- 20 Ekim 2013
- 58
- 4
- 38
- 34
- Konu Sahibi zuhalsinan
-
şöyle sorun olacağını düşünüyorum nöbet i görevi vs çok fazla ve genelde polis eşlerinden duydugum tek başına kalmaya alışman lazım özel günleri unut hergün stres bunları duyunca korkuyorumniye sorun olacağını düşünüyorsun?
bide sınava girmiş, kazanmış gibi cümleler kurmuşsun. senden habersiz mi girmiş?
Öyle 6 ay okumayla komiser yardımcısı mı olunuyormuş hemen ben oraya takıldım..cidden öyle mi oluyor ben akademi mezunları yardımcı sonrada komiser oluyor sanıyordum[/Q
6 aylık eğitimden sonra komiser yardımcısı olamaz polis memuru olur. Sizin sıkıntımız polis olacağı için mi tam derdinizi anlayamadım.[/QUOTE üniversite mezunu olduğu için komiser yardımcısı olarak başlayacak benim sıkıntım polis eşlerinden duyduklarım çok zor hep yanlızsın diyolar ama erkek arkadaşım abartıyorlar diyo bu işin aslı nedir anlayamadım
Öyle 6 ay okumayla komiser yardımcısı mı olunuyormuş hemen ben oraya takıldım..cidden öyle mi oluyor ben akademi mezunları yardımcı sonrada komiser oluyor sanıyordum
tanıdığın bi komiser yardımcısı varsa bana biraz bilgi verir misin lütfen nöbetleri çalışma koşulları vsDört yıllık üniversite bitirenler gerekli sınavları verdiği takdirde komiser yardımcısı olabiliyorlar benim kuzenim de beden eğitimi okudu şuan İstanbul'da konser yardımcısı boşalan kadroları doldurmak için bu tarz hızlı adımlar yapılıyor
ten bukadar zormu polisle evli olmak tek başınıza gibi mi yaşıyorsunuz psikolojik olarak size yansıması nasılBenim eşimde polis
inan bilmiyorum ne sınavdan haberim vardı ne işlerin nasıl ilerlediğinden kafam cok karışık bikereden böyle bi durumla karşılaştım ne yapacam bilmiyorumAynı durumdayız. Erkek arkadaşım üniversite mezunu onun da eğitimi başlayacak sınava yeni girdiBen de çok düşünüyorum bu konuları. Yalnız anlayamadığım nasıl komiser yardımcısı olacak ki farklı bir sınava mı girdi
teşekkür ederim ama işte bende bundan korkuyorum ben kocamı yanımda isteyen bi kadınım ne kadar sabır ister bilmiyorum çok endişeliyimBenim eşimde polis bu arada hayırlı olsun diyeyim polis lik mesleği cok sabır gerektiren bir meslek ve gerçekten eşlere cok Sabırlı metânetli
Olmak düşünüyor yani bu Özelliklere sahipsen Endişe duyma bence hakkında hayırlısı
6 aylık eğitimden sonra komiser yardımcısı olamaz polis memuru olur. Sizin sıkıntımız polis olacağı için mi tam derdinizi anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?