- 26 Mayıs 2011
- 983
- 5
- Konu Sahibi copgibimideli
Malum satış sitelerinden bakın arkadaşlar isim olarak çay olarak kultur olarak aratın. S...n.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu kombuchayı nerden bulucaz kii yok...bide renkli hafta sonu diye bi program var tntde 9 günde çatlaklara sarkmalara son diyo baya inandırıcı konusuyo sizde izledinizmi kullanan oldumu inanasımda gelmiyo
İzlemedim ama mümkün değil 9 günde çatlak düzelir mi ?
Çatlağın kesin tedavisi bile yokken
bunu soyleyen adamın adı ne ?
Bilemiyorum ben izlemedim ama Çağan Çokcan sanırım
Programı internetten aradım bu çıktı
İzlemedim ama mümkün değil 9 günde çatlak düzelir mi ?
Çatlağın kesin tedavisi bile yokken
Bilemiyorum ben izlemedim ama Çağan Çokcan sanırım
Programı internetten aradım bu çıktı
EVET bende o diye tahmin etmiştim o adam çok defa çıktı o programa ben 1 yıl once belki daha fazla süre once seyretmiştim onu tamamen yalan o araştırmıştım
Arkadaşlar kombuchanın çatlaklara iyi gelip gelmediğini bilmiyorum ama sağlık açısından gerçektende bir mucize...birde ben saçlarım için kullanmıştım. Inanılmaz parlak yapıyor ve saçı beslediği içinde uzatıyor. Onun için kullanmayı kestim çünkü kısa saç kullandığım için uzamasını istemiyorum...
Mantarını nereden bulabiliriz peki ?
bende çatlaklardan ve kılcal damarlardan dolayı çok dertliyim.
doktorlar hiçbirşeyin fayda etmediğini, kozmetik ürünlerin para tuzağı olduğunu söylüyor.
inanın bir çaresi olsa ilk ben denerim, bu çayın ne olduğunu nerden bulacağımıda bilmiyorum.
fazla bilgi verende olmamış,gerçekten çatlaklara faydalı mı????
mantarını nereden bulabiliriz peki ?
internetten yapılışına baktım içine bolca toz şeker konuluyor ve mayalanıyor.
mayalı olduğu için acaba bira gibi bir tadı mı oluyor,
bilen arkadaşlar tadı nasıl çok mu şekerli bilgi verirmisiniz?