- 20 Eylül 2010
- 5.004
- 64
-
- Konu Sahibi copgibimideli
uygulamayı yaptım dermarollerla akşam aynanın karşısında gözlerime inanamadım ilk yaptığım gün dermarollerla yaptım yani 2 gün önce sonrasında sadece sürdüm dünde bütün gün kaldı bgn yine duştan sonra sürücemm mesela henüz dermarollerla 2. uygulamayı yapmadım ben bütün yaz iki haftada bir dermarollerla geri kalan günlerde sadece sürerek uygulayacağım ama canım geçici olduğunu sanmıyorum çok garip inanasım gelmiyor ama silikler ve hala görünmüyorlar inşallah kalıcıdır ama ilk günkü etki hala devam ediyor öyle söyleyeyim benim gözüm sürekli onlarda sabah uyanıp yine inceledim silikler hemde çok bende senin gibi düşünüyorum ama anlayabilmişte değilim nasıl bir etki yapıyor ve böyle sonuç veriyor iki hafta sonra daha net şeyler söyleyebilirim diye düşünüyorum
uygulamayı yaptım dermarollerla akşam aynanın karşısında gözlerime inanamadım ilk yaptığım gün dermarollerla yaptım yani 2 gün önce sonrasında sadece sürdüm dünde bütün gün kaldı bgn yine duştan sonra sürücemm mesela henüz dermarollerla 2. uygulamayı yapmadım ben bütün yaz iki haftada bir dermarollerla geri kalan günlerde sadece sürerek uygulayacağım ama canım geçici olduğunu sanmıyorum çok garip inanasım gelmiyor ama silikler ve hala görünmüyorlar inşallah kalıcıdır ama ilk günkü etki hala devam ediyor öyle söyleyeyim benim gözüm sürekli onlarda sabah uyanıp yine inceledim silikler hemde çok bende senin gibi düşünüyorum ama anlayabilmişte değilim nasıl bir etki yapıyor ve böyle sonuç veriyor iki hafta sonra daha net şeyler söyleyebilirim diye düşünüyorum
bişeri daha sormak istiyorum dermaroller olarak ne aldın ?:26:
dermarollerı ben 2 yaz önceydi aldım ama markasını hatırlamıyorum sadece 1.5 mm onu söyleyebilirim gittigidiyordan almıştım halada sağlam sevgili rollerım :)) uzun zamandır kullanmıodum pek fayda etmemişti kremlerle çünkü bu arada henüz almadıysan 2 mm olanlardan al bence ne kadar derine inerse iğneler o kadar iyi olur
evet 2mm almak istiyorum bende MT alıyım dedim eb.y dan ama bilemedim titanyummu iyi çelik mi :26: en kısa zamanda bende güzel haberlerle gelirim umarım
evet 2mm almak istiyorum bende MT alıyım dedim eb.y dan ama bilemedim titanyummu iyi çelik mi :26: en kısa zamanda bende güzel haberlerle gelirim umarım
Sende tedaviye başlayacaksın anlaşılan
Umarım etkli eder,yazarsın buraya
Bizlere umut olursunuz
bu çay şişeler halinde hazır olarakta satılıyo ondan alsam aynı etki olurmudur kızlar yoksa mantarı alıp kendimmi evde alıp hazırlıyım
kombuchayla ilgili başka bi konuda kendi hazırlayanlar ıcetea gibi tadı oldugunu çok sevdiklerini yazmışlar, ama hazır alanlar tadını hiç beğenmediklerini bi daha kullanmıcaklarını yazmışlar, bence kendin hazırla , hazırın nasıl yapıldıgı ne kadar hijyenik oldugunu bilemeyiz
Arkadaşım eğer istersen yeni yapacağın çayın içerisinede koyabilirsin mantarın kalınlaşsın diye yada istersen başka bir kavanoza biraz üzerine çay ve elinde yapmış olduğun çaydan yani marş suyundanda biraz ekleyip ayrı biryerde yeni mantarların oluşmasını sağlayabilirsin.ellerini iyice yıkadıktan sonra mantarı ellesende hiç bir zararı olmaz...kızlar benim kombu çayım bikaç güüne hazır olcak kullanmaya başlıcam ama bu üstündeki mantarı napcam yine aynı sekilde çay mı yapcam yoksa bi kavanozda bekletebilir miyim bide ben çayı hazırlarken üstüne mantarı elimle koymuştum bişey olmmaz demi
kızlar benim kombu çayım bikaç güüne hazır olcak kullanmaya başlıcam ama bu üstündeki mantarı napcam yine aynı sekilde çay mı yapcam yoksa bi kavanozda bekletebilir miyim bide ben çayı hazırlarken üstüne mantarı elimle koymuştum bişey olmmaz demi
Arkadaşım eğer istersen yeni yapacağın çayın içerisinede koyabilirsin mantarın kalınlaşsın diye yada istersen başka bir kavanoza biraz üzerine çay ve elinde yapmış olduğun çaydan yani marş suyundanda biraz ekleyip ayrı biryerde yeni mantarların oluşmasını sağlayabilirsin.ellerini iyice yıkadıktan sonra mantarı ellesende hiç bir zararı olmaz...
Canım merakla bekliyorum inşallah sonuç alırsın ben de yapmayı düşünüyorum!!
canım çok teşekkür ederim şimdi mantarı başka bi kavonoza aldım içinede çaydan biraz koydum diğer kalan çayı başka kavonozlara koyup dolaba koydum soğuk içelim diye
kombuchayı kilitli poşetler var mantarını ve onun içinede biraz suyundan koyarsan o şekilde çok rahat getirirsiniz...