- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
Bir şey daha aklıma geldi şimdi
Sormayın. Saçma sapan bir geceydiAyy bu iyiydi işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sormayın. Saçma sapan bir geceydiAyy bu iyiydi işte
Bu arada kendi veya eşi sevişirken uyuyakalan var mı hiç aranızda? Eşimle benim uyku ritimlerimiz hiç uyuşmaz. Ben kendimi bildim bileli işim olsun olmasın 6,30 gibi uyanırım her sabah, haliyle gece de erken yatarım. Eşim ise gece oturur, neredeyse sabaha karşı yatar, işi var ama öğleden sonra ve akşamları çalışır. Evliliğimizin başlarında ben bu duruma uyum sağlamakta epey zorlandım. Eşimle aynı saate yatmam lazımmış gibi, ona ayak uydurmaya çalışıyor, onunla beraber oturuyordum, ama yine sabahın köründe uyanıyordum. Ev işi, yemek, iş derken epey yoruluyordum, bir de uykusuzdum. Bir gece eşimle sevişiyoruz ama ben haftalardır öyle uykusuzdum ki, benim bir içim geçmiş, bir an için uyuyakalmışım. Eşim bayıldım zannedip, paniklemiş “iyi misin? Ne oldu” diye telaşlı haldeki sesine uyandım. “Yok iyiyim” falan dedim. Ancak epey sonra ona itiraf ettim “o gece bayılmadım, uyuyakaldım” diye
Yeni evliydim. Adetimin son gününde içimde tampon varken ilişkiye girme gafletinde bulundum. Tampon ta okyanusun öteki kıyısına kadar gitti, ipi de kızıl denizin ortalarında bir yerlerde kayıptı. Paniğimi tahmin edebilirsiniz. Hemen jinekoloğumu aradım, kalabalık bir klinik, sekreter çıktı. Dedim "tampon kullanmıştım ama çıkartamıyorum ipi kayıp" Sekreter de "bir cimbızla çıkartın" dedi. Ne mümkün "çıkartamam" dedim çıkartırsın çıkartamam. Sonunda "o zaman akşam gelin son hastadan sonra sizi alırız yardımcı oluruz" dedi kadın. Tam teşekkür ettim kapatacağım sekreter bu sefer telaşlı bir şekilde:
- Bir dakika bir dakika tampon şu an tam olarak nerede?
- (Nerede olacak) ....şeyde
- haznenin içinde mi şu an?
- evet
- e siz bizim kayıtlarımızda bakire olarak gözüküyorsunuz
- yok o durum değişti evlendim ben
-ha tamam o zaman
Yemin ederim telefonun öteki tarafından da kıs kıs gülme sesleri geliyordu... Neyse sonra biraz rahatlayınca kendim çıkartabildim.
Aklına geleni merak ettim ben deBir şey daha aklıma geldi şimdi
Sormayın. Saçma sapan bir geceydi
Ay onu silmemiş miyim sildim zannediyorumAklına geleni merak ettim ben de
Silinmemiş :)Ay onu silmemiş miyim sildim zannediyorum
Onu anlatırsam ifşa olacağımı düşünüyorum çünkü çevreme anlattım baya gülme krizi konusuSilinmemiş :)
Ayağı büyük olanın da mı hurafe
Belki tanıyan çıkar diye yazamıyorum vallahi
Ay öyle ben hep uyurum , eşim gıcık olur ama ben çok seviyorum o içerdeysen uyumayıBu arada kendi veya eşi sevişirken uyuyakalan var mı hiç aranızda? Eşimle benim uyku ritimlerimiz hiç uyuşmaz. Ben kendimi bildim bileli işim olsun olmasın 6,30 gibi uyanırım her sabah, haliyle gece de erken yatarım. Eşim ise gece oturur, neredeyse sabaha karşı yatar, işi var ama öğleden sonra ve akşamları çalışır. Evliliğimizin başlarında ben bu duruma uyum sağlamakta epey zorlandım. Eşimle aynı saate yatmam lazımmış gibi, ona ayak uydurmaya çalışıyor, onunla beraber oturuyordum, ama yine sabahın köründe uyanıyordum. Ev işi, yemek, iş derken epey yoruluyordum, bir de uykusuzdum. Bir gece eşimle sevişiyoruz ama ben haftalardır öyle uykusuzdum ki, benim bir içim geçmiş, bir an için uyuyakalmışım. Eşim bayıldım zannedip, paniklemiş “iyi misin? Ne oldu” diye telaşlı haldeki sesine uyandım. “Yok iyiyim” falan dedim. Ancak epey sonra ona itiraf ettim “o gece bayılmadım, uyuyakaldım” diye
Ya of :)))Yeni evliydim. Adetimin son gününde içimde tampon varken ilişkiye girme gafletinde bulundum. Tampon ta okyanusun öteki kıyısına kadar gitti, ipi de kızıl denizin ortalarında bir yerlerde kayıptı. Paniğimi tahmin edebilirsiniz. Hemen jinekoloğumu aradım, kalabalık bir klinik, sekreter çıktı. Dedim "tampon kullanmıştım ama çıkartamıyorum ipi kayıp" Sekreter de "bir cimbızla çıkartın" dedi. Ne mümkün "çıkartamam" dedim çıkartırsın çıkartamam. Sonunda "o zaman akşam gelin son hastadan sonra sizi alırız yardımcı oluruz" dedi kadın. Tam teşekkür ettim kapatacağım sekreter bu sefer telaşlı bir şekilde:
- Bir dakika bir dakika tampon şu an tam olarak nerede?
- (Nerede olacak) ....şeyde
- haznenin içinde mi şu an?
- evet
- e siz bizim kayıtlarımızda bakire olarak gözüküyorsunuz
- yok o durum değişti evlendim ben
-ha tamam o zaman
Yemin ederim telefonun öteki tarafından da kıs kıs gülme sesleri geliyordu... Neyse sonra biraz rahatlayınca kendim çıkartabildim.
malum = 48 olamaz gerçek dışıValla hurafe , bizimkinin ayak 48 numara ama malum organın boyu hiç te 48 numara değil
Ban'a susadın galibaBurda neler oluyor pühhhh HanimKelesimiGetir Keleş bacıda burdaymış hiç benide çağırmıyor hep kendine hep kendine
Yok be kaçırmışım konuyu yeni gördümBan'a susadın galiba
Anlatabilirler burası +18 cinsellik bölümü. Ne bekliyordunuz yemek tarifi mi ?Ciddi ciddi anlatan olmus
Evet benim esim 2 gun yapmis halletmis bana oglen gece nasildi diyor bende kpnusmadan hemen abdest almaya gidiyorum bari erken soyle abdestsiz gezmeyim diyorumBu arada kendi veya eşi sevişirken uyuyakalan var mı hiç aranızda? Eşimle benim uyku ritimlerimiz hiç uyuşmaz. Ben kendimi bildim bileli işim olsun olmasın 6,30 gibi uyanırım her sabah, haliyle gece de erken yatarım. Eşim ise gece oturur, neredeyse sabaha karşı yatar, işi var ama öğleden sonra ve akşamları çalışır. Evliliğimizin başlarında ben bu duruma uyum sağlamakta epey zorlandım. Eşimle aynı saate yatmam lazımmış gibi, ona ayak uydurmaya çalışıyor, onunla beraber oturuyordum, ama yine sabahın köründe uyanıyordum. Ev işi, yemek, iş derken epey yoruluyordum, bir de uykusuzdum. Bir gece eşimle sevişiyoruz ama ben haftalardır öyle uykusuzdum ki, benim bir içim geçmiş, bir an için uyuyakalmışım. Eşim bayıldım zannedip, paniklemiş “iyi misin? Ne oldu” diye telaşlı haldeki sesine uyandım. “Yok iyiyim” falan dedim. Ancak epey sonra ona itiraf ettim “o gece bayılmadım, uyuyakaldım” diye
Anlatabilirler burası +18 cinsellik bölümü. Ne bekliyordunuz yemek tarifi mi ?