Komik cinsel anılar

Hahahahahahahah Allahım bu nasıl bir hayal kırıklığı hadiiiii boyu önemli değil bari 3 5 dk comolokko olsaymış kullahta dondurma alıp bir dil atınca dondurma topları yere düşer de öylece yere bakarsın ya öyle olmuş.
Bide kobra diyince aklıma,

Allah da sizi güldürsun su an gozlerimde gulmekten yaslar bu satirlari zor yaziyorum Butun mesaji okumak 3 4 dakikami aldi sanirim aradaki gülmelerimden dolayi . olamaz boyle bisey gercekten uzun zamandir aglarcasina bu kadar gulmemistim

erkekte bir hasar yok dimi ? ya erkekte penis kırılmasından korkuyorum ben

Devamı da var: Bu yaşanan kötü şok üzerine “ühü ben bir Kıza çok aşığım yaşananlar tekrarlanamaz” demiş adam. Kim bu komediyi tekrar yaşamak isterse artık ahshshajsk Üstelik bu bir one night stand, bir diğerinin kime aşık olduğu kimseyi bağlamaz

ee iyi ne mutlu size
Şaka bir yana kırılan penis vakaları okumuştum. Ama bence zor
Ay bu kriterlere korkunç ya yerine koydum kendimi... Bilmiyorum makarası bir yana bu denli beklentiye rahibe terasa gibi eve dönmek... Çok can sıkıcı.

Ovmak ne yaaa,koptum
Bunun üstüne bir fıkra anlatayım.
Adamın biri amerikada, tuvalette pisivuarda işerken bir zenci de yanına geliyor. Bizim Türk şaşırıyor nasıl oluyor da seninki bukadar büyük uzun oluyor diyor.
Zenci, bizim çocukluktan beri yaptığımız bir taktik var sende yap demiş.
Türk merakla ne o diye soruyor...
Zenci, her sabaha tezgahı yağla şeyini yağla tezgaha hamur döver gibi vur demiiş.
Türk türkiyeye geri döner ve bir süre sonra tekrar gider amerikada ve o zenciye denk gelir.
Zenci sorar oo naptın var mı gelişme diye
Bizim türkde derki, rengini tutturdum da boyuna daha var demiş

Bu arada kendi veya eşi sevişirken uyuyakalan var mı hiç aranızda? Eşimle benim uyku ritimlerimiz hiç uyuşmaz. Ben kendimi bildim bileli işim olsun olmasın 6,30 gibi uyanırım her sabah, haliyle gece de erken yatarım. Eşim ise gece oturur, neredeyse sabaha karşı yatar, işi var ama öğleden sonra ve akşamları çalışır. Evliliğimizin başlarında ben bu duruma uyum sağlamakta epey zorlandım. Eşimle aynı saate yatmam lazımmış gibi, ona ayak uydurmaya çalışıyor, onunla beraber oturuyordum, ama yine sabahın köründe uyanıyordum. Ev işi, yemek, iş derken epey yoruluyordum, bir de uykusuzdum. Bir gece eşimle sevişiyoruz ama ben haftalardır öyle uykusuzdum ki, benim bir içim geçmiş, bir an için uyuyakalmışım. Eşim bayıldım zannedip, paniklemiş “iyi misin? Ne oldu” diye telaşlı haldeki sesine uyandım. “Yok iyiyim” falan dedim. Ancak epey sonra ona itiraf ettim “o gece bayılmadım, uyuyakaldım” diye

Ben bişey yazmadım Gülü görünce bi şok geçirdim gözlerim pörtledi okurken dedim galiba kocasının eline falan geçti tlf
yok eşim benim gibi deli değil, daha akıllı usludur yazmaz böyle şeyler Ama bu vakitten sonra eşimin eline telefonum geçmese iyi olur tabi.

Farklı farklı konulara giriyoruz ya burda ana haber bültenlerinde konudan konuya geçiyorlar ya aynen öyle hissediyorum bazen yanlış emoji koycam diye korkar oldum

Uyuyakalma korkusu bende çok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…