin mesela, gün şartı koyun 7 gün uslu durursan sana şunu verecem diyerek her haftayı bi şekilde atlatsanız. sayılı gün geçer mayıs sonu da kurtulursunuz inşallah

Denedim neler denedim. Anlamıyor. Kapıdan ayrılmıyor bağırıp çağırıp istiyor bir şeyler.

bunca zikir yapan allah yolundaki bayan, komşu hakkını bilmiyormu ya.. Belki siz o kömüre el değdircektiniz allah korusun her türlü mikrop kapılır dışkıdan.Uyarın bence annesini sahip çıksın çocuğuna

Valla ben yalancılığı sevmem. Evet zevk de aldım çünkü onca stresin üstüne (bunu yapan çocuk da olsa) insan kendine bunu yapanı korkutunca eğleniyor. Şu da var benim yapım biraz çocukça. Çocukla çocuk olmayı seviyorum. Eşimin öğrencileri mesela,bizi sokakta görünce salak salak hareketler yapıp beni gıcık ediyorlar. Ben de onlara dil çıkarıyorum. Bundan da çok zevk alıyorum. Gülüp eğleniyorum. Herkesin yapısı aynı olamaz ki... Anlamamanızı da anlayışla karşılıyorum çünkü herkesin yapısı aynı değil.
Biri senin çocuğunun elini ateşe tutsun da bak bakalım ne yapacaksın ona. Belki annesi de evde senin anlattığın gibi davranıyorsa o da ilgiyi dışarıda arıyordur. Şaka gibi verdiğiniz tavsiyeler. Biri benim çocuğuma yapsa dünyayı yıkarım başına.

Konu sahibi annesiyle ciddi şekildr konuşmaktan başka çaren yok. Çocuklar takıntılıdır. Bir kere şeker verdin ya hep ister artık. Seslerini duyuyor musun hiç? Çocuğa kötü davranıyor olabilirler mi?

Kızlar başlarda dert değildi ama artık sabrımın sınırlarını zorluyor bu durum.
Eşimin doğu görevi nedeniyle bir ilçede giriş katı sobalı bir ev tuttu.
Burda evler çoğunlukla böyle bir de zor ev bulunur.
Üst komşunun çocuğu aylardır sürekli kapımızı çalışıyor lokum şeker meyve vs istiyor.
Başlarda verdim ama arkası kesilmiyor. Alacaklı gibi kapıyı tekmeliyor evde yalnızım ödüm kopuyo her defasında. cama taşlar atıyor. Cama vuruyor.
6 yaşlarında bu çocuk. Bazen odun almaya kapıyı açıyorum çocuk terliklerle evime fırlıyor ödüm kopuyor aniden odada görünce.
Geçen gün kapımın önünde kömür torbasına idrarını yapmış şok oldum. Yine dün bi arkadaşıyla yapacakken yakaladım hatta bu defa afedersiniz kakasını yapacaktı çömelmişti.
Saatlerce ağladım ben nereye düştüm bunlar ne biçim insanlar diye. :KK43:
Annesinden de şikayetçiyim zaten. Her perşembe sohbet var evlerinde ve zikir yapıyorlar. İlahiler söylüyorlar ondan rahatsız olmuyorum ama sonrasında hay huy kendilerini kaybediyor koca kadınlar zıplıyorlar odada ev başımıza yıkılacak gibi.
Samimiyetim yok bikaç aylığına burdayız zaten çok soğuklar da.
eşim boşver kendilerine yakıştırıyolarsa karışma zaten gidecez utanmıyorlar demek ki diyor.
Bi de eşimin tanıdığı arkadaşı var arada eşim ses etmiyor.
Eşim yokken gidip söylesem mi ya ben de utanıyorum şikayet etmeye ama dayanamıyorum artık kadın biliyor çocuğunun huyunu ses etmiyor. Sürekli bağırışmalar güm güm koşuşturmalar kavgalar yalıtım da çok kötü zaten. :/
şeytanlar zikir yapıyor çocukları elalemin kapısına pisliyor .
Bunlar böyle işte .
Zikirmiş ,zikirden önce fikir lazım onlara .
İki ayınız kaldı ise sabredin .
Zırcahillermiş çünkü .

X