Komik cinsel anılar

Kilolu olduğum dönemdi. Ben yatakta biraz yukarıda duruyordum arkam dönüktü. Elini bir attı o an göbeğimi memem zannetmiş tabiri caizse yoğuruyor 😐 önce bir anlamaya calistim. Şimdi desem ki o benim göbeğim sen yanlış yoldasin, kendimi de aşağılamak istemedim 🥴 ama artık sonunda dayanamadım elini alıp olması gereken yere koydum. Bir süre sessizlik oldu. Bir durduk. İçimden "Bir şey söyleme" diye yalvarıyorum 😂 söyledi ama "Göbeğini memen zannettim" dedi. Sen niye durum bildirimi yapıyorsun ki simdi 🥴 herkes ne.oldugunun son derece farkında. Sonra kalktim gittim falan bayağı bir zoruma gitti 😒 şimdi anlatınca komik bir anı oldu ama zamanında travması başkaydi😅
Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim.🤗🤗🤗🤗

Utancımdan yerin dibine girdiğim zamanlardı geçmişte fakat zaman içerisinde komik olmasa da eğlenceli bir anı olarak kaldı aklımda. Yeni evliydik ve balayına gidip gelmiştik. Sonrasında ilk defa ailemin evine el öpmeye gitmiştik. mesafe uzak olduğundan o akşam ailemin evinde kalacaktık. Uyku vakti gelip herkes odasına çekildi fakat benim uyumaya hiç niyetim yoktu. herifi yatakta sürekli sıkıştırıp duruyordum. O bana '' yapma etme, duyacaklar, rezil olacağız'' dedikçe iyice ateş bastı bana ve amacıma ulaştım. Sabah kahvaltı faslı için anneme yardım ediyorum ama evde bir sessizlik var, kimsenin ağzını bıçak açmıyor. '' ne oluyoruz anne, ne bu surat dedim'' ama demez olaydım. Önceki gece bayağı coşmuşum ve her ne kadar kocam ağzımı kapatmaya çalışıp sessiz olmamı istese de ikisi de duymuş ve canım babacığım odasında sinirinden sigaraları arka arkaya yakmış. Bir ara anneme '' git şunlara söyle sessiz olsunlar yoksa ikisinin de kafasını kıracağım'' demiş ama annem adamcağızı azarlayıp uyumasını söylemiş. Kendi utancımı atlatmam aslında çok kısa sürmüştü ama bunu kocama anlattığımda ağlayacak gibi olması ve uzun süre babamla yüz yüze geldiğinde suratı kıpkırmızı ve titrek ses tonuyla konuşması bayağı eğlenceliydi.

Utancımdan yerin dibine girdiğim zamanlardı geçmişte fakat zaman içerisinde komik olmasa da eğlenceli bir anı olarak kaldı aklımda. Yeni evliydik ve balayına gidip gelmiştik. Sonrasında ilk defa ailemin evine el öpmeye gitmiştik. mesafe uzak olduğundan o akşam ailemin evinde kalacaktık. Uyku vakti gelip herkes odasına çekildi fakat benim uyumaya hiç niyetim yoktu. herifi yatakta sürekli sıkıştırıp duruyordum. O bana '' yapma etme, duyacaklar, rezil olacağız'' dedikçe iyice ateş bastı bana ve amacıma ulaştım. Sabah kahvaltı faslı için anneme yardım ediyorum ama evde bir sessizlik var, kimsenin ağzını bıçak açmıyor. '' ne oluyoruz anne, ne bu surat dedim'' ama demez olaydım. Önceki gece bayağı coşmuşum ve her ne kadar kocam ağzımı kapatmaya çalışıp sessiz olmamı istese de ikisi de duymuş ve canım babacığım odasında sinirinden sigaraları arka arkaya yakmış. Bir ara anneme '' git şunlara söyle sessiz olsunlar yoksa ikisinin de kafasını kıracağım'' demiş ama annem adamcağızı azarlayıp uyumasını söylemiş. Kendi utancımı atlatmam aslında çok kısa sürmüştü ama bunu kocama anlattığımda ağlayacak gibi olması ve uzun süre babamla yüz yüze geldiğinde suratı kıpkırmızı ve titrek ses tonuyla konuşması bayağı eğlenceliydi.
😂😂😂😂 Buna çok güldüm ya. Sizin rahatlığınızın da maşallahı var yani 😂😂

😂😂😂😂 Buna çok güldüm ya. Sizin rahatlığınızın da maşallahı var yani 😂😂
Olan oldu artık, rahatsız olsam kime ne fayda. Utandım sadece ama nikahlı kocam sonuçta. O kadar sene beklemişim, babamı da düşünecek halde değildim. Hem ayrıca iyi tarafından bakarsak eğer, torun sevmek istiyorlardı onlarda. hızlı davranıp ilkini kucaklarına verdik. :halay:

Bir yerde salata yerken olur olmaz aklıma geliyor, '' Durunnn, ben salata kasemi evden getirdim. '' demek istiyor içimdeki deli.
İnşallah bunu düşünen tek manyak ben değilimdir. :KK70:

Merhabalar, umarım uygunsuz kaçmaz ama biraz sohbet biraz da gülmek amacıyla böyle bir konu açmak istedim. Cinsellikle ilgili olduğu için bu başlıkta açtım. Konu: Yatakta rezil olduğunuz ya da çok güldüğünüz komik anılarınız var mı?
Başlatmak için ben iki tane anlatayım:
Bir gece eşimle sevişiyorduk ve bir kaç gün önce burnum tıkalı olduğu için vicks kullanmıştım. Eşim kayganlaştırıcı jele uzanayım derken karanlıkta yanlışlıkla baş ucumda duran vick kutusuna uzanmış. Ben AMAN YANDIM diye bağıra bağıra eşimi iteleyip banyoya koştum. Eşim önce ne olduğunu anlayamadı, sonra o da yanmaya başladı. Ben doğrudan suyu açıp küvetin içine oturdum. Eşim de mutfaktan çükür bir salata kasesi kaptı ve içine su doldurdu. Bu arada üç tane kedimiz var, hepsi uyuyordu ve bizim sesimize uyanıp onlar da banyoya geldiler. Gecenin bir yarısı küçücük banyomuzda ben küvetin içine, eşim kucağında salata kasesi ile klozetin üstüne, kedilerimiz de yere oturmuş uykulu gözlerle bizi izliyorlardı. O salata kasesini her gördüğümüzde güleriz hala.

Bir tane daha var ama bu biraz iğrenç. Eşimle daha yeni birlikte oluyorduk, biraz da acemilik var. Oral yapanlarınız varsa bilir, biraz fazla geriye alınca bir öğürme hissi olur. Bu kadınlar için çok sorun olur aslında. Ben de bu öğürme hissi ile baş etmek için dahiyane bir teori üretmiştim. O da eğer o öğürme hissini yok sayıp dikkate almazsam kendiliğinden geçeceği idi, ve bu teorimi pratiğe geçirmeye karar verdim. Bir öğürdüm, iki öğürdüm sonra bir baktım olduğu gibi eşimin üstüne kusuyorum. Ben rezil oldum ama eşim fazla önemsemedi.

Düzenleme: Lütfen kase ile ilgili yorum yapmayın artık. Kaseyi kullanmıyoruz.
Hahahahaha cümlenin sonunu görene kadar kafamda inşallah kaseyi kullanmıyosunuzdur vardı çok güldüm 😂😂

Kilolu olduğum dönemdi. Ben yatakta biraz yukarıda duruyordum arkam dönüktü. Elini bir attı o an göbeğimi memem zannetmiş tabiri caizse yoğuruyor 😐 önce bir anlamaya calistim. Şimdi desem ki o benim göbeğim sen yanlış yoldasin, kendimi de aşağılamak istemedim 🥴 ama artık sonunda dayanamadım elini alıp olması gereken yere koydum. Bir süre sessizlik oldu. Bir durduk. İçimden "Bir şey söyleme" diye yalvarıyorum 😂 söyledi ama "Göbeğini memen zannettim" dedi. Sen niye durum bildirimi yapıyorsun ki simdi 🥴 herkes ne.oldugunun son derece farkında. Sonra kalktim gittim falan bayağı bir zoruma gitti 😒 şimdi anlatınca komik bir anı oldu ama zamanında travması başkaydi😅
Buna çok fazla güldüm bu arada gulmemden eşim uyandı telefonu aldı elimden 🤣🤣 elinden zorla geri aldım şimdi telefonu gülüm yeter gülme diyor

ahahahahah
yıkıldım resmen yaa

Şimdi komik ama o zamanlar canımı çok yakan bir hikaye. Ben yatağın kenarına doğru yattım sevgilim ayakta ve benim bacaklarımı omzuna doğru çekerken komidin üzerindeki abajürün altından ayağım geçti. Sevgilim hareket ettikçe abajürde gidiyor geliyor ben bi dur falan diyorum adamda olayın şehvetiyle çoşuyor. Ben sesimi yükseltiyorum abajürün altı seramik vazo gibi olanlardan kırılacak diye ben dur bi dur falan diyorum ama adam naz sanıyor falan şahlanıyor. En son kendisi bağırarak boşalıyor ve sessizlik ve benim abajür düşecek dememle pat bacaklarımı serbest bırakıp lambayı tutmak istemesi ve topuklarımın yere hızla çarpması. Benim ağlamam. Sabaha kadar masaj yaptı. Alt komşu o bağırış ve ardından yere çarpan ayak sesleri ve ağlama ile biten bu seansa muhtemelen vileda sapıyla karşılık vermesi. Ne güleceğimi ne ağlayacağımı bildim. Ertesi gün topuk ağrısından tuvalte bile kucakta gittim 😂

Bir diğer hikayemiz sevgilimle salonda koltuk ve çevresinde seviştik. Arkadaşlarla (bir çift) organizasyon vardı alelacele duştan sonra çıktık. pikniğe gittik. Dönüşte sevgilim bizim evde bişeyler içelim mi diye teklif etti eve geldik. Çay yaptık ben servis yaparken erkek misafire gelince size sehpa vereyim dedim hemen koltuğun yanında iç içe geçen sehpalardan var. Adamda ben alırım dedi. Gerek yok ben alırım falan derken sehpa ve koltuk arasında arkada benim siyah dantelli sütyen iki seksen yerde yatıyor. Mal gibi açıklama yapmaya çalıştım çamaşırları salona asmıştık falan filan geveledim. Adam görmemiş gibi yaptı ben kıpkırmızı. Sonra çaylar içiliyor. Benim gözüme adamın ayağının yanındaki koyuluk çarptı. Sütyenin takım arkadaşı kilot. Öyle yatıyor. Kendi kendime çayı verirken ayağımla koltuğun altına itelerim ben bunu diye hesap yaptım. Beyefendi çayı içti bana yeter daha almayayım dedi. Bende gittim bardağı alırken adamın ayağı ile beraber kiloda bir tekme salladım. Anlatırken bile hem utanır hem gülerim. Adam bu olay yaşanmamış gibi davrandı. Odada dört kişiyiz. Kimse bişey olmamış gibi davrandı. Sonradan konuştuk kız arkadaşla kilodu o da görmüş. Sevgilimde görmüş bayağı bir kızmıştı insan bi arkasına bakar aşk olsun rezil olduk diye.

X