Komik cinsel anılar

yazmakla yazmamak arasında kararsız kaldım ama yazayım ya

eşimle birlikte olurken prezervatif kullanmıştı sonuca vardıktan sonra bir baktık prezervatif yok yatağa bakıyoruz yok yere düşmüştür belki dedik yok meğer içimde kalmış panik olmuştum baya Allah'tan hamile kalmadım o ay 😀

tabi benim salaklığım sağlık ocağından verilen prezervatifi kullanmak (sanki nüfus artsın diye bilerek bu kadar kalitesiz üretilmiş gibi😀) bir dahada asla kullanmayıp hepsini çöpe attım

Ben de kızdım eşime salata kasesini görünce ama o anda bir şey diyecek durumda değildim, insan leğen vb bir şey kapar. Neyse salata kasesi annemden kalmaydı atamadım ama çok iyi yıkandı.
Allahiiim :olamaz:
Birdaha da birinde bir sey yersem oggggkkkk

Su yorumlara cok sasiriyorum yeminle sanki burda hic kimse oral seks yapmiyor o tabaga temas eden organi direk agzimiza aliyoruz birsey yok ona temas eden tabaktan birsey yeyip icincemi sorun oluyor hemde yikandigi halde
Vallaha ben yapmıyorum 😳 ayrıca misafirliğe gittiğiniz evde yediğiniz salata kasesinde
evin sahibinin organının ferahlamasi için kullanildigini bi düşünsenize . Düşünemedim ben 🤮🤮🤮

Allahiiim :olamaz:
Birdaha da birinde bir sey yersem oggggkkkk
Yemeyin zaten corona var :) Maske, sosyal mesafe ve hijyen önemli. Çovid 19'dan önce kim bilir nerelerde neler yedik, şimdi en azından artık gittiğimiz mekanlarda hijyen kuralları uygulanıyor mu diye daha dikkatli olmaya başladık toplum olarak (şahsınıza demiyorum buna daha önce de dikkat edenler olabilir ama genel olarak insanlar dikkat etmiyorlardı).

Merhabalar, umarım uygunsuz kaçmaz ama biraz sohbet biraz da gülmek amacıyla böyle bir konu açmak istedim. Cinsellikle ilgili olduğu için bu başlıkta açtım. Konu: Yatakta rezil olduğunuz ya da çok güldüğünüz komik anılarınız var mı?
Başlatmak için ben iki tane anlatayım:
Bir gece eşimle sevişiyorduk ve bir kaç gün önce burnum tıkalı olduğu için vicks kullanmıştım. Eşim kayganlaştırıcı jele uzanayım derken karanlıkta yanlışlıkla baş ucumda duran vick kutusuna uzanmış. Ben AMAN YANDIM diye bağıra bağıra eşimi iteleyip banyoya koştum. Eşim önce ne olduğunu anlayamadı, sonra o da yanmaya başladı. Ben doğrudan suyu açıp küvetin içine oturdum. Eşim de mutfaktan çükür bir salata kasesi kaptı ve içine su doldurdu. Bu arada üç tane kedimiz var, hepsi uyuyordu ve bizim sesimize uyanıp onlar da banyoya geldiler. Gecenin bir yarısı küçücük banyomuzda ben küvetin içine, eşim kucağında salata kasesi ile klozetin üstüne, kedilerimiz de yere oturmuş uykulu gözlerle bizi izliyorlardı. O salata kasesini her gördüğümüzde güleriz hala.

Bir tane daha var ama bu biraz iğrenç. Eşimle daha yeni birlikte oluyorduk, biraz da acemilik var. Oral yapanlarınız varsa bilir, biraz fazla geriye alınca bir öğürme hissi olur. Bu kadınlar için çok sorun olur aslında. Ben de bu öğürme hissi ile baş etmek için dahiyane bir teori üretmiştim. O da eğer o öğürme hissini yok sayıp dikkate almazsam kendiliğinden geçeceği idi, ve bu teorimi pratiğe geçirmeye karar verdim. Bir öğürdüm, iki öğürdüm sonra bir baktım olduğu gibi eşimin üstüne kusuyorum. Ben rezil oldum ama eşim fazla önemsemedi.
Bu nassıl topiktir loooo😅🤣

Ülkemizin cinsellik anlayışının kadınlar üstünde kurduğu 1000 tonluk baskı psikolojisi ile evlendiğim ilk gece vajen girişinin nerede olduğunu googledan aratıp bakmıştım. :KK70:Ne bileyim ben bendeki kızlık zarının Çin seddinden hallice olduğunu :rolleyes:Zaten daha sonra ameliyatla aldırmak zorunda kaldım. Artık ilk gece elime dediğim son cümle şu oldu :"Galiba benimki hatalı üretim delik koymamışlar." oldu. Eşim en son gülmekten ağlıyordu otel odasında. Neye ağladığını tam çözemedim:halay:

Ülkemizin cinsellik anlayışının kadınlar üstünde kurduğu 1000 tonluk baskı psikolojisi ile evlendiğim ilk gece vajen girişinin nerede olduğunu googledan aratıp bakmıştım. :KK70:Ne bileyim ben bendeki kızlık zarının Çin seddinden hallice olduğunu :rolleyes:Zaten daha sonra ameliyatla aldırmak zorunda kaldım. Artık ilk gece elime dediğim son cümle şu oldu :"Galiba benimki hatalı üretim delik koymamışlar." oldu. Eşim en son gülmekten ağlıyordu otel odasında. Neye ağladığını tam çözemedim:halay:
Ayy bu iyiydi işte :KK70: :KK70: :KK70:

yazmakla yazmamak arasında kararsız kaldım ama yazayım ya

eşimle birlikte olurken prezervatif kullanmıştı sonuca vardıktan sonra bir baktık prezervatif yok yatağa bakıyoruz yok yere düşmüştür belki dedik yok meğer içimde kalmış panik olmuştum baya Allah'tan hamile kalmadım o ay 😀

tabi benim salaklığım sağlık ocağından verilen prezervatifi kullanmak (sanki nüfus artsın diye bilerek bu kadar kalitesiz üretilmiş gibi😀) bir dahada asla kullanmayıp hepsini çöpe attım
Yeni evliydim. Adetimin son gününde içimde tampon varken ilişkiye girme gafletinde bulundum. Tampon ta okyanusun öteki kıyısına kadar gitti, ipi de kızıl denizin ortalarında bir yerlerde kayıptı. Paniğimi tahmin edebilirsiniz. Hemen jinekoloğumu aradım, kalabalık bir klinik, sekreter çıktı. Dedim "tampon kullanmıştım ama çıkartamıyorum ipi kayıp" Sekreter de "bir cimbızla çıkartın" dedi. Ne mümkün "çıkartamam" dedim çıkartırsın çıkartamam. Sonunda "o zaman akşam gelin son hastadan sonra sizi alırız yardımcı oluruz" dedi kadın. Tam teşekkür ettim kapatacağım sekreter bu sefer telaşlı bir şekilde:
- Bir dakika bir dakika tampon şu an tam olarak nerede?
- (Nerede olacak) ....şeyde
- haznenin içinde mi şu an?
- evet
- e siz bizim kayıtlarımızda bakire olarak gözüküyorsunuz
- yok o durum değişti evlendim ben
-ha tamam o zaman
Yemin ederim telefonun öteki tarafından da kıs kıs gülme sesleri geliyordu... Neyse sonra biraz rahatlayınca kendim çıkartabildim.

X