- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.056
Burda yazmak için 2.ci üyelik alırmış herkesEeeee yok mu arttıran
Olur mu olurrr iyi fikirBurda yazmak için 2.ci üyelik alırmış herkes
Benim aklıma gelmedi bir arkadaşın aklına geldiOlur mu olurrr iyi fikir
Hayır erkek üye değil Gülcüm senden böyle bir konu hiç beklemezdim çok şaşkınımValla kadınlar için filan diye kilit vurgular var..hatalar yani.kendini açık etmeler yani. Bence erkek uyesin yani
Öptüm yani. Görüşürüz
Valla ben evli değilim ama kesinlikle haklısınızHaksizmiyim peki
Cikartsan ne olur mesela nolmus esinin penisi temas etmisse yikamassin bitmis gitmis su yorumlar niye bu kadar degisik.hayret ettim
Yani bir de şu var. Kimsenin midesini bulandırmayım ama dışarıda yemek yediğimizde kullandığımız çatalı kaşığı kimler daha önce ağzına sokmuş diye düşünüyor muyuz acaba? Bir de o tabakların, bardakların başına ne geldi? mutfak nasıl? Bir keresinde bu içinde içme suyu getirilen damacanalar ile ilgili bir şey okudum, hiç anlatmayım...Doğru söylüyorsunuz ama benim içime sinmez, bakın yorumlardan da anlaşılıyor, insanlar bilse istemezler yani, ben biliyorum dolayısıyla çıkarmıyorum misafire, zaten çok kullandığım bir kase değil. Süs amaçlı mutfaktaki rafta duruyordu genelde, eşim de ondan ilk onu kapmış, açıkta olduğu için.
Ahaha bu çok iyiydi.Evet canım çabuk sığışıver şuraya, sakın ola ki mutfağa koşup, yapabileceğin onca şeyin arasından gidip de annemin salata kasesini kapmayı falan aklından geçirme. Ola ki ileride ben KK diye bir foruma üye olurum, gelecekte bunu komik bir anı olarak anlatırım, herkes sonra beni o salata kasesini çöpe atmadım diye kınar
Covid covid diye diye, 6 aylık karantina başıma vurdu. Buradakiler benim sebzeleri ve marketten aldığımız ürünleri nasıl yıkadığımı bir bilseler, salata kasesi ne ola kiHayır erkek üye değil Gülcüm senden böyle bir konu hiç beklemezdim çok şaşkınım
Aynen öyle acaba kocanın eline mi geçti ki telefonun diye düşündüm ilk okuduğumdaCovid covid diye diye, 6 aylık karantina başıma vurdu. Buradakiler benim sebzeleri ve marketten aldığımız ürünleri nasıl yıkadığımı bir bilseler, salata kasesi ne ola ki
Gerçekten mi anlatacak bir şeyin yokAma nasıl benlik buralar
Benim anlatacağım bir şey yok 
Bence komik bir konu herkes yazmaz ama yani, eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz kadar güldürebilir.
Profosyonel sevişiyorum daha rezil olmadımGerçekten mi anlatacak bir şeyin yok
Bu iyiydiProfosyonel sevişiyorum daha rezil olmadım
Ne olduğunu da anlamadım ama hala gülüyorum.Benim kocam da gel 69 yapalım ben seni ovayım sen beni ov dediydi o geldi aklıma
Evet iğrençYani salata kasesi hala duruyor
O da iyi valla gülmeme gülüyorsun galiba:))Ne olduğunu da anlamadım ama hala gülüyorum.