Komik cinsel anılar

Bu arada kendi veya eşi sevişirken uyuyakalan var mı hiç aranızda? Eşimle benim uyku ritimlerimiz hiç uyuşmaz. Ben kendimi bildim bileli işim olsun olmasın 6,30 gibi uyanırım her sabah, haliyle gece de erken yatarım. Eşim ise gece oturur, neredeyse sabaha karşı yatar, işi var ama öğleden sonra ve akşamları çalışır. Evliliğimizin başlarında ben bu duruma uyum sağlamakta epey zorlandım. Eşimle aynı saate yatmam lazımmış gibi, ona ayak uydurmaya çalışıyor, onunla beraber oturuyordum, ama yine sabahın köründe uyanıyordum. Ev işi, yemek, iş derken epey yoruluyordum, bir de uykusuzdum. Bir gece eşimle sevişiyoruz ama ben haftalardır öyle uykusuzdum ki, benim bir içim geçmiş, bir an için uyuyakalmışım. Eşim bayıldım zannedip, paniklemiş “iyi misin? Ne oldu” diye telaşlı haldeki sesine uyandım. “Yok iyiyim” falan dedim. Ancak epey sonra ona itiraf ettim “o gece bayılmadım, uyuyakaldım” diye :KK70:

bende sevişme bittiği saniye uyuya kalabiliyorum ,
hatta üstteysem orada bile uyuyabilirim:uykucu:

Yeni evliydim. Adetimin son gününde içimde tampon varken ilişkiye girme gafletinde bulundum. Tampon ta okyanusun öteki kıyısına kadar gitti, ipi de kızıl denizin ortalarında bir yerlerde kayıptı. Paniğimi tahmin edebilirsiniz. Hemen jinekoloğumu aradım, kalabalık bir klinik, sekreter çıktı. Dedim "tampon kullanmıştım ama çıkartamıyorum ipi kayıp" Sekreter de "bir cimbızla çıkartın" dedi. Ne mümkün "çıkartamam" dedim çıkartırsın çıkartamam. Sonunda "o zaman akşam gelin son hastadan sonra sizi alırız yardımcı oluruz" dedi kadın. Tam teşekkür ettim kapatacağım sekreter bu sefer telaşlı bir şekilde:
- Bir dakika bir dakika tampon şu an tam olarak nerede?
- (Nerede olacak) ....şeyde
- haznenin içinde mi şu an?
- evet
- e siz bizim kayıtlarımızda bakire olarak gözüküyorsunuz
- yok o durum değişti evlendim ben
-ha tamam o zaman
Yemin ederim telefonun öteki tarafından da kıs kıs gülme sesleri geliyordu... Neyse sonra biraz rahatlayınca kendim çıkartabildim.

G gul2016 bu iyiymiş yaa:)))

Bu arada kendi veya eşi sevişirken uyuyakalan var mı hiç aranızda? Eşimle benim uyku ritimlerimiz hiç uyuşmaz. Ben kendimi bildim bileli işim olsun olmasın 6,30 gibi uyanırım her sabah, haliyle gece de erken yatarım. Eşim ise gece oturur, neredeyse sabaha karşı yatar, işi var ama öğleden sonra ve akşamları çalışır. Evliliğimizin başlarında ben bu duruma uyum sağlamakta epey zorlandım. Eşimle aynı saate yatmam lazımmış gibi, ona ayak uydurmaya çalışıyor, onunla beraber oturuyordum, ama yine sabahın köründe uyanıyordum. Ev işi, yemek, iş derken epey yoruluyordum, bir de uykusuzdum. Bir gece eşimle sevişiyoruz ama ben haftalardır öyle uykusuzdum ki, benim bir içim geçmiş, bir an için uyuyakalmışım. Eşim bayıldım zannedip, paniklemiş “iyi misin? Ne oldu” diye telaşlı haldeki sesine uyandım. “Yok iyiyim” falan dedim. Ancak epey sonra ona itiraf ettim “o gece bayılmadım, uyuyakaldım” diye :KK70:
Ay öyle ben hep uyurum , eşim gıcık olur ama ben çok seviyorum o içerdeysen uyumayı :KK22:

Yeni evliydim. Adetimin son gününde içimde tampon varken ilişkiye girme gafletinde bulundum. Tampon ta okyanusun öteki kıyısına kadar gitti, ipi de kızıl denizin ortalarında bir yerlerde kayıptı. Paniğimi tahmin edebilirsiniz. Hemen jinekoloğumu aradım, kalabalık bir klinik, sekreter çıktı. Dedim "tampon kullanmıştım ama çıkartamıyorum ipi kayıp" Sekreter de "bir cimbızla çıkartın" dedi. Ne mümkün "çıkartamam" dedim çıkartırsın çıkartamam. Sonunda "o zaman akşam gelin son hastadan sonra sizi alırız yardımcı oluruz" dedi kadın. Tam teşekkür ettim kapatacağım sekreter bu sefer telaşlı bir şekilde:
- Bir dakika bir dakika tampon şu an tam olarak nerede?
- (Nerede olacak) ....şeyde
- haznenin içinde mi şu an?
- evet
- e siz bizim kayıtlarımızda bakire olarak gözüküyorsunuz
- yok o durum değişti evlendim ben
-ha tamam o zaman
Yemin ederim telefonun öteki tarafından da kıs kıs gülme sesleri geliyordu... Neyse sonra biraz rahatlayınca kendim çıkartabildim.
Ya of :olamaz: :))) 🌚

Biz de evliliğimizin ilk zamanları değişik heyecanlar peşindeyiz dedi ki arkanı dön doggy pozisyonunda dur önce popona masaj yapacam sonra devam ederiz iyi tamam dedim döndüm ben. Bu bildiğin masaj yapıyor falan o ara resmen içime bir hava kabarcığı girdiğini hissettim ama sesimi çıkarmadım. Neyse masaj faslımız bitti ben önümü döndüm tam birleşme olacak , o giren hava değişik seslerle çıktı içimden. Ben kıpkırmızı , kocam şook ne oluyor diyor adam. Ben bir yandan vallahi osurmadım demin hava girdi içime o çıktı diye açıklama yapmaya çalışıyorum. Baya rezil olmuştum 🙈🤦🏼‍♀️

Evet benim esim 2 gun yapmis halletmis bana oglen gece nasildi diyor bende kpnusmadan hemen abdest almaya gidiyorum bari erken soyle abdestsiz gezmeyim diyorum
O ara asiri yorgun uykusuzdum
Oglum 10 da yatiyor kizim 2 de
Oglum sabah 6.5 ta kalkiyor kizim 9 da bense 4.5 saat uykuyla nereye kadar
Bir arkadasta demis ya icimde uyumasini seviyorum diye 😂😂😂😂

X