Hayır o kase çok özel, misafire falan çıkartmıyorum.Ahahahahhahaha kullanıyorsun ama sık değil ..
Yani öyle mi ??
Doğru söyle kayınvalidenler geldiğinde mi kullanıyorsun yoksa
Neyse herkesin yaşantısına saygim var da bu biraz agir geldi hayattan sogudum resmen bir de iyi yikandi diyorsunuz ya siz tatli tatli caciginizi da iciyorsunuzdur o kasede cunku iyi yikandiysa sıkıntı yok. Eh gözünüzün önünde oldugu icinde her daim o geceyi unutma imkaniniz yok. Hayatta basarilar diliyorum
Ahahahahhahahah çok iyi yaHayır o kase çok özel, misafire falan çıkartmıyorum.
Hayır o kase çok özel, misafire falan çıkartmıyorum.
Atmaya kıyamamış ne yapsınAhahahahhahaha kullanıyorsun ama sık değil ..
Yani öyle mi ??
Doğru söyle kayınvalidenler geldiğinde mi kullanıyorsun yoksa
Yok ben almiyorum vallaSu yorumlara cok sasiriyorum yeminle sanki burda hic kimse oral seks yapmiyor o tabaga temas eden organi direk agzimiza aliyoruz birsey yok ona temas eden tabaktan birsey yeyip icincemi sorun oluyor hemde yikandigi halde
Doğru söylüyorsunuz ama benim içime sinmez, bakın yorumlardan da anlaşılıyor, insanlar bilse istemezler yani, ben biliyorum dolayısıyla çıkarmıyorum misafire, zaten çok kullandığım bir kase değil. Süs amaçlı mutfaktaki rafta duruyordu genelde, eşim de ondan ilk onu kapmış, açıkta olduğu için.Cikartsan ne olur mesela nolmus esinin penisi temas etmisse yikamassin bitmis gitmis su yorumlar niye bu kadar degisik.hayret ettim
Hayırlı olsun konunuzYok beni tanıyanlar var burada erkek değilim yani ama konuyu aslında çekinerek açtım. Vajinismus ya eşinin cinsel isteksizliği dışında konu açan olunca burada erkek zannediliyor. Ben "ilişkiler, duygular ve hayatın içinden" bölümündeki "eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz" başlıklı konudan esinlenerek böyle bir konu açtım.
Buna niye kahkaha attımSu yorumlara cok sasiriyorum yeminle sanki burda hic kimse oral seks yapmiyor o tabaga temas eden organi direk agzimiza aliyoruz birsey yok ona temas eden tabaktan birsey yeyip icincemi sorun oluyor hemde yikandigi halde
Hahhaaaa aynen ya, üstüne de neler yiyip içiyorlarSu yorumlara cok sasiriyorum yeminle sanki burda hic kimse oral seks yapmiyor o tabaga temas eden organi direk agzimiza aliyoruz birsey yok ona temas eden tabaktan birsey yeyip icincemi sorun oluyor hemde yikandigi halde
Buna niye kahkaha attım
Evet canım çabuk sığışıver şuraya, sakın ola ki mutfağa koşup, yapabileceğin onca şeyin arasından gidip de annemin salata kasesini kapmayı falan aklından geçirme. Ola ki ileride ben KK diye bir foruma üye olurum, gelecekte bunu komik bir anı olarak anlatırım, herkes sonra beni o salata kasesini çöpe atmadım diye kınarKeşke küvete yanına sığışıverseymiş de bunlara mahal vermeseymiş