• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri komili şampuan ve bakım kremi

Mermaid26

evrekkaaaa
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
3.612
353
198
kızlaaaar ben aşşağı yukarı 1 sendedir komili şampuan ve bakım kremini kullanıyorum ve çook memnunumopuyorumnanaktan

saçlarım artık daha canlı daha yumuşak ve daha parlak:teytey:

kesinlikle herkese tavsiye ediyorum

gercekten mi ya..bu sac noktasında çok bahtsızım..:1shok:
denediğim ürünlerden bir memnun kalamadım ya saclarım döküldü ya kemek oluşumu gözlendi..yada kasıntı yaptılar sac diplerimde..:uhm:
şuan head and shoulders kullanıyorum ama ne bilyim yinede istediğim gibi değil
önceden çok canlı gür saclarım vardı..şu an hem sönük hem de ince..ayrıca çok döküldüğünden seyrekleşti..ben stres sebeplidir diye düşünüyorum biraz..fazla kafama takıyorum herşeyi..
iş hayatı özel hayat sosyal hayat..:bbo:
komiliyi denesem mi artık bilemiyorum..

dene hayatim komiliden once bende head and schoulders kullaniyodum ama o benim saclarimi cok kabartiyodu komili kullandigimdan beri artik eskisi kadar elektiriklenmiyor...

Ben şuan restorex kullanıyorum.Memnunum
Ama bayadır aklımda komili.. Reklamlarında etkisi var sanırım..
Denemekte fayda var..Zeytinyağı temeli sonuçta, saça faydalıdır diye bir çıkarım yapmak geliyor aklıma kolay yoldan...

evet hem zeytintagi hemde kina ozu iceriyor bu yuzden cok besleyici zaten..zemuszemus

bebek şampuanı nasıl peki? benim saç derim biraz hassas da bebek şampuanı kullanmam gerekiyor

Back