komiser yardımcısı veya komiser eşi olanlar lütfen lütfen bakın

zuhalsinan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
58
4
38
34
6 senelik bi ilişkim var erkek arkadaşımla bu yaz evlilik planlıyoduk kendisi muhasebeci ama şimdi polis olmaya karar vermiş pomem e girmiş kazanmış 6 aylık eğitimden sonra komiser yardımcısı olacak sorun şu ben bunu hiç istemiyorum huzursuz bi evlilik olacagını düşünüyorum bana biraz hayatınızı anlatır mısınız lütfen zorluklarını her şeyini bilmek istiyorum lütfen yardım edin soracagım kimse yok

niye sorun olacağını düşünüyorsun?
bide sınava girmiş, kazanmış gibi cümleler kurmuşsun. senden habersiz mi girmiş?

niye sorun olacağını düşünüyorsun?
bide sınava girmiş, kazanmış gibi cümleler kurmuşsun. senden habersiz mi girmiş?
şöyle sorun olacağını düşünüyorum nöbet i görevi vs çok fazla ve genelde polis eşlerinden duydugum tek başına kalmaya alışman lazım özel günleri unut hergün stres bunları duyunca korkuyorum

ün

Öyle 6 ay okumayla komiser yardımcısı mı olunuyormuş hemen ben oraya takıldım..cidden öyle mi oluyor ben akademi mezunları yardımcı sonrada komiser oluyor sanıyordum

Dört yıllık üniversite bitirenler gerekli sınavları verdiği takdirde komiser yardımcısı olabiliyorlar benim kuzenim de beden eğitimi okudu şuan İstanbul'da konser yardımcısı boşalan kadroları doldurmak için bu tarz hızlı adımlar yapılıyor

kızlar şöyle 4 yıllkı üni mezunu oldugundan 6 aylık okuldan sonra komiser yardımcısı olarak başlayacak benim sorunum polisle evli olmak nasıl bi hayatı gerektirir

tanıdığın bi komiser yardımcısı varsa bana biraz bilgi verir misin lütfen nöbetleri çalışma koşulları vs

Yalnız anlayamadığım nasıl komiser yardımcısı olacak ki farklı bir sınava mı girdi mezun olanlar direk çevik kuvvet olarak başlıyor diye biliyorum

inan bilmiyorum ne sınavdan haberim vardı ne işlerin nasıl ilerlediğinden kafam cok karışık bikereden böyle bi durumla karşılaştım ne yapacam bilmiyorum

Benim eşimde polis bu arada hayırlı olsun diyeyim polis lik mesleği cok sabır gerektiren bir meslek ve gerçekten eşlere cok Sabırlı metânetli
Olmak düşünüyor yani bu Özelliklere sahipsen Endişe duyma bence hakkında hayırlısı

teşekkür ederim ama işte bende bundan korkuyorum ben kocamı yanımda isteyen bi kadınım ne kadar sabır ister bilmiyorum çok endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…