- Konu Sahibi copgibimideli
arkadaşlar isteyen kişilere bu çayı ulaştırabilirim.
ücretsiz olarak mı alıyoruz sizden yoksa bir ücreti var mı? varsa ve makul bişeyse çok sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar size kombucha mantarı isteyenler bana mesaj atsınlar demiştim fakat sitede yeni olduğum için mesajlarınıza cevap yazamıyorum size yardımcı olabilmek için xxxxxx adresinden bana yazabilirsiniz....
Arkadaşlar ben kombuchayı sadece sağlığa verdiği faydalar için kullanacağım arştırdım inanılmaz faydaları var...çatlaklarada iyi geliyorsa tabii oda süper olur...
nerden alabiliriz sadece mantarıArkadaşlar mantarını almak en mantıklısı hem çok daha fazla içecek elde ediyorsunuz. Hemde defalarca mantarı kullanabiliyorsunuz...isteyen arkadaşlar mesaj yazarlarsa yardımcı olurum...
faydası yok diyorlar niye hala isteniyo anlamıyorumbanada gönderebilirmisin izmirde yaşıyorum
1 tane alıyosun ve her kurduğunda yeni bi tame daha maya oluşuyo her birinide 2 3 kez mayalama yapabiliyosun rengi kararmaya başlıyor .bu çayı sürmeden önce dermaroler yapılıyormuş o ne demek arkadaşlar.birde bu mantarı ürettikten sonra nasıl bozulmadan koruruz