Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Komik gelecek bir dert ama beni mahvetti YARDIM!
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Set çektiği yerin tarafını kapısı dahil kendi tarafından bodur çalılarla kapat madem benim gördüğüm sitelerde bodur çalılara duvar örmeye pek müdahale edilmiyor.. Çocuk bu isteyecek ama hangi birimizin çocukken her istediği oldu ki komşunuz ne kadar gözünüze soksa da yaptıklarını ettiklerini yapacak birşeyiniz yok. Bahçeye oyuncak alamıyorsanız renkli güzel kokulu dikensiz çiçekler ekin çocuğunuzla sularsınız ilgilenirsiniz, evde oyuncağı vardır zaten ve parklar da var, komşunuzda olmayan şeyleri yapın. Indirimleri takip edip 3lü salıncaklardan alabilirsiniz üzerinde oturur çocuğunuza kitap okursunuz komşu o kadar önemli değil siz çocuğunuza odaklanın. YouTubeda kendin yap videoları var ingilizce daha çok çıkıyor diy ve ya do it yourself diye geçiyor. Oralardan birşeyler bulup çocuğunuzla bahçenize yapabilirsiniz ve satın alınabilen şeylerden çok daha güzel şeyler de var, hem onları yaparken çocuğunuzun hayal gücünden yardım alabilirsiniz. Hem belki de bütün komşularınız yan komşunuz gibidir o kadar iyi anlaşıyorlarsa, o yüzden bence hiç takmayın kafanıza. Siz istedikten sonra çocuğunuz için yapabileceğiniz çok şey var kendiniz için yapabileceğiniz takmamak. Ders vereyim derken iyice moraliniz bozulabilir güya karşıdakinin anlayacağını sanmıyorum
Çok teşekkürler çok güzel fikirler verdiniz diy olaylarını araştıracağım bahçe içinSet çektiği yerin tarafını kapısı dahil kendi tarafından bodur çalılarla kapat madem benim gördüğüm sitelerde bodur çalılara duvar örmeye pek müdahale edilmiyor.. Çocuk bu isteyecek ama hangi birimizin çocukken her istediği oldu ki komşunuz ne kadar gözünüze soksa da yaptıklarını ettiklerini yapacak birşeyiniz yok. Bahçeye oyuncak alamıyorsanız renkli güzel kokulu dikensiz çiçekler ekin çocuğunuzla sularsınız ilgilenirsiniz, evde oyuncağı vardır zaten ve parklar da var, komşunuzda olmayan şeyleri yapın. Indirimleri takip edip 3lü salıncaklardan alabilirsiniz üzerinde oturur çocuğunuza kitap okursunuz komşu o kadar önemli değil siz çocuğunuza odaklanın. YouTubeda kendin yap videoları var ingilizce daha çok çıkıyor diy ve ya do it yourself diye geçiyor. Oralardan birşeyler bulup çocuğunuzla bahçenize yapabilirsiniz ve satın alınabilen şeylerden çok daha güzel şeyler de var, hem onları yaparken çocuğunuzun hayal gücünden yardım alabilirsiniz. Hem belki de bütün komşularınız yan komşunuz gibidir o kadar iyi anlaşıyorlarsa, o yüzden bence hiç takmayın kafanıza. Siz istedikten sonra çocuğunuz için yapabileceğiniz çok şey var kendiniz için yapabileceğiniz takmamak. Ders vereyim derken iyice moraliniz bozulabilir güya karşıdakinin anlayacağını sanmıyorum
- 27 Aralık 2016
- 609
- 369
- 33
- 35
Hayatta muhatap bilr olmam dengesizligini gordugum an keserdim iletisimi hareketlerimle belli ederdim okumus esek oldugunu:) bnce siz mesafeyi koruyun o size mesafe koymus olmasin yani evinizde cocugunuzum gelisimiyle ilgilenin illa evin bahcesimi var alin gezmeye goturun arastirin cocuklar icin neler yapilabikir hem herkes zenginmi neler var cocuk gelisimi icin marangozda iki civi caktirin super seyker olur .. siz etrafi dusuneceginize biraz kenidnize odaklanin .. neyani dis kapinin dis mandali.. komsularida takmayin millette onun dengesizligini gorecektir ve sizin neden mesafe koyduinuzu anlyacaktiir zamanla siz yine diger etraftakilerle selamlasin gorusun ve hatta size yakin hissetginiz biri varsa caya davet edin ama o kisi gekdiginde kesinlikle yam komsuyu cekistrmeyin vaska seylerden konusun o sizin agzinizi aramka icin evinize gelmis olabilir tuzaga dusmeyin aman canim bos isler bunlar arama mesafe koymayi uygun gordum birkac his olmayan davranisindan dolayi de ve kapat konuyu.. bn olsam boyle yapardim
- 27 Aralık 2016
- 609
- 369
- 33
- 35
Hayatta muhatap bilr olmam dengesizligini gordugum an keserdim iletisimi hareketlerimle belli ederdim okumus esek oldugunu:) bnce siz mesafeyi koruyun o size mesafe koymus olmasin yani evinizde cocugunuzum gelisimiyle ilgilenin illa evin bahcesimi var alin gezmeye goturun arastirin cocuklar icin neler yapilabikir hem herkes zenginmi neler var cocuk gelisimi icin marangozda iki civi caktirin super seyker olur .. siz etrafi dusuneceginize biraz kenidnize odaklanin .. neyani dis kapinin dis mandali.. komsularida takmayin millette onun dengesizligini gorecektir ve sizin neden mesafe koyduinuzu anlyacaktiir zamanla siz yine diger etraftakilerle selamlasin gorusun ve hatta size yakin hissetginiz biri varsa caya davet edin ama o kisi gekdiginde kesinlikle yam komsuyu cekistrmeyin vaska seylerden konusun o sizin agzinizi aramka icin evinize gelmis olabilir tuzaga dusmeyin aman canim bos isler bunlar arama mesafe koymayi uygun gordum birkac his olmayan davranisindan dolayi de ve kapat konuyu.. bn olsam boyle yapardim
- 27 Aralık 2016
- 609
- 369
- 33
- 35
Niye ? Siz her doktoru akli basindami saniyorsunuz nice doktor olmayan ama doktordan daha mantikli ve akilli farkinda insanlar var ..anlattığınız kadarıyla bu kadının umrunda değilsiniz siz niye onu bu kadar kafaya taktınız?hem kadın dr demişsiniz bi dr böyle "aman dedikodu yapayım çocuğumu öveyim" derdine girmez emin lolun kafasında çok daha ciddi meseleler vardır
- 27 Aralık 2016
- 609
- 369
- 33
- 35
Niye ? Siz her doktoru akli basindami saniyorsunuz nice doktor olmayan ama doktordan daha mantikli ve akilli farkinda insanlar var ..anlattığınız kadarıyla bu kadının umrunda değilsiniz siz niye onu bu kadar kafaya taktınız?hem kadın dr demişsiniz bi dr böyle "aman dedikodu yapayım çocuğumu öveyim" derdine girmez emin lolun kafasında çok daha ciddi meseleler vardır
Siz de onun bahçesine girmeyin gerekirse duvar çit falan çektirin
Ne kadar müdahale edebilir ki sizin evinize?
İlişkinizi sadece selamlaşma seviyesine indirirseniz rahat edersiniz
Eşinizin de dediği çok yanlış
Çocuğunuz sınırları bilerek büyümeli
En sevdiği oyuncak bile o bahçede olsa hayatta başkalarına ait olan şeylere istediği gibi uzanamayacağını öğrenmeli
Ne kadar müdahale edebilir ki sizin evinize?
İlişkinizi sadece selamlaşma seviyesine indirirseniz rahat edersiniz
Eşinizin de dediği çok yanlış
Çocuğunuz sınırları bilerek büyümeli
En sevdiği oyuncak bile o bahçede olsa hayatta başkalarına ait olan şeylere istediği gibi uzanamayacağını öğrenmeli
- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
Bu kiskaniyor konulari bana cok komik geliyor. Bastan sona kiskanma havasi sezdim ben.
Ayni yastalar. Sizin cocugunuzun soyledigi kelimeyi "ben bunu ogretmemistim ogretsem belki oda alisir ve soyler" diye dusunmus olabilir mi? Kadinin soyledikleri cok makul agac ve hortum konusunda. Ama sizin ve esinizin kafa yapisini anlayamadim. Bahce bir olabilir. Ama herkes bir kullanmak zorunda degil. Parasini vermis almis esyalarini. Bahcesini istedigi gibi duzenlemis. Ne demek zorla gir? Kim veriyor size bu hakki?
Kadin sinir cekmis cok da zekice yapmis. Bahcenizi bolun. Cit falan orun. Kimse kimsenin alanina mudehale etmesin.
Ayni yastalar. Sizin cocugunuzun soyledigi kelimeyi "ben bunu ogretmemistim ogretsem belki oda alisir ve soyler" diye dusunmus olabilir mi? Kadinin soyledikleri cok makul agac ve hortum konusunda. Ama sizin ve esinizin kafa yapisini anlayamadim. Bahce bir olabilir. Ama herkes bir kullanmak zorunda degil. Parasini vermis almis esyalarini. Bahcesini istedigi gibi duzenlemis. Ne demek zorla gir? Kim veriyor size bu hakki?
Kadin sinir cekmis cok da zekice yapmis. Bahcenizi bolun. Cit falan orun. Kimse kimsenin alanina mudehale etmesin.
- 28 Mart 2017
- 16.554
- 68.411
- 598
Cocugunuza bir oyun grubu olusturun. Surekli bahcenizde oynasinlar. Sizinki cocuksa onun ki de cocuk illaki gelmek isteyecek tutturacaktir annesine. Birakin getirsin oynasin cocugu cocugunuzlal. Cocuklae oynadiklari için mutlu olur. Kadinda size muhtac oldugi icin catlar sizde mutlu olursunuz.
- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
- 598
Bahcenize bir evcil hayvan alin, kopek olur, kedi olur, tavsan olur... kiziniz gercek bir dost bulduğunda o yapay plastik oyuncaklarin yuzune bile bakmayacaktir.
Ya da sitenin ortak parkina goturun bol bol, orada sosyallessin cocuk.
Bu arada soylemeden edemeyecegim benim eltim de doktor, muhtesem bir insandir, ama bazi dr arkadaslariyla olaylari bir anlatiyor, cennet mahallesi yanlarinda elit kalir. Yani her meslekte boş beles sacma sapan insan var. Meslekler insanlarin statusunu degistiriyor karakterini degil.
Ya da sitenin ortak parkina goturun bol bol, orada sosyallessin cocuk.
Bu arada soylemeden edemeyecegim benim eltim de doktor, muhtesem bir insandir, ama bazi dr arkadaslariyla olaylari bir anlatiyor, cennet mahallesi yanlarinda elit kalir. Yani her meslekte boş beles sacma sapan insan var. Meslekler insanlarin statusunu degistiriyor karakterini degil.
- 4 Nisan 2016
- 3.010
- 9.315
- 88
Buraya siz eleştirin diye değil çözüm bulmak için yazdım. ....egonuzu başka yerde tatmin edinElitlik sosyo-ekonomik değil, sosyo-kültürel bir duruştur. Anlattıklarınıza bakınca ne siz ne de komşunuz elit değilsiniz.
Eşinizin çocuk isterse gir kimse engelleyemez sözü de bunun ispatı gibi olmuş...
- 4 Nisan 2016
- 3.010
- 9.315
- 88
Bu agresiflik ile siz o çözümü fizan'a gitseniz bulamazsınız.Buraya siz eleştirin diye değil çözüm bulmak için yazdım. ....egonuzu başka yerde tatmin edin
Çözüm yorumun içindeydi zaten. Dikkatli okuyabilene. Yani dedim ki özetle ; tutumunuzu değiştirin.
Öneri ; eşinize gaz vermeyi bırakmakla başlayabilirsiniz mesela.
- 9 Mart 2015
- 7.403
- 10.650
- 248
- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.585
- 798
Merak ettiğim herkes herkesin bahçesine nasıl rahat girebiliyor, sistemi anlamadım.
Hani eşiniz gir demiş ya, kadının Kova hakkı yok mu ?
Birde neden tanıyorsunuz bu kadar anlayamadım. Ne var ki yan komşumuzun görmezden geleceksiniz hepsi bu.
Sanki dünyanız yan konuş olmuş.
Çocuğu için koyduğu oyuncaklar artık internette çok ucuz. Sizde birkaç bir şey alabilirsiniz. Bahcenizi Oğlunuza göre kurun.
Hani eşiniz gir demiş ya, kadının Kova hakkı yok mu ?
Birde neden tanıyorsunuz bu kadar anlayamadım. Ne var ki yan komşumuzun görmezden geleceksiniz hepsi bu.
Sanki dünyanız yan konuş olmuş.
Çocuğu için koyduğu oyuncaklar artık internette çok ucuz. Sizde birkaç bir şey alabilirsiniz. Bahcenizi Oğlunuza göre kurun.
- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37
koy bahçene plastik bir salıncak bir kaydırak naylon bir havuz kur kendine çocuğunla bir dünya sallama kadını kudursun çatlasın patlasın Allah'ta başka dert vermesinMerhaba kk üyeleri ,ezelden beri hep bahçeli evim olsun diye hayal etmişimdir ama benim için kabus olacağı hiç aklıma gelmezdi merkeze uzak ama lüks bir siteden borç harç içinde bir ev aldık. Hep elit insanların oturduğu bir site .Taşındıktan kısa bir süre sonra bebek tedavisi için işimi bıraktım yan komşularimla bahçelerimiz bir. Taşınırken yan komşum çok sıcak davrandı başta herşey iyiydi ama karakter olarak dediğim dedik sabit fikirli hep herkesi bastıran kendi doğrularını direten bir yapıda ..ikimizde aynı vakit hamile kaldık ve suan çocuklarımız 2 yasina geldi.ben başta beraber oynarlar diye çok sevinip umitlenmistim ama komşum gitgide çocuğuyla kafayı bozdu, atıyorum bir ortamda benim çocuğumdan laf açıldı bu hemen benim oğlumda şöyle yapar vs hep kendi çocuğunu on plana çıkarmaya çalıştı. Sürekli bir yariş haline girip anneligimi eleştirmeye başladı inanilmaz soğudum. ..okumuş üst mevki sahibi birı benimde ondan geri kalan eksiğim yok ama dr olduğu için diğer komşular sanki ona daha çok ilgi gösteriyor ..gerçek yüzünü göremiyorlar ...bana her elestirisinde komşudur dedim alttan almaya çalıştım ,eşim benim gibi değil onla inatlasip sallamıyor ,kadın artık bizim bahçedeki ağaçlara otlara bile karışmaya başladı şunları kesturun düz hıza olsun hortumunuzu kaldırın çocuklar düşmesin falan çizmeyi aşmaya başladı eşim de hiçbir dediğini yapmayıp ters cevaplar vermeye başladı ...biz borçla harçla evini zorla alan orta gelirli bir aileyiz belki sitede en alt gelirli bizleriz inanın bunların hiçbiri umrumda değil de kadın bahçesine çocuğu için park yaptı dev havuzlar trambolin vs bizim yapamayacağımız şeyler yapmaya başladı ve çocuk bu nihayetinde kadını sevmesem de çocuğum istediği için arada bir mecburen onun bahçesine giriyorduk. Yanlış anlaşılmasın herkes herkesin bahçesine giriyor sitede ortak bahçeler evler yanyana. ..bir iki gün çocuğunu uyuturken biz ordaydik seviyesiz ve kabaca suan çocuğumu uyutuyorum dedi ben çocuğumu alıp çıktım bir dahada onun bahçesine sokmadim. ..birde kadın çocukları sürekli kıyaslıyor benim çocuğum fiziken minik kalmasına rağmen konuşma becerileri onunkine göre önden gidiyor ve kadın zorla çocuğuna benim çocuğumun söylediklerini öğretmeye çalıştı kaç kez yanımda ...öyle kıskanç öyle bencil biri kı sanki biz insan değiliz bizim çocuğumuz kiymetsiz dünya o ve çocuğunun çevresinde dönüyor. ..ondan iyi birşeylere sahip olmanızı çekemeyen çok hırslı garip bir insan ...bir gün bir baktım 2 bahçe arasına sinir çekmiş ,kısaca çocuğunu bahçeme sokma diyor ,çılgına döndüm (bu arada sevdiği komşuları bahçesine davet edip onların çocuklarını oynatıyor bize nispet yaparcasına ) eşime ona laf sokacağım dedim hiç muhatap olma ama çocuk ağlarsa gir bahçesine engel olamaz diyor ...aslında sorun bahçesi ve oyuncakları değil evimin yanibasinda nefret ettiğim bir insan çocuğumu çıkarmak bile istemiyorum bahçeye kadınla karşılaşmamak için. ..yaptığı ayıbı ne şekilde yüzüne vuracagimi düşünüyorum ...birde kadının okumuş olduğuna bakmayın sitenin en dedikoducusu, evinde perdeden gozukmedigini sanıyor ben mutfaktayken eşim yardım ederken ya da bahçede hep onu pencereden bizi dikizlerken görüyorum ...lüks sitesi batsın diyorum bu evin beni bu denli mutsuz edeceğini hiç düşünmemiştim diyorum 2+1 aapartman katında otursaydik bir çekyat atsaydım ama huzurum yerinde olsaydı bir ruh hastası saygısız komşu yüzünden çok mutsuzum evimden nefret ediyorum ...işin kötüsü elde etmek istediklerine bir yağ çekiyor bir yalancı gülmeler vs anlatamam. ..genel olarak ben biraz çekingen çok sosyal olmayan biriyim az olsun öz arkadaşlarım olsun istiyorum ama bu kadın tüm siteyi çevresinde topladı dışlanmış hissediyorum ....Bu kadına karşı nasil bir yol izlemeliyim ona insanlık dersi vermek için ??? Tavsiyelerinizé acil ihtiyacım var
- 26 Haziran 2013
- 2.591
- 4.976
- 133
- 31
Bu agresiflik ile siz o çözümü fizan'a gitseniz bulamazsınız.
Çözüm yorumun içindeydi zaten. Dikkatli okuyabilene. Yani dedim ki özetle ; tutumunuzu değiştirin.
Öneri ; eşinize gaz vermeyi bırakmakla başlayabilirsiniz mesela.
+1
keşke biraz tutumunuzu değiştirseniz konu sahibi. sizde çok 'elit' gelmediniz bana. ki ben bu kelimeyi kullanmaktan haz etmem ama siz kullandınız diye söylüyorum.
sürekli yok doktor ama egolu fln demişsiniz. olabilir. yani doktorluğuyla ne alakası var? sizde biliyosunuz ki insanlık mesleğe bakmıyo.
- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
- 498
Ben komşudan ziyade sizi art niyetli buldum. Komşunun çocuğuna kendi çocuğunuzun konuştuğu kelimeleri söylettiğini inceleyecek kadar kıskanmışsınız. Kalbinizi biraz masum tutun. Rahatsız olursan umursamazsın zaten çalışıyorsan eğer kadını görme dahi görmezsin ben daha yan komşumu tanımıyorum vaktim yok hiç evde duracak.