Komik cinsel anılar

Ben bir anı daha anlatayım. İlişkimize renk gelsin diye kamasatura zarlarından aldık neyse attık zarı resmen akrobasi gereken bir pozisyon çıktı. Ben amuda kalkıyorum oda ayakta duruyor bu şekilde birleşme olacak. Neyse deneyelim dedik ben bir şekilde durdum öyle adam geldi ama bizimkinin boyu çöp uzun olduğu için kavuşturmadık organları biz onları birleştirmeye uğraşırken ben bir anda dengemi kaybettim ve ayaklarım hızlı bir şekilde aşağı indi ve bu sahnede duvara çarptım çok yüksek bir ses çıktı arkasından da canım yandığı için önce çığlık atıp sonra ağlamaya başladım bu arada bizim yan komşu sesleri duymuş polisi aramış. Eşim daha yerde beni sakinleştirmeye çalışırken bir anda kapı çaldı. Biz pustuk o an. Sonra küt küt vuruyorlar açın polis evdesiniz biliyoruz diye. Yan komşu Hüseyin amca bağırıyor kızım korkma aç kapıyı diye. Biz bir telaş üzerimizi giyinmeye çalışıyoruz. Benim suratım boğazım her yerim kıp kırmızı eşime dedim sen git aç. Bu açtı kapıyı polis illa hanımefendiyle konuşmamız lazım diyor neyse sonra ben gittim mecbur bunlar benle özel konulmak istedi salona girdik. Polis diyor eşiniz size şiddet mi uyguluyor. Hayır diyorum ama sesler gelmiş ve her yeriniz kırmızı bakın bize söyleyebilirsiniz falan diyor. En son dayanamadım sevişiyorduk memur bey dedim. Bunların yüzleri kıp kırmızı oldu ve gittiler. Hüseyin amca eşime hala pis pis bakar ve bana kadersiz der :KK70:

Yaaaaa bu iyiydi🤣🤣🤣 'sevisiyoduk memur bey' 😂😂😂😂😂ayyy kendime gelemiyorum şuan 😂😂😂😂

Off ne kaseymiş yahu. İnsanların kase olayına takılacağını bilseydim yazmazdım.
Bakın şu kase olayına açıklık getireyim de biraz rahatlayın.
Ben o kaseyi zaten kullanmıyordum, misafire falan da çıkarttığım bir şey değil.
Annem vaktiyle beğenmiş almış bunu ama salata kasesi de değil aslında, kaseyi nasıl tanımlayacağımı bilmediğim için salata kasesi dedim.
Salata kasesi dibi yuvarlak, hafif yayvan, çapı da dışa doğru genişleyen bir şey. Bu öyle değil, dibi düz, altı daha geniş çaplı; yukarıya doğru da biraz daralıyor, İngilizlerin eski çorba tasları gibi yani. Yazlıktayız, kase kışlık evde o yüzden foto atamıyorum.
Kase salata için veya herhangi bir şey için servis tabağa olarak kullanılmaya elverişli bir şey değil dolayısıyla zaten misafir için kullanmıyordum, o olaydan sonra da kullanmadım zaten.
Evet mutfakta duruyordu eşim de gitmiş oradan kapmış; düşüncesizlik etmiş o an, ama canı yanıyordu düşünemedi demek ki. Bunda bu kadar büyütülecek ne var anlamıyorum.
Dışarıda nelere dokunuyorsunuz, nerelerden yeyip içiyorsunuz düşünüyor musunuz? Dışarıda bir çay içtiğinizde o bardaktan kaç yüz kişi içti o bardak nasıl yıkandı biliyor musunuz? Ya çatallar bıçaklar? yapmayın Allah aşkına.
Tamam kamu sağlığı ile çok ilgilenenler için söylüyorum o kase misafire çıkmadı ve çıkmayacak ama onun dışında o kase niye duruyormuş?, niye çöpe atmamışım?, o kase ile ne yapmışım? kimseyi ilgilendirmez. Ben eşimin penisinden iğreniyorum. Benim kasem, benim bedenim, benim kararım.

Annem vaktiyle beğenmiş almış bunu ama salata kasesi de değil aslında, kaseyi nasıl tanımlayacağımı bilmediğim için salata kasesi dedim.
Salata kasesi dibi yuvarlak, hafif yayvan, çapı da dışa doğru genişleyen bir şey. Bu öyle değil, dibi düz, altı daha geniş çaplı; yukarıya doğru da biraz daralıyor, İngilizlerin eski çorba tasları gibi yani. Yazlıktayız, kase kışlık evde o yüzden foto atamıyorum.
Kase salata için veya herhangi bir şey için servis tabağa olarak kullanılmaya elverişli bir şey değil dolayısıyla zaten misafir için kullanmıyordum, o olaydan sonra da kullanmadım zaten.
Evet mutfakta duruyordu eşim de gitmiş oradan kapmış; düşüncesizlik etmiş o an, ama canı yanıyordu düşünemedi demek ki. Bunda bu kadar büyütülecek ne var anlamıyorum.
Dışarıda nelere dokunuyorsunuz, nerelerden yeyip içiyorsunuz düşünüyor musunuz? Dışarıda bir çay içtiğinizde o bardaktan kaç yüz kişi içti o bardak nasıl yıkandı biliyor musunuz? Ya çatallar bıçaklar? yapmayın Allah aşkına.
Tamam kamu sağlığı ile çok ilgilenenler için söylüyorum o kase misafire çıkmadı ve çıkmayacak ama onun dışında o kase niye duruyormuş?, niye çöpe atmamışım?, o kase ile ne yapmışım? kimseyi ilgilendirmez. Ben eşimin penisinden iğreniyorum. Benim kasem, benim bedenim, benim kararım.
Sorma ya.. bide annemden kalan diyorsun abdülhamit handan kalsa atılır diyorlar. Neyse o kadar zahmet edip yazmışın. Bi kapanamadı gitti. O değil de bunu yazmadan edemedim. Dolayısı ile hala kase diyoruz 🤭

Aman Gül boşver takma kafana açıklama yapmak zorunda değilsin ki eşin getirmiş kaseyi adam ne bilsin o an onu bulmuş almış abartılacak bişey yok kullanırsın kullanmazsın kimseyi de ilgilendirmez ki hepimiz güldük boşver 👍

He bide eşinin penisinden iğreniyo musun onu eklemeyi unutmuşum mesaja:)

He bide eşinin penisinden iğreniyo musun onu eklemeyi unutmuşum mesaja:)
Benim de orası dikkatimi çekti acaba ne o acaba dedim
Ay iğrenMİyorum olacaktı o. Düzeltemedim siz söyleyince fark ettim. Klavye hatası.
Yalnız var ya sinirden kontrol de edemedim yazdıklarımı göndermeden. Ben de gülüyordum geçiyordum da hani son sayfadakilerden sonra bir sabrım gitti geldi yani. Hani iyi ki de erkek değilim. Erkek olsaydım hayatım boyunca asla evlenmezdim herhalde dedim yani.

Ay iğrenMİyorum olacaktı o. Düzeltemedim siz söyleyince fark ettim. Klavye hatası.
Yalnız var ya sinirden kontrol de edemedim yazdıklarımı göndermeden. Ben de gülüyordum geçiyordum da hani son sayfadakilerden sonra bir sabrım gitti geldi yani. Hani iyi ki de erkek değilim. Erkek olsaydım hayatım boyunca asla evlenmezdim herhalde dedim yani.
Olur mu canım ona göre seçim yapardın inanıyorum ben😄
Ben onu gördüm gerçekten. Davul dengi dengine.

Hayır canım ne alakası var erkek o an düşünmemiştir ki ne alacağını öyle ince fikirli değil onlar burada herkes yorum yapıyor takmıcaksın gülüp geçeceksin hayat senin hayatın

Buralar cok gerilmiş. Kisa komik animizi anlatayim birakayim :)
Ben evliligimizin ilk 3 ayi vajinusmustum. Sonra kendim yendim. O 3 ayın acısını cikarmak adina sık sık hazirlanip bekliyodum eşimi. Yine bir akşam giyindim hazırlandım. Biraz da parfüm sıkayım dedim. Boynuma koynuma her yerime sıktım. Tam adam geldi boynumdan öptü. Birden durdu. Ayaga kalkti. Ne bu yaa falan diye söylenirken ben şaşkinlikla sadece parfum sıktım diyebildim. Bu başladı öğürmeye.. bir iki oğürdü ay koş lavaboya dedim. Adam ciddi ciddi kustu ya. Gülsemmi aglasammi bilemedim. Yataga gelince gene öğürdü arkasını döndü uyudu :KK70: hassas ve narin midesi beni kaldiramadi :/ :KK70:

Buralar cok gerilmiş. Kisa komik animizi anlatayim birakayim :)
Ben evliligimizin ilk 3 ayi vajinusmustum. Sonra kendim yendim. O 3 ayın acısını cikarmak adina sık sık hazirlanip bekliyodum eşimi. Yine bir akşam giyindim hazırlandım. Biraz da parfüm sıkayım dedim. Boynuma koynuma her yerime sıktım. Tam adam geldi boynumdan öptü. Birden durdu. Ayaga kalkti. Ne bu yaa falan diye söylenirken ben şaşkinlikla sadece parfum sıktım diyebildim. Bu başladı öğürmeye.. bir iki oğürdü ay koş lavaboya dedim. Adam ciddi ciddi kustu ya. Gülsemmi aglasammi bilemedim. Yataga gelince gene öğürdü arkasını döndü uyudu :KK70: hassas ve narin midesi beni kaldiramadi :/ :KK70:
Gece mahvoldu desene parfümün adı ne :KK70:

X