- Konu Sahibi copgibimideli
-
Annem mantarından kendisi üretiyor.Piyasadan suyunu alanlar fayda görmeyebilirler.Kimblir içine ne koyuluyor.Saf kombu koyduklarını zannetmiyorum.Mutlaka içine su karıştırıp etkisini azaltıyorlardır.Göz yanılsaması olsa çukurluklar gitmez.Gerince bile belli olmuyor.Dermorollerlerın deldiği yerler artık yeni deri delmediği yerlerde nokta nokta çok az var
Ben saf alkolle cildimi temizleyip ondan sonra roller yapıyorum.Daha sonra tekrar alkolle silip kombucha sürüyorum.Pamuğu çaya batırıp pamukla cildime sürüyorum.Roller yüzlerce kanal açıyor mikrop kapmaması lazım.Kombucha yanma hissi yaratabilir.İçinde asit ve fermantasyondan meydana gelen alkol var.Ben acynelys ile soydurduğumda su falan akarken cildimdenn sanki üstüne limon sıkmış gibi acıtıyordu.Anestol sürerek kullanabilmiştim.Rollerdan sonra biraz yanıyor o kadar.Ama dediğim gibi cildi dezenfekte etmek önemli
kullanmadan önce alkol kullanmasakta olur mu? bide dermaroller ı nerden aldın?
bu çayı kullanıp memnun kalan varmı arkadaşlar?
bizde ona göre alalım
Arkadaşlar size kombucha mantarı isteyenler bana mesaj atsınlar demiştim fakat sitede yeni olduğum için mesajlarınıza cevap yazamıyorum size yardımcı olabilmek için xxxxxx adresinden bana yazabilirsiniz....
Ne amaç ile kullanacağına bağlı bence ben çayı ilk başladığımda beyındeki adenom için hayal ettim vucuttaki kitleleri kuculttüğü yazıyordu sonra yuzume falanda denedım şaşırdım ama en şaşırtıcı olanı beloc ılaç kullanıyordum 2 yıldır kalp ritm bozuklugundan bır sure sonra farkettımkı benım carpıntım olmuyor ılacı gun asırıya ındırdım yıne bısey yok ve son 2 hafta yada daha fazladır ilaç kullanmıyorum ve hiç çarpıntım yok inşallah beyındeki adenomada faydası olacak diye dusunuyorum ve ben tüm bu gelişmeler uzerıne belediye ve tarım mudurlugu ıle görusup bu çayın tarım bakanlıgı onayını çıkartma hakkında bılgı aldım inşallah sene sonunda resmı ve tarım bakanlıgı onaylı çay ve kulturlerım olacak.Derdıne derman arayan kım varsa rabbım yar ve yardımcısı olsun.Nelere paralar dökuyoruz en azından rıskı yok dıye dusunerek başlamıstım ben allah yuzume baktı.
canım varda dermarollarım yok şu anda yazın başlıcam ben tedaviye okullar bitsinde
bayanlar çatlaklarına kombuchayı kullanan yok mu şu anda başka:26:
Siz kullanıyo musun ?
Kombuchayı nereden aldınız :44:
Kambucha.nın 2-3 yıllık beyazlaşmış çatlaklar için faydası olur mu kızlar ?
bir de lazer tedavisi uygulansa faydalı olur mu ?
ufff nefret ediyorum bunlardan.. ilk olarak 15 yaşımda oluşmaya başladıydı kırmızı kırmızıydı ama hiç geçmeyeceğini düşünememiştim. eğer böyle olacağını bilsem beyazlaşmadan önlemini alırdım
canım konunun sahibininde öyle çatlakları vardı ve geçtiğini söyledi
profiline baktım uzun zamandır girmemiş siteye. keşke girse tekrardan bizi daha çok aydınlatsa yaa.. bir de bu kambucha nerde bulunur ki canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?