komiser yardımcısı veya komiser eşi olanlar lütfen lütfen bakın

Bende polis eşiyim, evlenmeden önce beni de uyaran çok oldu, pek takmadım, "sevgi, aşk herşeyin üstesinden gelir, hem biz çok iyi anlaşıyoruz, huyumuz suyumuz aynı,karakterini çok seviyorum" deyip evlendim...Şu an mutsuzum, eşim iyi hoş, dürüst, karakter olarak hala seviyorum amma velakin bu işi beni hayattan bezdirdi Torpilin, tanıdığın varsa iyi bir birimde, düzgün saatlerde çalışabilirsin ama torpilin yoksa yandın demektir.Torpili olupta hiç doğu görevine gitmeyenini bile gördük, emniyette bu denli adaletsizliğin, vicdansızlığın, pisliğin olduğunu bilmezdim, öğrenmiş oldum...beni en çok üzende bu durum aslında Hep kaygılıyım, ya ekstra nöbeti çıkarsa, ya bu hafta sonu gene çağırırlarsa,ya başına bi iş gelirse,doğu görevi ayrı bir dert zaten, şu şehit haberlerini izledikçe kahroluyorum, içim kanıyor, eskiden bu denli etkilenmezdim şimdi bin kat daha etkileniyorum, şehit polislerin çocuklarını televizyonlarda gördükçe hüngür hüngür ağlıyorum, yaşım 31 oldu çocuk sahibi olmama kararı aldım...Öyle işte yazacak çok şey varda neyse...Mutsuzum ve umutsuzum, kendi seçimimdi, bedelini de ödemek zorundayım galiba, geleceğe dair bir plan program asla yapmıyorum, yapamıyorum, ölüm, eşimi kaybetme korkusu hep içimde, gün be gün bitiyorum

Bu esine bagli ,karakteriyle a k alakali
Ama evet gece yalnz alabilmelisin ,prrogram yapaazsin ,tatil vs sorun .

13 sayfa okuyamadım da 6 aylık eğitimle komiser olunup olunamayacağını aydınlatıldı mı acaba?

ben bızzat polıslık sınavlarını harfıyen takıp eden bırı olarak söyluorum komser yardımcılıgı sınavına ( paem)eylulde gırdım egıtım 11 ay dı kazansaydım.paemlıler egıtıme başlayalı 3 ay oldu ve sınav yılda 1 kere yapılıo.gecen hafta acıklanan pomemdı 6 ay ve duz memurluk.kesın emınım malesef komser yardımcılıgı deil.bızım ıcın bu ara komser yardımcılıgı sınavı olmadı .olsa ben dort gozle takıp edıorum seneye eylulde olacak bıdahakı.dayımın ogluda pomemı kazandı gecen hafta oda komser yardımcılıgı demiş babası ıstemıo dıe.dayımlar yenı ögrendı polıslık oldugunu.pomem sonucuna paemın sayfasından bakılıo canım 3 ay öncekı gırış belgesı galıba o.

ve ayrıca unuversıtelılerden 6,7 gırışı olan bı dolu ınsan var pomem ıcın.yerınde olsam cok mutlu olurdum.zorlugu yok dıen bı dolu polıs gördum

Neden hayatını yaşamasına izin vermiyorsun??? senden korkup gizli yaptıracak kadar adamın üstüne gittiysen ileride adam her seyi gizli yapar tepkinden korktum der burada erkek bayana karışsa hepimiz ayaklanırız ama biz niye karışırız ki bırak isteiği mesleği yapsın sizin evleneceğinizin hatta yarına çıkacağınızın garantisi yok yapmazsa siz vazgeçirirseniz yarın öbürgün en ufak tökezlemede kafanıza kakacak ayyy benim sevgilim yapmaz da demeyin hepsi yapıyor

yok giriş belgesi yeni canım sınav tarihi 17 aralık yazıyor

ewt canm benımkıde 14 aralıktı aynı sınav ..dızım sakatlanmıstı gecen haftaya ertelettık sınavı perşembede sonuclar acıklandı.

buara paem olmadı canm emınım.olsa mutlaka duyardım.gecen hafta acıklanan pomem.paem 11 ay egıtım 3 4 ay önce gectı.hem sınav gırış belgelerını oraya teslım edıoruz .

kendı hazırlamış olabılırmı o kagıdı paem başkanlıgından fılan yazması normalde,, paem sınavı yazıosa cok şaşırıcam...

kendı hazırlamış olabılırmı o kagıdı paem başkanlıgından fılan yazması normalde,, paem sınavı yazıosa cok şaşırıcam...
yok ben ona sormadım kimlik numarasını falan bildiğim için kendim baktım internetten paem polis amirliği eğitim merkezi komiser yardımcısı aday öğrencisi giriş sınavı sınav giriş belgesi yazıyor ona söylemeden baktım polis akademisi başkanlığı sitesinden

bende baktım emın olmak için şimdi paem resmı sıtesınden böle bı sınav olmamış.hem 2 sınav aynı anda olmuo canm buyıl 3 sınav yapıldı bırı bıttı bırı başladı yanı aynı anda 2 sınav olmuo.hem kendı söylemış zaten pomem dıe 6 aylık demış bıde.dedıgım gıbı ben 24 saat takıpteyım olsa mutlaka duyardım..sonuclarda paem başkanlıgından yazıo benmde...ama 17 sınde gıdecek kazananlar zaten gıttıgınde netleşır ..

evet haklısın kafam karıştı biraz senin giriş belgende ne yazıyordu peki

canm ben yuzde yuz emınım komser yardımcılıgı olmadı buaralar ama içinin rahat etmesı ıcın faceden paem pomem admınlerı aydınlatr senı.bu aralar paem oldumu unıversıtelıler ıcın de.bu aralar oldu ama meslektekı polısler ıcın oldu paem.dedgm gıbı her dakka takıpteyz bız mutlaka duyardm .dedgım gıbı admınler aydınlatr bı kacına sor son gırılen neydı dıe..

ben kazansaydım dunyalar benm olurdu malesef kızları az aldıgından sıra gelmıo bıze. unıversıtelı oldugu ıcın yukselır canm onun ıcın sıkma canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…