Komik cinsel anılar

bizde fıs osuruk diye bi tabir vardır :ıslık:🤣🤣🤣 fıs osuruk yani sessiz osuruk kokusu ençok olan diye seslisi olunca da o an duymazdan geliyoruz diğerini zaten duyulmuyo🤣🤣🤣🤣 :KK53:
Fıs osuruk 💨 pis osuruk yani 🤣🤣 :deli:
Allah’ım yardım et nerden geldik biz bu konuya çıkamıyorum :KK53: ppeeeehhh osuruk koktu buralar yeter artık:KK70:

Ben bir anı daha anlatayım. İlişkimize renk gelsin diye kamasatura zarlarından aldık neyse attık zarı resmen akrobasi gereken bir pozisyon çıktı. Ben amuda kalkıyorum oda ayakta duruyor bu şekilde birleşme olacak. Neyse deneyelim dedik ben bir şekilde durdum öyle adam geldi ama bizimkinin boyu çöp uzun olduğu için kavuşturmadık organları biz onları birleştirmeye uğraşırken ben bir anda dengemi kaybettim ve ayaklarım hızlı bir şekilde aşağı indi ve bu sahnede duvara çarptım çok yüksek bir ses çıktı arkasından da canım yandığı için önce çığlık atıp sonra ağlamaya başladım bu arada bizim yan komşu sesleri duymuş polisi aramış. Eşim daha yerde beni sakinleştirmeye çalışırken bir anda kapı çaldı. Biz pustuk o an. Sonra küt küt vuruyorlar açın polis evdesiniz biliyoruz diye. Yan komşu Hüseyin amca bağırıyor kızım korkma aç kapıyı diye. Biz bir telaş üzerimizi giyinmeye çalışıyoruz. Benim suratım boğazım her yerim kıp kırmızı eşime dedim sen git aç. Bu açtı kapıyı polis illa hanımefendiyle konuşmamız lazım diyor neyse sonra ben gittim mecbur bunlar benle özel konulmak istedi salona girdik. Polis diyor eşiniz size şiddet mi uyguluyor. Hayır diyorum ama sesler gelmiş ve her yeriniz kırmızı bakın bize söyleyebilirsiniz falan diyor. En son dayanamadım sevişiyorduk memur bey dedim. Bunların yüzleri kıp kırmızı oldu ve gittiler. Hüseyin amca eşime hala pis pis bakar ve bana kadersiz der :KK70:
Gözümden yaş aktı. Allah yüzünüzü güldürsün

Ben bir anı daha anlatayım. İlişkimize renk gelsin diye kamasatura zarlarından aldık neyse attık zarı resmen akrobasi gereken bir pozisyon çıktı. Ben amuda kalkıyorum oda ayakta duruyor bu şekilde birleşme olacak. Neyse deneyelim dedik ben bir şekilde durdum öyle adam geldi ama bizimkinin boyu çöp uzun olduğu için kavuşturmadık organları biz onları birleştirmeye uğraşırken ben bir anda dengemi kaybettim ve ayaklarım hızlı bir şekilde aşağı indi ve bu sahnede duvara çarptım çok yüksek bir ses çıktı arkasından da canım yandığı için önce çığlık atıp sonra ağlamaya başladım bu arada bizim yan komşu sesleri duymuş polisi aramış. Eşim daha yerde beni sakinleştirmeye çalışırken bir anda kapı çaldı. Biz pustuk o an. Sonra küt küt vuruyorlar açın polis evdesiniz biliyoruz diye. Yan komşu Hüseyin amca bağırıyor kızım korkma aç kapıyı diye. Biz bir telaş üzerimizi giyinmeye çalışıyoruz. Benim suratım boğazım her yerim kıp kırmızı eşime dedim sen git aç. Bu açtı kapıyı polis illa hanımefendiyle konuşmamız lazım diyor neyse sonra ben gittim mecbur bunlar benle özel konulmak istedi salona girdik. Polis diyor eşiniz size şiddet mi uyguluyor. Hayır diyorum ama sesler gelmiş ve her yeriniz kırmızı bakın bize söyleyebilirsiniz falan diyor. En son dayanamadım sevişiyorduk memur bey dedim. Bunların yüzleri kıp kırmızı oldu ve gittiler. Hüseyin amca eşime hala pis pis bakar ve bana kadersiz der :KK70:
:KK70: :KK70: :KK70: Yaaaaaaa çoooookkk iyi
Hahahahhahahahahahhahaha gözümden yaş geldi kadersiz bacım beniiiiiimmm :KK70:

Evet benim esim 2 gun yapmis halletmis bana oglen gece nasildi diyor bende kpnusmadan hemen abdest almaya gidiyorum bari erken soyle abdestsiz gezmeyim diyorum
O ara asiri yorgun uykusuzdum
Oglum 10 da yatiyor kizim 2 de
Oglum sabah 6.5 ta kalkiyor kizim 9 da bense 4.5 saat uykuyla nereye kadar
Bir arkadasta demis ya icimde uyumasini seviyorum diye 😂😂😂😂
Inanamiyorum nasil bir uyku bu boyle ya cidden nasil uyumaya devam edilirki o an bilemedim

Ay düşündüm düşündüm bulamadım,
Bu aralar böyle garip garip konular görüyorum :) Kafalar maşallah tertemiz.... Ama bizimkileri bulandırıyorlar.... Böyle fake hesap sahibi olanlar , bıyıklılar sizlere sözüm. Zaten bizim stresimiz yoğunluğumuz bize yetiyor böyle boş konularla bizi iyice germeyin gözünüzü seveyim :) O değil de o salata kasesini halen kullanıyormuş ona cok sinir oldum :p
Konu sahibi pro üye fake falan değil

Valla hanimlar cok abartiyorsunuz 100 derecede yikaniyor bu bulasiklar mikrop mu kalir
Ay öleceğim:KK57:,bir de bunlar bulasık makinesine mi giriyor:KK47:
Ne 100 derecesi,1000 derecede yıkansa bile Abdulhamit Han"dan da kalsa çöp olmuştur o, çöp varilini boylar:eek:
Yemin ediyorum Dünya pisleşti biliyordum da bu kadarını tahmin edemezdim:olamaz:

İyide o mecburiyet sizin yaptığınız değil. Çok zor durumda kalıp kullanmışsınız, hatırası var diye atmamışsınız bari mutfağa geri götürüp kullanmayın. Eğer evine gittiğim insanlar bana penis girmiş tabakta bir şey ikram ediyorsa buradan söylemiş olayım hakkımı helal etmiyorum hiçbirine.
Vallahi Bilekcim al benden de o kadar.Nerede yetişiyor bu insanlar,annelerimiz bizi mutfak eşyası banyoya,banyo eşyası mutfaga asla girmeyecek diye ögretti.Temizliğin ilk kuralıdır bu.
Anneleri bilse evlerine girmez vallahi,nerede kaldı baskası=/

Tecavüz etmeye kalksam uyanirda asla cesaret edemem uykusu bölünürse bir ayıya dönüştüğünden :bicak: birde öyle bende zevk alamam put gibi yatarsa 🥴
[/QUOTE]
nasıl tecavüz ya :KK70:

Ne 100 derecesi,1000 derecede yıkansa bile Abdulhamit Han"dan da kalsa çöp olmuştur o, çöp varilini boylar:eek:
Yemin ediyorum Dünya pisleşti biliyordum da bu kadarını tahmin edemezdim:olamaz:
Evinize asla damacana su almayın. Bakın ciddi söylüyorum o damacanaların başına neler geldiğini bilseniz cinnet geçirirsiniz. Bir de şu an zaten corona var bir çok şeyi eskisi gibi rahat yapamıyoruz ama coronadan bağımzsız olarak söylüyorum asla dışarıda hiçbir şey yemeyin. Bir de otele ya da pansiyona da asla gitmeyin, netice de yatağınıza temiz çarşaf seriyorlar ama kullanılmamış çarşaf değil. Ve daha bir sürü şey...

E enbloon da begenmemiş,kocasının iç çamaşırını bulasık makinesinde yıkayanlar içerlemiş normallestirmememize:)

Evinize asla damacana su almayın. Bakın ciddi söylüyorum o damacanaların başına neler geldiğini bilseniz cinnet geçirirsiniz. Bir de şu an zaten corona var bir çok şeyi eskisi gibi rahat yapamıyoruz ama coronadan bağımzsız olarak söylüyorum asla dışarıda hiçbir şey yemeyin. Bir de otele ya da pansiyona da asla gitmeyin, netice de yatağınıza temiz çarşaf seriyorlar ama kullanılmamış çarşaf değil. Ve daha bir sürü şey...
Almıyorum rahat olun,dedikleriniz cok uzak bana,az bucuk haberliydim ama bu konu daha da actı gozumu:KK57:

E enbloon da begenmemiş,kocasının iç çamaşırını bulasık makinesinde yıkayanlar içerlemiş normallestirmememize:)

Kadın konunun başına kaseyi kullanmıyorum diye not düşmüş, hala neden eşeliyorsunuz. Ayrıca ne bulaşık makinesi ne iç çamaşırı başkasıyla karıştırmayın beni.

Ben değilim ama
Eşime ilk defa tam anlamıyla oral yaptığımda çok şaşırmıştı, sonrasında banyoya girerken konuya dair bir şey söyledi, sırıtarak yanına gidip sırnaştım "hayırdır hoşuna gitmedi mi?" diye sordum. Garibimin konuşamadı kıpkırmızı oldu 😂😂😂😂
Zevkler zaman zaman değişiyor. Normalde canımın acıtılmasından hiç hoşlanmayan ben ısırılınca kendimden geçmeye başladı. 🙈 Geceden gaz alan adam mutfakta ocak başında yakalyıp boynumu ısırdı. Kızdım tabi 😂 kızınca yapıştırdı lafı "gece hiç kızmıyordun ama" diye. Sanırım kocamdan en çok utandığım andır 🙈

X