- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.056
Hahahahahahahah Allahım bu nasıl bir hayal kırıklığı hadiiiii boyu önemli değil bari 3 5 dk comolokko olsaymışBir arkadaş, boylu poslu dağ gibi bir adamı görünce demiş ki bu beni belinde kemer gibi çevirir, duvardan duvara çarpar.
boydan ötürü el ayak gibi uzuvlar büyükmüş, dolayısıyla beklenti büyümüş. Olaylar gelişmiş... önce herifin donu çıkarılmış, beklenen kobra yalanı yerinde yavru minik bir tarla faresi varmış ve heyecanından iki öpüşmeyle çoktaaaaaaan boşalmış. (temassız tek taraflı halvet)
velhasılı, bazı boyların bazı boylarla hiç bir alakası yokmuş.
Allah da sizi güldürsun su an gozlerimde gulmekten yaslar bu satirlari zor yaziyorumBigün sevişirken ben üstteydim. Biz yatağın baya ayak ucuna gelmişiz farkında değiliz oda karanlıktı.
Sonra eşim birden doğruldu amacı pozisyonu hiç bozmadan beni sırt üstü geriye doğru yatırmaktı.
Tabi biz ayak ucuna gelmişiz ne bilelim.
Bende bie boşluğa düşüş hissi, bir çığlık.
Yatağın ayak ucunda da makyaj aynası var. Ben 170, 75 kilo kadın yatakla makyaj aynası arasına sırt üstü uçarak girdim. Eşimde üstüme.
O kopan gümbürtüyü size nasıl anlatsam bilmiyorum ki
Şuan bile gözümden yaş geldi o sıkıştığım pozisyona.
Yan dönerek geçtiğimiz bir boşluğa, ayaklarım yatağın üstünde. Popom yerde. Sırtım çekmecede. Yatağımızda çok yüksek bu arada. 85 cm yerden uzunluğu. Bar taburesi gibi oturuyorsun kenarına falan. Düşenin beyni dağılır. Gülmekten kaburgalarım ağrımıştı.
Muhtemelen komşu çocuk düştü diye o sese uyanmıştır
erkekte bir hasar yok dimi ?Hahahahahahahah Allahım bu nasıl bir hayal kırıklığı hadiiiii boyu önemli değil bari 3 5 dk comolokko olsaymışkullahta dondurma alıp bir dil atınca dondurma topları yere düşer de öylece yere bakarsın ya öyle olmuş.
Hasar derkenerkekte bir hasar yok dimi ?ya erkekte penis kırılmasından korkuyorum ben
ee iyi ne mutlu sizeHasar derkenvalla ben daha kırmadım
Devamı da var: Bu yaşanan kötü şok üzerine “ühü ben bir Kıza çok aşığım yaşananlar tekrarlanamaz” demiş adam. Kim bu komediyi tekrar yaşamak isterse artık ahshshajsk Üstelik bu bir one night stand, bir diğerinin kime aşık olduğu kimseyi bağlamazHahahahahahahah Allahım bu nasıl bir hayal kırıklığı hadiiiii boyu önemli değil bari 3 5 dk comolokko olsaymışkullahta dondurma alıp bir dil atınca dondurma topları yere düşer de öylece yere bakarsın ya öyle olmuş.
Bide kobra diyince aklıma,
Şaka bir yana kırılan penis vakaları okumuştum. Ama bence zoree iyi ne mutlu size
Ay bu kriterlere korkunç ya yerine koydum kendimi... Bilmiyorum makarası bir yana bu denli beklentiye rahibe terasa gibi eve dönmek... Çok can sıkıcı.Devamı da var: Bu yaşanan kötü şok üzerine “ühü ben bir Kıza çok aşığım yaşananlar tekrarlanamaz” demiş adam. Kim bu komediyi tekrar yaşamak isterse artık ahshshajsk Üstelik bu bir one night stand, bir diğerinin kime aşık olduğu kimseyi bağlamaz
Tık mı yok, komik anı mı yok?Komik bir ani hatirlamaaya calisiyorum ama yok su an ilk aklima geldiginde yazicam
Silivri soğuktur yapma.Tık mı yok, komik anı mı yok?
Hani benim için ısıtmıştınSilivri soğuktur yapma.
Ani yok hep muhtesem oldugu icinTık mı yok, komik anı mı yok?
Helal yürü beeAni yok hep muhtesem oldugu icin
Ovmak ne yaaa,koptumBenim kocam da gel 69 yapalım ben seni ovayım sen beni ov dediydi o geldi aklıma
Bunun üstüne bir fıkra anlatayım.Ovmak ne yaaa,koptum
Ben bişey yazmadım Gülü görünce bi şok geçirdim gözlerim pörtledi okurken dedim galiba kocasının eline falan geçti tlfG gul2016 ooo buralarda da mı karsilasacaktik. Hep Corona hep Corona nereye kadar
Niloyatospikk seni de görmedim sanma
yok eşim benim gibi deli değil, daha akıllı usludur yazmaz böyle şeylerBen bişey yazmadım Gülü görünce bi şok geçirdim gözlerim pörtledi okurken dedim galiba kocasının eline falan geçti tlf