- 27 Şubat 2012
- 14.367
- 23.941
- 598
- Konu Sahibi zuhalsinan
-
söylediler ama yeni bi düzenleme bu ve bu şekilde giden arkadaşlarımızda var zaten değişik işler işte anlayamıyorum
13 sayfa okuyamadım da 6 aylık eğitimle komiser olunup olunamayacağını aydınlatıldı mı acaba?
ama sınav giriş belgesinde paem yazıyorve ayrıca unuversıtelılerden 6,7 gırışı olan bı dolu ınsan var pomem ıcın.yerınde olsam cok mutlu olurdum.zorlugu yok dıen bı dolu polıs gördum
hala netleşmedi evet diyen de var hayır diyende13 sayfa okuyamadım da 6 aylık eğitimle komiser olunup olunamayacağını aydınlatıldı mı acaba?
yok giriş belgesi yeni canım sınav tarihi 17 aralık yazıyorben bızzat polıslık sınavlarını harfıyen takıp eden bırı olarak söyluorum komser yardımcılıgı sınavına ( paem)eylulde gırdım egıtım 11 ay dı kazansaydım.paemlıler egıtıme başlayalı 3 ay oldu ve sınav yılda 1 kere yapılıo.gecen hafta acıklanan pomemdı 6 ay ve duz memurluk.kesın emınım malesef komser yardımcılıgı deil.bızım ıcın bu ara komser yardımcılıgı sınavı olmadı .olsa ben dort gozle takıp edıorum seneye eylulde olacak bıdahakı.dayımın ogluda pomemı kazandı gecen hafta oda komser yardımcılıgı demiş babası ıstemıo dıe.dayımlar yenı ögrendı polıslık oldugunu.pomem sonucuna paemın sayfasından bakılıo canım 3 ay öncekı gırış belgesı galıba o.
peki sınav giriş belgesinde neden peam yazıyoewt canm benımkıde 14 aralıktı aynı sınav ..dızım sakatlanmıstı gecen haftaya ertelettık sınavı perşembede sonuclar acıklandı.
yok ben ona sormadım kimlik numarasını falan bildiğim için kendim baktım internetten paem polis amirliği eğitim merkezi komiser yardımcısı aday öğrencisi giriş sınavı sınav giriş belgesi yazıyor ona söylemeden baktım polis akademisi başkanlığı sitesindenkendı hazırlamış olabılırmı o kagıdıpaem başkanlıgından fılan yazması normalde,, paem sınavı yazıosa cok şaşırıcam...
evet haklısın kafam karıştı biraz senin giriş belgende ne yazıyordu pekibende baktım emın olmak için şimdi paem resmı sıtesınden böle bı sınav olmamış.hem 2 sınav aynı anda olmuo canm buyıl 3 sınav yapıldı bırı bıttı bırı başladı yanı aynı anda 2 sınav olmuo.hem kendı söylemış zaten pomem dıe 6 aylık demış bıde.dedıgım gıbı ben 24 saat takıpteyım olsa mutlaka duyardım..sonuclarda paem başkanlıgından yazıo benmde...ama 17 sınde gıdecek kazananlar zaten gıttıgınde netleşır ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?