- Konu Sahibi copgibimideli
-
Kızlar inanamayacaksınız aAllahım sana şükürlerolsun ki bukombucha derinin altına iners çatlak falan bırakmıyor.ermoroller aldım.Pek beceremedm kullanmayı çok az yapabildim.Ama sonuç bacaklarımda eser kalmadı.Cildi gerince gözükür ya o bile yok!Göğüslerimde az bir yere yapabilmitim %80.Belimde yırtık gibiydi nedeyse belli olmuyor ki zayıfldığım halde!Dermorollerı kullanmayı becerbilirsem elvedaçatlaklar!Darısı hepinizin ve belimle göğüslerimin başına
Kızlar inanamayacaksınız aAllahım sana şükürlerolsun ki bukombucha derinin altına iners çatlak falan bırakmıyor.ermoroller aldım.Pek beceremedm kullanmayı çok az yapabildim.Ama sonuç bacaklarımda eser kalmadı.Cildi gerince gözükür ya o bile yok!Göğüslerimde az bir yere yapabilmitim %80.Belimde yırtık gibiydi nedeyse belli olmuyor ki zayıfldığım halde!Dermorollerı kullanmayı becerbilirsem elvedaçatlaklar!Darısı hepinizin ve belimle göğüslerimin başına
kız ciddi misin çok heyecanlandım şu andaaaaaa
Çatlak varsa denermisin lutfen sende ama fotografta ısterız öncesi ve sonrası olarak.
Arkadaşlar size kombucha mantarı isteyenler bana mesaj atsınlar demiştim fakat sitede yeni olduğum için mesajlarınıza cevap yazamıyorum size yardımcı olabilmek için xxxxxx adresinden bana yazabilirsiniz....
Bende maranki sitesinden çayını buldum yararı olur mu acaba alsam fikri olan var mı acaba
canım, dermaroller yaptıktan sonramı suyunu sürdün yoksa önce suyunu sürdün sonra üzerine dermaroller mı yaptın. ve ilk seferde mi geçti. yani tamamen geçti diyorsun inanamıyorum. ben 3 gündür kullanıyorum sabah akşam elime suyunu döküp çatlak olan bölgeye uyguluyorum henüz değişim yok. akşam dermarollerla yapayım bari.
Ben saf alkolle cildimi temizleyip ondan sonra roller yapıyorum.Daha sonra tekrar alkolle silip kombucha sürüyorum.Pamuğu çaya batırıp pamukla cildime sürüyorum.Roller yüzlerce kanal açıyor mikrop kapmaması lazım.Kombucha yanma hissi yaratabilir.İçinde asit ve fermantasyondan meydana gelen alkol var.Ben acynelys ile soydurduğumda su falan akarken cildimdenn sanki üstüne limon sıkmış gibi acıtıyordu.Anestol sürerek kullanabilmiştim.Rollerdan sonra biraz yanıyor o kadar.Ama dediğim gibi cildi dezenfekte etmek önemli
Bacaklarım 1 karış çatlaktı.İnce olanlar %100.2 parmak kadar ço az belli belirsiz kaldı.Yırtık gibi olan kalçam norma çatlağa döndü.
Bacaklarım 1 karış çatlaktı.İnce olanlar %100.2 parmak kadar ço az belli belirsiz kaldı.Yırtık gibi olan kalçam norma çatlağa döndü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?