- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
- Konu Sahibi copgibimideli
-
kombucha ile sağlıklı yaşam sitesinden bulabilirsin hemde kombucha ile ilgili güzel bilgiler var...
Fiyatta uygunmuş
Bayanlar ben alırsam mantarı nasıl bi yol izleyeceğim
Nasıl kullanıyosunuz siz ?
Dermaroller kullanıyomusunuz öncesinde ?
Cevap verecek olan yok mu bana
çayı burda kurtluelmanın verdiği tarife göre hazırladım 3 hafta geçti ama dermarollerım olmadıgı için kullanmamıştım. Dün İLK defa dermaroller yaptım 2mm daha dogrusu annem yaptı ve yaptıgım yerler kırmızı kırmızı nokta şu andasonra kombuchayı sürdüm ve canım oyle yandıkı asitli oldugu için , şu an bişi sürttüğüm zaman oralra canım çok yanıyo , kimseye boyle bişiden bahsetmemişti şimdiye kadar , annem çok iyi uyguladı heralde
çayı burda kurtluelmanın verdiği tarife göre hazırladım 3 hafta geçti ama dermarollerım olmadıgı için kullanmamıştım. Dün İLK defa dermaroller yaptım 2mm daha dogrusu annem yaptı ve yaptıgım yerler kırmızı kırmızı nokta şu andasonra kombuchayı sürdüm ve canım oyle yandıkı asitli oldugu için , şu an bişi sürttüğüm zaman oralra canım çok yanıyo , kimseye boyle bişiden bahsetmemişti şimdiye kadar , annem çok iyi uyguladı heralde
Cevap için çok saol
İz falan kaldı mı uyguladığın bölgede ?
kırmızı noktalar mevcut iğne delikleri kadar işte kanamadan kaynaklı, dizimin kenarında mor noktalarda var da bölgeden kaynaklanıyo sert bi bölge oldugu için, ama bence bu oraların iyilşmesi için iyi bişey
Şuan bütün umutlarımız sende
Umarım fayda eder
Kaç güne fark anlaşılır acaba ?
bir kaç günde farkedeceğini sanmıyorum dizimin yanındaki çatlaklar aynen duruyo şu an , uzun vadede sonuç beklemek lazım bence kollajen üretimini bir kaç ay olarak hesaplarsak :) birde sürekli kombucha uygulamayı düşünmüyorum bi seferde at kestanesi yağı bi seferde madecassol sonra kombcuha gibi karışık uygulamayı düşünüyorum :) birde inşallah okul açılınca bırakmam tek korkum okendim kendime yapabilir miyim şüpheli
birde bunu deneyelim bakalım o kadar cok para harcadık ki yalan dolan tedavi yontemlerine 50 tl hiçbişey yani...bende almak istiyorum bunu kızlar nası yapıcam ?sizlerden birinden alabilir miyim acaba istanbuldayım ben
Birde aklıma gelmişken burda telefon nosu vermekte yasak galiba ...peki nasıl bilgi vericem size...
Kızlar inanamayacaksınız aAllahım sana şükürlerolsun ki bukombucha derinin altına iners çatlak falan bırakmıyor.ermoroller aldım.Pek beceremedm kullanmayı çok az yapabildim.Ama sonuç bacaklarımda eser kalmadı.Cildi gerince gözükür ya o bile yok!Göğüslerimde az bir yere yapabilmitim %80.Belimde yırtık gibiydi nedeyse belli olmuyor ki zayıfldığım halde!Dermorollerı kullanmayı becerbilirsem elvedaçatlaklar!Darısı hepinizin ve belimle göğüslerimin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?