- 25 Ekim 2007
- 235
- 9
- 296
- Konu Sahibi copgibimideli
-
yabancı sıte ama canm bu ben ankaradayım
yabancı sıte ama canm bu ben ankaradayım
Canım dur bakalım benım kultur bugun geldı ben cayı hazırladım akşam ıcındekı sudanda bıraz yüzüme ve vucuduma sürdüm gerçi benim çay olana kadar 1 kerelık nekadar işe yarar bılemıyorum.Kokusu sirke gibi işin açıkçası ben zor sürdüm 10dk sonra uçuyor koku zaten dayanılabılır 10dk da.
Ayrıca işe yararsa alıp buradan sana mayıs ayında getirebilirim mayıs sonunda ankaraya geleceğim.Ebay falan uğraşmana gerek yok gümrükte sorun çıkabılır belki çünkü asitli bişey bu ben şişeyi açtığımda asitlenerek taştı.
Başarı oranı %60 gibiydi direk deriye kullanınca 1 haftada oldu.Biraz soydurup acynelys ile yapınca %75 denebilir.Sol bacağım aşağı kadar çatlaktı şimdi hiç yok.Sağda daha azdı oda kalmamıştı ama kilo aldım verdim diz arkasında çok az oluştu.Dermarolleri siariş edicem.Bakalım birde onunla deneyeceğim.Belki %100 olur ne dersiniz?
canım sen sürmeye başladıktan ne kadar sora hiç çatlak olmadıgını gördün bu süre zarfını yazarmısın
ben dermoroller kullanıyorum çatlaklarım eski ve fazla 1 cm eninde olanlar var dermoroller iki ay oldu başlayalı henüz erken bişey söylemek için sen soydurduktan sora yüzde 75 diyosan dermorollerle mutlaka dene derim ben microkanallar sayesinde o suyun içindeki enzimler derialtına inecektir bizlere bilgi vermeyide ihmal etme ara ara senin deneyimlerin sayesinde bir çok insana fayda görebilir belki konu açtığın için teşekkürler
gerçek mi bu cnm bn bulamadm link atabilir misin
canim google ye yazdim kombucha mantari diye, budur sanirim, tam bende bilmiyorum
Benim kombu kültürümde geldi bakalım yapıp sonuçları size bildireceğim şuanda dukan uyguluyorum onunla beraber kullanılmasında sakınca olacakmı onuda araştırmam gerekecek.Benim kültür ince bir tabaka içinde pet şişe ile geldi çayıda var =) sanırım kultur zarar görmesin diye o şekilde getirdiler..Yardımcı olabileceğim bişey olursa yazabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?